Bucurii de sept-oct 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
usorlili spune:
Cum sunt singura pe aici-aici-aici (asta era ecoul) am umblat si la semnatura. Asa ca fac si eu o proba pe pielea voastra.
PS: abia astept sa ajung acasa sa va pot citi si scrie in timp util. Ca de cand ma stiu am tot facut monolog pe forum.
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu
monicutza_bb spune:
Lilisor sa fii tare ca mai ai putin...
Si vezi ca nu faci monolog? De fapt printr-un noroc te-am gasit
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Monique_new spune:
Neata. Gata -ua. Eu sint cam zombi. Nu am avut ca nu aveam somn pina la 2 noaptea.
usorlili sa treaca zilele mai repede. Pina atunci vezi cum faci sa ne aduci niste zapada. Nu se vad pozele.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
CristinaGoji spune:
Neatza!
Saru'mana de Monique!
UsorLili - nu am putut vedea pozele cu Teo. Nu mai fi suparata ca va trece repede lunile astea de asteptare si veti fi din nou impreuna!
Mami 20+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
eleņia spune:
buna.dimineata
monique.sarumana.de.cafea
usorlili.numai.fi.trista
timpl.o.sa.treaca.repede
te.inteleg.perfect.pt.ca.de.fiecare.data.cand.darius.pleaca.la.tacsu.sf.
de.sapt.ma.simt.pustiita
uite.e.la.noi.multi
monique.ce.sa.intamplat.de.nu.ati.dormit?va.pupacim.dulce
aseara.cand.am.ajuns.acasa.de.la.lucru.darius.dormea.dus
cand.am.intrat.in.camera.cred.ca.ma.simtit.ca.sa.trezit.domnisorul
a.zis.mami(pt.prima.oara.a.zis.mami.s.nu.mama.ca.de.obicei)
s.nu.a.mai.vrut.sa.adoarma.pana.nu.lam-luat-in.brate.s.lam.dragalit,
pupacit.etc(asta.a.durat.5.minute)s.a.adormit.la.loc
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Monique, multumesc pentru cafea. Nu stiu ce a avut Narcisa azi noapte dar intre ora2 si ora 4.30 s-a trezit din minut in minut, tot a marait, ii era somn si nu putea adormi, i-am dat ceai, i-am dat lapte, am plimbat-o, pana la urma am pus-o cu mine in pat. Dupa ce a adormit am transferat-o in patut si tot s-a mai trezit pe la 6 de cateva ori. Deci sunt zombilici
Acum e fresh.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
UsorLili, ce ma bucur ca ne-ai scris, nu te-am mai auzit demult. O sa treaca repede zilele astea si o sa te reintalnesti cu puiutul tau; atunci vei da uitarii toate. Sa stii ca nici eu nu am putut viziona pozele voastre.
Cristina, Elenia, o zi buna va doresc.
Lilina, ma bucur ca v-ati distrat in week-end.
Fetelor, va doresc o saptamana frumoasa!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:
Ce ma bucur cand vad postari ale unor mamici ce n-au dat pe-aici de mult (Mini, Usorlili)!
Usorlili, iti inteleg dorul de pui si nerabdarea de a veni in Ro. Bine macar ca Teu e pe maini bune, cu bunicuta lui. Timpul o sa zboare repede si veti fi din nou impreuna. Nu se vad pozele!
Lilina, nu stiu de unde am luat nesuferita asta de boala! Mi se rupe sufletul de mila lui Mathi, e plin de bubite, nervos, nu-i deloc in apele lui. Noaptea nu poate sa adoarma desi i-e foarte somn, cred ca il mananca tare pielicica. Sper ca azi-maine sa se termine eruptia si sa se simta mai bine. Ieri ma invinovateam ca-i bolnav copilul, dar oricum n-am fi avut cum sa stam izolati cat timp am fost eu bolnava. Sper sa treaca mai repede. Oare de ce-o fi trebuit deschisa cutia Pandorei?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
eloise spune:
hop si eu!
Am lipsit cateva zile, weekend la Suceava, agitatie, evenimente... Copilul a fost cam prost dispus, mofturos si plangacios, iar noaptea asta (dupa ce am ajuns din nou acasa in Iasi) a urlat ca niciodata, pur si simplu nu imi dau seama de ce, dar pana dupa ora 2 se trezea tot la 10 minute plangand tare de tot.
Lili, insanatosire grabnica lui Mathias. Intr-adevar era previzibila molipsirea lui! Si pana la urma, tot raul spre bine, macara va fi imunizat de acum inainte. Imi inchipui ca-i e greu mititelului!
Mini_me, Usorlili imi pare bine sa aud vesti de la voi, tare mult as vrea sa vedem poze recente cu copilasii vostri. Lili, inteleg cat iti e de greu fara Tudor... iti doresc sa treaca repede perioada asta.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eloise spune:
Eu sunt intr-o perpetua pana de idei cand vine vorba de mic dejun si cina pentru Vladut. Asa ca lansez o noua intrebare din ciclul "chestionare pentru fiecare":
Ce le mai dati copiilor din comert De exemplu eu ii dau doar iaurt simplu Campina, cascaval simplu Hochland si branza de vaci Milli, pasteurizata, la cutie.
A, si ce as mai putea sa ii gatesc, rapid, pentru masa de seara, in afara de orez cu lapte, gris cu lapte, paste cu lapte, budinca de taitei cu branza? Ca tot veni vorba (mai demult ) de cantitatea rezonabila de fainos pe care le-o putem da zilnic... E asa de dificil sa ii hranesti sanatos Adica, daca nu vreau sa-i dau cremvursti sau alte mezeluri asemenea, ce pot sa ii mai dau, sa-l hranesc variat? Cate chestii pot sa-i prepar in casa, si sa nu fie fainoase? Idei, idei va rog!
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~