Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fancy felicitari pentru logodna respectiv nunta.Nu cred ca vei avea o burtica atat de mare la 4 luni asa ca daca vei avea un model de rochie bine ales nici nu se va vedea.Sau depinde ca poate tu chiar vrei sa se vada.
Daca poti sa intrebi de cabinetul dr. Bacila chiar ti-as fi recunoscatoare.
Tu cum te simti?Ca eu am inceput sa am deja greturi......

Diana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Dyanira, merci:). Eu sper sa nu fie burtica mare si nu cred ca va fi. Depinde de model, ai dreptate. Vom vedea; pana la urma, asta sa fie ultima problema:). Se va rezolva oricum cu bine, sunt sigura.

Voi intreba la lucru de dr Bacila si iti scriu maine.
Eu ma simt bine acum. E normal sa incepi sa ai greturi. Eu in luna a 2-a am trecut printr-o perioada foarte urata cu greturile si am si racit un pic. Nu am putut manca mai nimic. Stateam in bucatarie cu diverse sortimente de mancare pe masa si plangeam ca imi era rau si foame si nu puteam manca:). Acum a trecut, e bine. Ma mai deranjeaza unele mirosuri cateodata dar mananc omeneste si nu mai imi vine rau din cauza foamei.
Am mai scris si pe forum ca eu cred ca mi-a fost rau ca am luat Elevit (sau asa mi-a intrat mie in cap:)). Acum nu le mai iau doar asa una pe saptamana eventual.Poate a fost doar raul de sarcina dar pe mine aceste pastile chiar ma ametesc, nu stiu de ce:). In ziua in care iau Elevit parca plutesc...

Aaaa, chiar vroiam sa zic la toata lumea: o colega de-a mea insarcinata si ea in luna VI a citit ca in Franta s-a descoperit recent ca Elevitul nu e tocmai bun de luat in sarcina pt ca duce la o dezvoltare prea rapida a bebelui si asta este anormal. Stiti ceva de asta?E doar un zvon? O sa o intreb pe colega mea unde a citit. Ea era disperata ca ia Elevit de la inceputul sarcinii dar nu cred sa fi facut chiar asa de rau la bebe, doar sunt vitamine...

Mai vb:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Fancy felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!

Dya, daca vorbesti de dr. Bacila Mihai-cel care lucreaza la policlinica drului Cioata- atunci iti pot spune ca avea program in zile de luni(15-18)si-l gaseai la tel.policlinicii 244093. Asta stiu de la o prietena care a nascut cu el. Dar de atunci a trecut ceva vreme, nu stiu daca informatiile ce ti le-am dat mai sint actuale.

Cristina am vazut pozele. Sint minunate! Noi am stat acasa anul asta ca ne-a fost greu sa decidem sa plecam la munte cu neastimparata. Uitindu-ma la Alex, parca-mi pare rau ca n-am facut-o. Cred ca s-a simtit super!
Si apropos de neastimparare..a reusit fii'mea sa-si sparga buza. A picat de pe sanie. Si uite asa iar sintem cu problemute:((

DAAA..noi subscriem la intilnire! Vine Lisa si singura numa'sa-i zic de "moliu" c-a si plecat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Fancy

Fetelor, salutare cu drag.
Bun venit pe lume fetitei Adiei. Sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa:).
Dyanira, deci avem cat de cat sarcini apropiate. Asta este bine:). Eu merg la dr Sas si sunt multumita deocamdata, e foarte dragut, are multa experienta si e omenos:).Am vazut ca intrebai de cabinetul dr Bacila. Eu nu te pot ajuta ca nu stiu:) dar daca vrei ma pot interesa pe la lucru, mai sunt colege gravidute:).
Trebuie sa va spun ca am petrecut un Revel de vis: am fost in Austria si am primit inelusul de logodna asa romantic, in genunchi in fata a vreo 20 prieteni. Emotionant, am plans bineinteles si eu si prietenele mele:).
Acum planuim nunta pe 1 Martie, adic acum 1 ora am decis:). Sper sa gasim restaurant si sa avem timp sa organizam totul.
Ma puteti ajuta cu vreun sfat in privinta rochiei, la ce salon sa merg. Sunt asa de multe ca nu stiu spre care sa ma indrept. In plus atunci o sa am cam 4 luni. E mare burtica la 4 luni?Aveti careva poze:).
Mersi, va pup si sa ne auzim cu bine:)

pe 1 martie e postul pastelui cred

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

uite aici un model de rochie de mireasa care merge cu burtica http://www.whitewedding.ro/ro/rochii-de-mireasa/noela-style-2006/noelastyle-2006-n-p/rochie-de-mireasa-model-olivia.html

au reprezentatnta si in timi, eu acolo imi fac rochia de mireasa ca in 16 februarie am cununia religioasa.Sunt cele mai ok ca relatie calitate pret.Magazinul se redeschide in 14 sau 15.Eu atunci merg sa imi fac comanda

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

scuze fancy... chiar din 2 incepe postul. .M-am bagat in seama fara sa ma informez

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Ank83,merci:).
Sa stii ca asta este si modelul de rochie care imi place de multa vreme, asa ma visam in rochita:). O sa il caut. Multumesc frumos, esti o draguta:). Acum 2 ani s-a casatorit o prietena de-a mea si a avut o asemenea rochita; m-am indragostit de ea de atunci:). Ea a cumparat-o de la Salon Gabriela. O sa merg maine sa vad si in 14-15 ma infiintez si la magazinul de care mi-ai zis:).

Despre post, stai linistita, nu-i nimic, ma bucur ca m-ai atentionat........Azi am fost la catedrala sa intreb. Practic, postul Pastelui incepe in 7-8 Martie dar din 2 incepe nu stiu ce post in care ai voie lapte si oua:). Eu cunosc acolo un preot foarte tanar; prima data a zis ca pot sa fac linistita in 1 Martie nunta; pe urma a zis ca totusi poate ca nu ar fi bine ca e chiar sambata dinaintea postului si ne-am uitat pe calendar si scria ca e sambata a ceva sfinti si mai scria cred ceva de sambata mortilor. Eu totusi m-as mai duce si la alt preot sa intreb pentru ca mi se pare ca este voie in 1 Martie. Vom vedea......
M-au enervat la catedrala (Doamne iarta-ma!:)): am intrebat un preot acolo la lumanari care este ultima data inainte de post cand se pot oficia cununii religioase. Raspunsul a fost: nu stiu, uita-te pe calendar:). Am ramas muta:) si am plecat la pritenul asta pe care il stiam. O sa mai intreb si in alta parte.
Daca nu, incercam in 23 februarie desi eu sunt convinsa ca in 1 Martie este super ok.

va pup, mai vb

Mergi la inceput

Fancy , dar sala ati gasit??
Asa sunt preotii astia ortodoxi.... cica mai trebuie sa ne si indrume .. bine sunt si exceptii

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut mamici!

Am creat un capitol nou!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Ciao. La mine nu a mai mers forumul o perioada, nu stiu de ce dar imi dadea eroare cand vroiam sa intru: la un moment dat m-am gandit ca am scris ce nu trebuia si m-au dat afara:).
Ank83, mersi de incurajari. Sper sa fie bine.Sala nu am gasit inca pt ca nu stiu ce sa caut daca nu stiu ca e ok pe 1 Martie:). Pe forumul cu miresici am vazut ca sunt nunti in 1 Martie. NU stiu ce sa mai cred dar maine ma lamureste un preot de la biserica din Balcescu....:)Sper sa fie bine pana la urma.
Sa ne trimiti poze din 16 februarie:). mai e putin:)

Joi merg sa mai vad bebelusa si sa imi dea sa fac primul set de analize:). Abia astept sa vad ce mai face ea acolo:).

va pup, mai vb.
Sa-mi tineti pumnii cu data nuntii:)

Mergi la inceput