Bucurii de sept-oct 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Monique am salvat si eu site-ul cu prajiturele, in ultimul timp m-a apucat o harnicie de nu ma recunosc nici eu. Multumim!

Noi dormim bine noaptea, am ajuns la performanta de a ne trezi doar o data dupa lapte diluat cu apa, eu sunt multumita, dupa cat se trezea pana acum.

Azi mergem la joaca, vad ca-i place mult la copii.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY

MamiLili, multa sanatate lui M. Te asteptai sa faca si el varsat de vant?

[b]Gety, da, intr-un fel ma asteptam. Teoretic era firesc sa se molipseasca fiindca n-avea anticorpi si-a stat permanent in contact cu mine cand eram bolnava. Dr zicea ca in cam 10 zile ar trebui sa-i apara bubitele, dar ele au aparut dupa 16 zile de la diagnosticarea mea. Azi noapte a fost cam nasol, s-a trezit plangand pe la 4 jumate si s-a foit ca nu-si gasea locul, probabil ca incepuse sa-l manance pielicica.

Mira, ma bucur mult ca David isi regleaza programul de somn si ca papa lapticul diluat.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, poate suna bizar, dar n-ar fi mai bine sa faca bolile astea cat sunt mici? Eu una m-am bucurat cand a facut Maria rubeola, pentru ca n-o sa faca mai tarziu, cand se trece mai greu?
La Maria rubeola a trecut usor, aproape ca nu s-a cunoscut. Inafara de febra, au tinut petele alea vreo 3 zile si apoi am mai stat 4 zile in casa. Fara plans, fara stari de rau.

Mirabelac, unde iesiti voi la joaca? Azi am fost si eu in parc, dar nu cunosteam pe nimeni, iar multi dormeau in landou.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY

MamiLili, poate suna bizar, dar n-ar fi mai bine sa faca bolile astea cat sunt mici?

[b]Nu suna bizar. Da, e mai bine sa le faca in copilarie. Dar se poate sa scape si sa le contacteze la varsta adulta, ceea ce e f rau, vindecare grea, complicatii multe (sotul meu a facut oreion la 28 ani - consecinta o stiti - trombocitopenia care era sa-l coste viata, eu am facut varicela la 25 cu complicatii - encefalita). De aceea sunt foarte hotarata sa-i fac lui Mathias vaccinul ROR - Priorix. Chiar daca titrul anticorpilor va scadea in timp, macar stiu ca va face doar o forma usoara a bolii.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Gety am fost la Kids Mall dar David s-a speriat si nu a mai vrut sa stea, nu stiu de ce ca pana acum ii placea, il dadeam in masinutele alea cu fise. De o vreme vad ca se teme si de aspirator sau masina de spalat. Ai vostri cum se comporta?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara! Nu am mai apucat sa intru, m-a lovit harnicia, de, se apropie sarbatorile.
Lili, sanatate multa lui Mathias, nasol cu arestul la domiciliu, mai ales ca el e obisnuit sa iasa afara zilnic.
Narcisa e ok, deocamdata asteptam.
Mirabela, Narcisa nu se mai sperie de aspirator, chiar pune mana pe el, ba chiar ar vrea sa aspire ea singura. Iar masina de spalat o fascineaza.
Monique, nu am putut sa vad site-ul cu prajituri, imi da eroare.
Ma duc sa trag un pui de somn, cat doarme Narcisa.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

xandrutza_76 au ceva la site. Am incercat acum si nu merge. Era ceva pe www. culinar.ro. Daca vrei incearca mai tirziu poate ii da drumul.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mie nu-mi merge link-ul cu prajiturele dat de Monique!
Am vazut ca si Xandrutzei i se intampla acelasi lucru, probabil au ceva la site.

Lili, nu-l faci pe Mathias cu mixtura mentolata pe bubite?

Mirabela, la Adelina nu i frica de aspirator, cand aspir daca nu sunt atenta apasa pe buton si-l opreste.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Mirabelac Cosmi sta calare pe aspirator si vrea sa impinga si ea batul. Nu s-a speriat niciodata de el.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Gety am fost la Kids Mall dar David s-a speriat si nu a mai vrut sa stea, nu stiu de ce ca pana acum ii placea, il dadeam in masinutele alea cu fise. De o vreme vad ca se teme si de aspirator sau masina de spalat. Ai vostri cum se comporta?

De aspirator se sperie, din cauza ca l-am folosit concomitent cu batista bebelusului, de masina de spalat nu, chiar o fascineaza cum se invart rufele inauntru, de robotul de bucatarie iar s-a speriat, probabil din cauza zgomotului mai puternic.
N-a avut chef azi de masinute David. Noi o plimbam pe langa ele cand mergem, de suit in ele nu se bazeaza ca s-ar huschi jos.

Mergi la inceput