Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *12*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Hi-hi-hi!

si io ma petrec maine seara! Votez pentru decolteu la tine Doroti! La mine nu ma bag, ca io in acele parti sunt generoasa (e, nu va imaginati aci ditai....)si chiar si fara decolteu simt niste priviri indreptate in locurile cu pricina.

Am inteles eu ca e cool sa ai dotari, da io cred ca inca am complexe din clasa a cincea, cand eram singura care avea ceva tzitze.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ehei , matza mica e biiine si nici macar nu se sinchiseste ca are gips ... poate sa alerge si asa.

doroteso ce ai zis tu se cheama sa imbini placutul cu placutul (ca mancatul tot sex se cheama ) ... , dar la mine nu merge , mai ales ca vin ai mei de sarbatori ... ca sa nu mai zic de Emma care nu mai doarme ziua ... hehehe , dar ce stii tu

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

cat despre tinuta, nu imi fac probleme, toata lumea vine sport.
Daca restu lumii decidea tinuta de seara , ma conformam; desi nu cu tragere de inima!

Ca nici de revelion nu-mi pun rochie de seara, vorba unui amic: ba, nu facem nunta, da?

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Mai Aido copilu meu doarme odata in zi si sa fie liniste, intelegi???Asa ca noi actionam noapte, si eu traiesc cu parintii peste parete asa ca ar trebui sa nu facem nica pina nu ne mutam la casa noastra????Neeeeeeeaaaaa, asa nu merge.Deci cind so culcat parintii, si cupilu, atunci e momentul, ori ce ei or sa doarma la voi in odaie???
Cit despre haine, eu am intrebat care si cum vine, toate se dau la gard ca nu stiu cum sa se imbrace, eu la servici vin miine in costum, la sala ma schimb in rochie si daca vad ca numai eu sunt ca cioara alba, ma duc si ma imbrac inapoi in costum.
Da tot pun decolteul putin.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

pai si ce aido daca vin ai tai, ce dorm in camera cu tine ? eeeeeeeeeeeeeee, nu te-ai abtinut tu la dieta si acuma vrei sa te credem ca te abtii?

Bai , noi inca nu avem kinder, e doar in faza de proiect da ' nici nu ma gandesc sa devin abstinenta dupa aia!

APRIL

Mergi la inceput

a, apropos de proiectu bebe: ma plimbam cu barbate-miu printr-un magazin de decoratiuni (avem o groaza de cutii, in fiecare an mai adaug cateva ). El gasise tot felu de reni, moshulici si alte aratari de agatat in brad-f frumoase.

Io ma duc catre el, triumfatoare, cu un ingeras auriu in mana:
-Ce zici iubire, il agatam in pom, poate ne aduce mos craciun un ingeras?
La care el instantaneu arunca inapoi in cos toti renii pe care ii pescuise.
Eu:
- ce-ai cu alea, nu le mai luam ?.
EL:
- nu , pai daca Mosu fiind el batran confunda ingerasu cu un maimutzoi de-asta?

APRIL

Mergi la inceput

april super tare husbantu tau

Hello , aici nu vorbeste nimeni de abstinenta. Nici vorba ... doar ziceam si io asa , ca la cat e de halos unguru meu sigur nu o sa am somn

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

pai mai bine asa aido, e bine sa fii calare pe ... situatie!

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

salutare fetelor..sunt in mare graba,asa k va las raportul,km asa am fost toata sapt de aia dau cu chiuleala.Deci 59,1kg sapt asta..100 de grame dak mai zburau..erau..2 kg cred.Va pup

Mergi la inceput

crista tu vrei sa bati pe toata lumea la gol

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput