Buna fetelor,
Tocmai am aflat ca am sa fiu si eu mamica de august. Nu am fost inca la doctor (saptamana viitoare am programare), dar mor de frica.
Anul trecut am fost nevoita sa renunt la o sarcina pentru ca blestematul de apendic a pocnit pur si simplu si ca atare dupa operatie m-au umflat cu antibiotice. Eram in patru saptamani (prea devreme) si medicii mi-au dat sanse de peste 80% de malformatii congenitale grave ... Asa ca am renuntat. Iar acum, dupa mai bine de un an (nici nu ma asteptam) si testul este pozitiv.
Ma rog, vroiam sa va salut si sa va rog sa ma primiti in comunitatea mamicilor in devenire!

Ada sarcia usoara si bine ai venit
scrie repede 10 mesaje asa scapi de moderare si iti intra automat mesajele
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
Felicitari Ada! O sarcina usoara!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
Felicitari Dana!!! Doamne Ajuta sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos si frumos! Daca nu exista inca subiectul " mamici de iulie-august" cred ca vei fi prima care-l va deschide!!! Doamne Ajuta!!!

mami de
Luca si
27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
Felicitari, Dana! Vezi ca exista deja un topic "mamici de iulie-august 2008" Iti doresc sarcina usoara si bb sanatos.
Irina 33+
Felicitari Ada77

, te asteptam la Mamici de iulie-august 2008.
Ada
5+ mamica de baietel
(25.06.2006)
Buna Dana!
Daca vrei sa ni te alaturi la mamici de iulie august 2008 te asteptam cu drag. Link-ul: mamici iulie august 2008. 
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Felicitari Ada,eu sunt gravida in 9 saptamani si voi naste la jumatatea lunii iulie.Vom avea bebelusi de varste apropiate.