Bucurii de sept-oct 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Heiiii

Am putin timp si am zis ca e cazul sa mai scriu si eu...

Eloise sa stii ca la fel suntem si noi...dimineata nu ii dau decat
- cascaval hochland classic
- branzica de casa de la covalact cu / fara un ou fiert
- almette smantana pt ca e singura pe care scrie ca ar contine doar branza, smantana si sare

La toate astea completam cu fructele....+ biscuitei sau simple

La cina iar ...aceeasi poveste...pt ca eu nu ii repet mancarea de la pranz cum mai fac alte mamici...
- mamaliguta cu branza si smantana + - ou fiert
-paste Vermicelles de la Barilla cu branzica de casa Covalact
- iaurturi in diverse combinatii
- sandwich cu ce ii mai dau dimineata....dar diferite in aceeasi zi (adica nu dimineata cascaval si seara la fel....)
-budinci

Si eu am mai auzit de mezeluiri de pui pt copii insa deocamdata nu ii voi da...de cremwursti nici pomeneala...Socrul meu a avut ocazia sa mearga odata la o fabrica de mezeluri si de atunci nici nu mai vrea sa vada cremwurstii...sunt facuti numai din resturi ...etc...

EDIT :Singura abatere pe caream facut-o au fost snitelele din piept de pui... a facut mama pt noi odata si a papat si ea in 2 zile...i-au placut mult...insa si astea sunt prajite in ulei...si deocamdata incerc sa le evit...

PS Unde a scris Mini-me? eu nu am gasit....

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Fetelor, desi aseara mergea link-ul, acum nu inteleg ce are.
Il mai pun o data, poate am noroc acum.
http://good-times.webshots.com/photo/2537361230099675959jSzhLV

Acum ma pregatesc sa plec la servici asa ca daca tot nu vedeti pozele am sa incerc diseara sa mai "mesteresc" la ele.

Voiam sa va intreb daca este vreuna din voi care dati bb-ilor produse de soia. Sau daca stiti pe cineva care foloseste.
Teu este alergica la proteina de vaca si o sa trebuiasca sa ii caut in Romania lactate pe baza de soya sau orez. Stiti ceva de ele, unde se gasesc (de fapt m-ar fi ineresat unde gasesc iaurt, branzica, derivate de lapte)... Problema ar fi ca eu vin singura, fara al meu ca bradul, si o sa-mi fie greu sa ma misc (fara masina) asa ca ar fi super macar sa stiu cam pe unde le gasesc.

Mira parca puiul tau este alergic la lapte. Cum te descurci? Ce-i dai?

A, da. Si va trebui sa-i caut si produse (in special biscuiti) fara ou. Ca este alergic si la ou.

Si totusi exista iubire...

Mama lui Teu

Mergi la inceput

usorlili ai un baietel foooarte frumusel....este atat de expresiv....insa ochii si genele lui m-au dat pe spate...In poza cu prosopul pe cap zici ca e o fetita ...mi s-a parut ca semana cu papusica mea...de aceea zic..

Eu zic sa vii cu cateva cutii de biscuiti de acolo....aici nu prea cred ca vei gasi...eu cand am inceput diversificarea am avut unii de la Milupa fara gluten si fara ou...insa erau luati din Dubai...la noi nu am gasit...Branzica si lapte de soia se mai gasesc pe la hipermarketuri...Cora, Carrefour,...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lili, pupici lui Mathias! Sanatate multa!
Andra, acum ca ai pus intrebarea, am intrat si eu in pana de idei Seara, daca vreau ceva rapid, ii dau Narcisei niste biscuiti inmuiati in lapte, cu putina branzica. Pentru dimineata eu mai apelez la clasicul iaurt cu fructe (productie proprie) cu sau fara branzica; i-am uns si painica cu branza topita, dar asta nu prea i-a placut. Cred ca o sa ma pun pe facut ochiuri romanesti (ochi fiert in apa cu putin otet) si o sa-i dau, o data sau de doua ori pe saptamana.
UsorLili, am reusit sa vad pozele, frumos baiat mai ai. Nu intru in amanunte ca ma aude Lili

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

cred ca il mananca tare pielicica.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Lili, intreb si eu ca tontu'... Nu poti folosi un antihistaminic pentru scarpinaturile lui Mathi? Eu asta folosesc atunci cand Teu face puseu de dermatita si o tine intr-o scarpinatura continua. Nu stiu, intreb si eu... Doctorii mi-au zis ca siropul antihistaminic este antiscarpinat (desi pe el scrie ca este antialergic)[/b]

Mama lui Teu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mini_me

[teal]Buna fetelor!

Itzy ai mai intrat?

Miniiiiiiiiiiiii - meeeeeee hai ca suntem culmea ...tu intrebi de mine...si eu de tine vazand ce au scris fetele ...am aflat si am rascolit pe aici pana ti-am gasit mesajul...

M-am gandit adeseori la tine si la iulia. Daca poti da-mi te rog ID de messenger poate asa vom vb mai des...chiar mi-e dor de tine sa mai vb ca inainte...

Eu am mai intratpe DC mai rar pt ca din octombrie am inceput serviciul si ...ma intelegi tu foarte bine...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Monicutz_bb stiu eu ca o sa ma gasesti si in gaura de sarpe si exact cand am nevoie... Te pup si aveti grija de voi.
Monica este finutza noastra de aici din Ca. Ne plangem una alteia amarul (si la propriu si la figurat, ea acum avand pietre la bila... pentru cunoscatori- voma amara ca veninul) cand simtim ca nu mai putem. Noroc ca-i telefonul gratis aici, acum. Si noroc cu net-ul gratuit pe viitor.

Fetelor eu chiar plec la munca.

Itzi, cred ca o sa incerc sa-i caut ceva biscuiti de aici ca nu i-am dat pana acum. Dar ma gandesc ca trebui sa incep sa caut si pe acasa, ca prea multe de aici nu pot aduce. Dar daca nu si nu, o sa pun mana sa-i gatesc (am cautat verbul a gati in dictionar ca nu prea stiam sensul cuvantului). Pentru puiu mic, orice.

Xandrutza, spune-mi mie la ureche amanuntele si poate nu ne aude Lili. Iar eu promit sa nu-i zic nimic.

Voiam sa va spun ca aici este zapada...Multaaaaa... Si inca ninge... Muuult.

Pupici si va citesc diseara.

Mama lui Teu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by usorlili
Nu poti folosi un antihistaminic pentru scarpinaturile lui Mathi?

L-am "varuit" cu mixtura antialergica. Arata ca din familia Adams. Noaptea i-am dat Peritol.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

quote:
L-am "varuit" cu mixtura antialergica. Arata ca din familia Adams. Noaptea i-am dat Peritol.

Aha. Deci intrebarea mea n-a fost chiar toanta. Ca mi-era ca cine stie ce minunatie mi-a iesit pe gura.

Mie imi merge tare greu forumul...sau netul...Acum chiar plec. Pupici.

Diseara o sa va povestesc ce fericit este Teu meu acasa, cu mamaie, tataie si verisorul David.

Mama lui Teu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

saluare fetilii

ce mult ma bucur sa vad ca ne mai scriu si mamici care nu au facut-o demult, asa ca usorlili si mini_me uite multe de la mine si sa ne mai dati vesti despre voi.
usorlili, ai un pui adorabil, are niste ochi mama mama, seamana putin cu Patricia mea, sprancenati si cu ochi negri. Iti tin pumnii sa treci ff usor peste perioada asta, pana vei fi din nou cu Teu mic si scump

itzy si postarile tale le astept de mult. Multi -ici papusicii tale.

Lili, insanatosire grabnica lui Mathias.

eloise, cam aceiasi problema o am si eu. Pur si simplu nu mai stiu ce sa-i gatesc seara, plus ca mamaliga nici nu vrea sa inghita. Dimineata se streseaza mama cu micul dejun. La noi e si mai greu pt ca nu vrea nici cum sa manance painica cu branza sau unt. Ea papa painica doar in supe.

si noi am avut zapada vineri dupa masa pana sambata si era asa fericita Patry. Nu o ocolea deloc, mergea tot unde era mai mare Sper sa avem de Craciun!!!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput