Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *12*
Raspunsuri - Pagina 15
anda spune:
Recunosc ca n-am mai intrat aici ca ma deprimati. Io am luat-o in sens invers, numar porcii. Nu-i de mirare la ce hal de balacareala am ajuns. Vb Aidei, cu greu loc de juma de pahar de apa 
Da o trece si asta si ma aliniez aici iara. Ce sa mai zic de Crista?? Fata asta ma scoate din minti. Ma mama, tu n-ai sarbatori? Cum sfintu soare reusesti? Esti dezastru. Hai te pup pentru ambitz.
In rest sa trecem la ale noastre 

Va doresc din suflet un an nou minunat, plin de bucurii si impliniri...si evident la cit mai putine kg. La multi ani dragelor.
ne-om auzi cindva luna asta ca noi plecam la schi. sa m-asteptati si pe mine, daa? va tzuc.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
katik spune:
LA MULTI ANI LA LUPTATOARE!!!!
va citesc din umbra, doar doar m-o apuca si pe mine elanul![]()
da' mai stau pina pe 7 sa ma mai gindesc daca pot s-o fac sau nu ca tare s-ar impune. ma simt ca un baloooonnnnn maaareeee

sa aveti un an bun, cu multe kg pierdute si ramase pierdute de tot!!!!
va pup si spor la treaba!!!!
Isa_Cris spune:
Buna fetelor!
Trebuie sa scap si eu de muuuulte kg. O sa incerc si eu aceasta dieta si sa va tin la curent cu ce se intampla. Deocamdata sunt putin "disperata" ca in Octombrie am nunta si mie teama ca nu reusesc sa mai slabesc si eu...
Va pup si sa-mi tineti pumnii!
doroti_5 spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE!!!Fetelor eu am intrat doar putin sa urez la multi ani si sa va zic ca apar pe net de pe 9 in colo, dar de dieta cum v-am zis de pe 21 in colo ca pina atunci tin la noi sarbatorile.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Dorsilia spune:
buna si La multi ani!
fetelorrrrrrrrrrr, va rog eu frumusel, voi chiar vreti sa-mi faceti sange rau? pai ce cautati dragelor pe aici cochetand cica cu slabitul la ce poze vazut-am eu cu voi? e posibil? voi cu taliutza si far de burtoaca NU aveti ce cauta aici printre foci, zau (aviz lui Katik, ca tot e concitadina si vecina de zona cu mine, sa stii ca te iau la spalat cu zapada daca te mai prind ca te vaiti ca esti grasoaca:)
despre mine acum: ma uit in oglinda si vaca e mic copil pe langa mine. M-a dotat natura de pe la 20 de ani cu sani frumosi, acum dupa 2 nasteri sunt laptarii goale in bataia vantului
Tot natura m-a dotat cu un fizic proportionat pana pe la 30 de ani. Acum la 34 am stricat eu tot darul si m-am impanat toata ca o friptura de craciun cu slanina
, ideea e ca totusi nu ma poate servi nimeni cu un mar in gura pe tava, probabil ca l-as manca si pe ala inainte sa ajung pe masa.
Mi s-o fi schimbat metabolismul dupa nasteri dar imi bag picioarele in el si trebuie sa-l supun ca altfel ma duce de rapa. Ideea e ca n-am timp de gateluri separate, n-am timp de aerobice si fitnes, abia daca manac pe fuga orice apuc. Si orice se depune.
Cel mai tare ma deranjeaza burtoaca, ca e ditamai dihania.
Si nici bani sau sange de operatii estetice, electrostimulari n-am. Dacca as avea as face 2 lucruri: mi-as remodela sanii si mi-as taia grasimea de pe burta.
Asa ca...imi dati ceva sanse? Sa pierd cele ~10 kg depuse pe mine?
Lia
Dorsilia spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
buna si La multi ani!
fetelorrrrrrrrrrr, va rog eu frumusel, voi chiar vreti sa-mi faceti sange rau? pai ce cautati dragelor pe aici cochetand cica cu slabitul la ce poze vazut-am eu cu voi? e posibil? voi cu taliutza si far de burtoaca NU aveti ce cauta aici printre foci, zau (aviz lui Katik, ca tot e concitadina si vecina de zona cu mine, sa stii ca te iau la spalat cu zapada daca te mai prind ca te vaiti ca esti grasoaca:)
despre mine acum: ma uit in oglinda si vaca e mic copil pe langa mine. M-a dotat natura de pe la 20 de ani cu sani frumosi, acum dupa 2 nasteri sunt laptarii goale in bataia vantului
Tot natura m-a dotat cu un fizic proportionat pana pe la 30 de ani. Acum la 34 am stricat eu tot darul si m-am impanat toata ca o friptura de craciun cu slanina, ideea e ca totusi nu ma poate servi nimeni cu un mar in gura pe tava, probabil ca l-as manca si pe ala inainte sa ajung pe masa.
Mi s-o fi schimbat metabolismul dupa nasteri dar imi bag picioarele in el si trebuie sa-l supun ca altfel ma duce de rapa. Ideea e ca n-am timp de gateluri separate, n-am timp de aerobice si fitnes, abia daca manac pe fuga orice apuc. Si orice se depune.
Cel mai tare ma deranjeaza burtoaca, ca e ditamai dihania.
Si nici bani sau sange de operatii estetice, electrostimulari n-am. Dacca as avea as face 2 lucruri: mi-as remodela sanii si mi-as taia grasimea de pe burta.
Asa ca...imi dati ceva sanse? Sa pierd cele ~10 kg depuse pe mine?
Lia
Dati-mi voie sa revin, sa ma semnez Foca Lia...asa ca sa nu uit cine sunt pana una alta
silvana75 spune:
La multi ani!
Tot din umbra va citesc si eu de vreo 2 luni si tot aman momentu inceperii dar acu sigur ma alatur voua din 7 ian.
Lia, eu am de dat jos 15 kg ca sa ajung la greutatea dorita, asa ca nu te mai vaita de 10 ale tale, mai ales ca de trei zile am renuntat si la fumat si nu-mi scapa nimic crede-ma.
De luni sunt pe baricade
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

NINGE 

, Phillip si Rebecca