Operatie la Euroclinic cu Herghelegiu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:

sa ma minunez cum unii membrii vechi manipuleaza in mod intentionat si emit pareri despre medici cu care nu au luat contact niciodata intr-un anumit context.



Nu am manipulat pe nimeni niciodata.
Am luat contact cu dr. Herghelegiu.

Aceasta ultima postare a ta m-a intristat si mai tare si este plina de afirmatii in care nu m-a regasesc. Care nu ma desriu in mod corect.
Nici eu nu doresc sa intru in polemica cu tine si ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

cand este vorba despre o operatie serioasa nu strica sa ceri mai multe pareri. chiar si in contractele de asigurari medicale este acoperita in mod explicit "a doua parere a unui alt medic in caz de operatie".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Gudinde, poti sa-mi spui in fata ce ai de zis, nu e nevoie s-o spui 'pe la colturi' (adica pe la alte subiecte unde stii ca eu nu scriu)...

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

sa ma minunez cum unii membrii vechi manipuleaza in mod intentionat si emit pareri despre medici cu care nu au luat contact niciodata intr-un anumit context.

--------------------------------------------------------------------------------


Nu am manipulat pe nimeni niciodata. Ba da, si de mai multe ori cand a fost vorba de diferiti medici, nu are rost sa-i insirui aici. Unul din exemple este asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84467 unde ti-ai dat cu parerea despre medicul AndreeiC, fata care a murit la nastere. Ai avut si o atentionare de la moderatori atunci (o atentionare mai subtila, desigur dar totusi o atentionare). Daca mai vrei exemple, pun in functiune motorul "cautare" si voi gasi nenumarate.

Am luat contact cu dr. Herghelegiu. Da, se poate, dar nu in contextul unei operatii. Dr. Herghelegiu este ecografist, ginecolog, chirurg, tu poate ai luat contact cu el dar nu in calitate de chirurg.

Nu am nimic personal cu tine, sa stii. Vreau doar sa te fac atenta asupra unui aspect care tine de morala. Nu o lua personal, incearca doar sa-ti cenzurezi pornirea de a scrie vrute si nevrute despre diferiti medici fara sa fi avut de-a face cu ei in contextul de care se vorbeste la un anumit subiect, pentru ca parerile tale pot avea consecinte... esti membru vechi si stii foarte bine cat catareste cuvantul tau in fata unui nou-venit in cautare de informatii.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Avalon, in cazul asta imi retrag cuvintele! la cum ai spus-o si la cat de succint a fost celalalt raspuns, m-am gandit ca e vorba de mine, ca eu am dat mai multe detalii! imi cer scuze si multumesc pt urari!



Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)
www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Avalon,

Sincer nu mi-am imaginat ca cineva pe acest forum poate avea o astfel de parere despre mine.

Deci, sunt o manipulatoare care are probleme de ordin moral si care zice vrute si nevrute despre diferiti medici! Sunt socata, sunt trista si nu imi vine sa cred ce citesc.
Nimeni niciodata nu mi-a pus la indoiala moralitatea. Niciodata nu mi-am permis sa fac afirmatii nejustificate.

Despre tine nu am vorbit "pe la colturi". Mi-am exprimat tristetea la topicul in care eu activez cel mai mult si care-mi este cel mai drag: PCOS. Suntem acolo un grup de fete inimoase care ne ajutam mult, ne sustim, ne bucuram pentru reusitele avute si suntem un umar pe care poate plange fiecare dintre noi.
Daca ai citit ce am scris acolo inseamna ca ai citit si parerea mea despre operatiile clasice. Nu cred ca poti sa-mi spui ca ce am scris nu este adevarat.

Sa sti ca nu trebuie sa ai un contact cu un medic strict intr-un anumit context pentru a-ti face o parere despre acel medic, despre un "modus operandi" pe care il are. Mai mult, daca ai cunostinte/informatii despre anumite boli/operatii/proceduri medicale, acestea pot fi valoroase, reale si valide chiar daca tu personal nu ai trecut prin acea experienta.
In viata reala fac parte dintr-un grup de fete tare inimoase care ca si mine au trecut prin multe. Suferinta ne-a unit si in loc sa ne invrajbeasca ne-a facut sa ne ajutam, sa dorim sa ajutam si sa ne povestim una alteia experientele avute pentru a invata din ele. Opiniile pe care le am despre anumiti medici provin din interactiunea mea sau a prietenelor mele cu ei. Si da, sunt o persoana exigenta. Am invatat pe propria-mi piele ca atunci cand e vorba de sanatate trebuie sa fi exigent pentru ca de multe ori nu exista o a doua sansa sau daca exista, pretul platit este foarte mare.

Nu ma dau in laturi in a arata anumite aspecte tratate incorect sau superficial de anumiti medici indiferent de cate titluri poseda pentru ca nu sunt o nestiutoare, nu am intrat ieri in contact cu sistemul medical de la noi si cu anumite practici. La fel de adevarat este ca ma inclin in fata muncii, cunostintelor si dedicatiei unor medici. Sunt medici carora le datorez enorm si pe care nu as putea niciodata sa-i rasplatesc pentru binele facut sau macar sa-mi exprim in cuvinte toata gratitudinea mea. Si sa sti ca pe forum am vorbit si despre acesti medici. Si i-am recomandat cu caldura, din suflet, din dorinta de a ajuta si sa sti ca am si reusit sa ajut.
Un proverb vechi spune: "“All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing.” Asta nu se refera strict la acest topic si la prof Herghelegiu (despre care niciodata nu mi-as permite sa-l pun in categoria "evil"), ci la atitudinea mea in general.

Ai mentionat postarea mea referitoare la dr. Dascalu. Eu nu am o parere buna despre aceasta doctorita si am motive. Am inteles mesajul lui Witchie (pe care eu una nu l-am perceput ca pe o atentionare si in nici un caz una adresata mie direct caci nu am fost singura care a facut afirmatii contra dr. Dascalu) si nu am continuat discutia pe forum. Nu am mai scris nimic despre dr. Dascalu dar parerea mea despre ea nu mi-o poate schimba nimeni. Si am dreptul legal sa am opinii. Unele coincid cu ale unor membri, altele nu. Eu de pilda am o parere buna despre dr. Tutunaru pe parte de infertilitate. Vei gasi multe persoane care nu doresc sa auda de el.

Ti-am trimis PM-ul din dorinta de a nu deschide o dezbatere off-topic aici, nu pentru ca as avea ceva de ascuns. Si l-am mai trimis pentru ca am crezut ca poate nu m-ai inteles bine, ca poate explicandu-ti ce am vrut sa spun vei intelege punctul meu de vedere.
Se pare ca am fost naiva. Ca opinia ta despre mine este cu mult mai proasta decat mi-am putut vreodata imagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nu contest vastele tale cunostinte medicale, Gudinde si nu am o parere proasta despre tine asa cum in mod eronat ai inteles, incearca sa fii obiectiva. Insa acesta este un forum public si aici sunt foarte multe probleme medicale. Poti scrie despre ele, poti da sfaturi in legatura cu experienta ta dar cand depasesti granita experientei personale deja intram in alta sfera, cea a ipotezelor, a presupunerilor. M-am referit la aspectul pur moral al situatiei, printr-o simpla afirmatie despre un medic (afirmatie care nu are ca suport experienta personala) daca aceasta afirmatie e negativa poti zdruncina cuiva increderea in medicul sau. Poate ai vrut sa ajuti, dar stii cum se spune "drumul spre iad e pavat de bune intentii"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Va rog, daca aveti ceva personal de impartit continuati discutiile in particular.

Ciol, din cate inteleg te-ai hotarat deja asupra operatiei clasice cu dr. Herghelegiu care a si explicat de ce prefera clasic. Cred ca cel mai bine continui discutia la intrebarea pe care ai pus-o in cadrul subiectului despre endometrioza sau ii pui doctorului intrebari suplimentare.

Daca doresti pareri despre Euroclinic, conditii si medici, uite cateva subiecte aici, este adevarat ca sunt de la sectiunea nasterilor (personal nu prea am vazut pana acum la sectiunea aspirantelor discutii despre Euroclinic si dr. Herghelegiu...sau poate mi-au scapat), dar apare si numele doctorului Herghelegiu in discutii:
Stiti ceva despre Euroclinic
Cum este la Euroclinic


Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput