Gravidute si mamici de TIMISOARA (10)
Raspunsuri - Pagina 20
dyanira spune:
LA MULTI ANI! pentru toata lumea.Sa fie un an mai bun in care sa avem parte de sanatate pentru noi si pentru BB-ei nostri si impliniri pe toate planurile.
Fancy am vazut ca ai intrebat eu sunt chiar la inceputul sarcini doar 5 sapt si 3 z.Poate mai vb ca avem sarcini mai apropiate ca varsta.Tu la ce medic mergi?Esti multumita?
V apup pe taote si va doresc numai bine in noul an 2008.
Diana
5+
catal_ina spune:
La multi ani! Sa aveti parte in noul an de tot ce v-ati propus si in plus si de ceea ce nu indrazniti sa sperati, toate sa devina realitate!
Avem poze noi:)
dyanira spune:
Salut.
Am mai intrat si pe aici pe la voi in primul rand sa vad ce mai faceti ? si in al doilea rand sa va intreb daca poate sa imi spuna si mie cineva cum il pot gasi pe dr. Bacila?(unde are cabinetu?eventual un nr de tel?)
Va multumesc inca de pe acum.
Diana
5+
Fancy spune:
Fetelor, salutare cu drag.
Bun venit pe lume fetitei Adiei. Sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa:).
Dyanira, deci avem cat de cat sarcini apropiate. Asta este bine:). Eu merg la dr Sas si sunt multumita deocamdata, e foarte dragut, are multa experienta si e omenos:).Am vazut ca intrebai de cabinetul dr Bacila. Eu nu te pot ajuta ca nu stiu:) dar daca vrei ma pot interesa pe la lucru, mai sunt colege gravidute:).
Trebuie sa va spun ca am petrecut un Revel de vis: am fost in Austria si am primit inelusul de logodna asa romantic, in genunchi in fata a vreo 20 prieteni. Emotionant, am plans bineinteles si eu si prietenele mele:).
Acum planuim nunta pe 1 Martie, adic acum 1 ora am decis:). Sper sa gasim restaurant si sa avem timp sa organizam totul.
Ma puteti ajuta cu vreun sfat in privinta rochiei, la ce salon sa merg. Sunt asa de multe ca nu stiu spre care sa ma indrept. In plus atunci o sa am cam 4 luni. E mare burtica la 4 luni?Aveti careva poze:).
Mersi, va pup si sa ne auzim cu bine:)
cristina_nagy spune:
La multi ani mamici si bebici!!!
Sa aveti un an mai bun si minunat!!! Doamne ajuta!!!
Ne-am intors si noi de pe drumuri... din 2 ianuarie dar nu am avut timp sa mai intru pe forum.
Deci a 2-a zi de Craciun am plecat la Hateg si apoi la Straja!!! A fost de vis... lui Alex i-a placut zapada dar nu din prima ca la inceput zicea ca e caca si se murdareste ca mai apoi sa nu lase zapada din mana pana nu se topea si plangea ca se topeste... ca manusile nici vorba sa le poarte. A fost minunat si ne-am distrat de minune!
O sa pun si poze de la Craciun si de la munte...
Bun venit printre noi Dyanira! Sarcina usoara si bebic sanatos!
Pupicilic
Cristina,
Alex si
cu buburuza
cristina_nagy spune:
Felicitari Adia ptr printesa ta!
Sa te refaci cat mai repede si bebita sa creasca mare si sanatoasa!!!si cuminte!
Fancy felicitari!
. Sa fie intr-un ceas bun!!! Emotionant!
Cu rochia nu te pot ajuta ca a trecut ceva timp de cand m=am casatorit si nu mai sunt la curent cu noutatile in domeniu dar poti cauta intai pe net ce modele iti plac si in functie de asta iti cauti rochie. Cat despre burtica depinde de fiecare, eu de ex cu prima sarcina la 4 luni nu ma ingrasasem deloc si nici burtica nu aveam pe cand acum e altfel ca deja la 4 luni mi se vede burta si m=am si ingrasat...deci depinde de organism!
Cred ca cel mai bine ar fi sa cauti ce iti place dar sa nu cumperi pana in apropierea date nuntii.
Cristina,
Alex si
cu buburuza
cristina_nagy spune:
Cata ce calut rosu aveti!!! Pupici printesei!
Fetelor cand ne intalnim in ianuarie? ca eu peste 2 sapt plec in Franta si as vrea sa ne vedem cat mai repede.
Va pup
Cristina,
Alex si
cu buburuza
Fancy spune:
Vad ca reveniti in forta:)
Mersi de sfaturi, le retin:)
Am o problema cu forumul: nu imi mai afiseaza mesajele atunci cand imi introduc numele. Trebuie sa caut intai la Odiseea sarcinii. Stiti cumva de ce?
Pupic
cristina_nagy spune:
Pozici cu noi http://community.webshots.com/album/562019328dxlIWS
Cristina,
Alex si
cu buburuza
Fancy spune:
Cristina, aveti un copil minunat:). E un scump. Sa va traiasca si sa fie sanatos:). M-am uitat la toate pozele....