Mamici de noiembrie- decembrie (125)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ma duc acum in oras sa mai caut ceva de Sf. Nicolae si sa iau dulciuri si niste surprize ceva micute-micute.
Aici inainte de Craciun se pune un calendar (din lemn, din sosete rosii de Mos - sunt muuulte variante), unde in fiecare zi 1-24 decembrie se pune o micuta surpriza inauntru (o bomboana, un abtibild, ce-ti trece prin cap). Si in fiecare zi copiii deschid fereastra si gasesc ceva, asa se pregatesc si ei pentru Craciun si isi dau mai bine seama cand vine in sfarsit ziua cea mare (bine, se poate face si pentru adulti). Jasmina azi nu-i acasa si inca nu l-am instalat, dar pana maine trebuie sa fie gata.
In fata Primariei este si traditionala piata de Craciun (cu chioscuri unde se vand toate cele de Craciun + mancare, punsch, vin fiert etc.), cu muzica de Craciun si 24 de ferestre se vor deschide si acolo in fiecare zi una, in spatele lor fiind picturi. Tare fain!

Adina 36+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Lala_D
...

E adevarat, stiu si eu insa a primat faptul ca Bogdan nu a avut nimic , nu am diabetici deloc in familie iar glicemiile pe diferite parcursuri ale zilei, dupa mese si la o ora de la masa au fost ok.
Cred ca genetic eu fac baieti voinicuti iar cumnata mea la fel , ai ei avand 4100 si 4 280 la nastere.
Deci sotii nostri nu stiu sa faca fete dar stiu sa faca baieti zdraveni

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!

si eu zic ca e f. bine asa..mai rau e pt tine..caci daca erau mai micusori..era mai bine...dar trece si asta..altfel..n-am mai face bb 2...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Lala, asa e, ma apuca stari tare ciudate cand se termina ciocolata si n.am nimic in casa (ca acum, de exemplu :-))

Stefi, oricum fiecare are alte dureri, alta toleranta la dureri etc. Si daca faci PDA nu stiu daca e tot asa greu la nasterea indusa. Eu vreau PDA numai daca nu voi suporta in nici un caz altfel, nu ma incanta ideea sa-mi bage un ac pe langa sira spinarii, asa-s eu mai fricoasa. Dar om vedea, nu se stie niciodata, nu? Sper sa nasc natural fara complicatii si ambulant, adica sa vin in timp de 24h de la nastere acasa. Mi-am gasit in sfarsit o moasa care sa lucreze in perioada Craciunului si sa vine cateva zile dupa o data pe zi acasa sa ma controleze, ajute etc. Si care sa aiba contract cu sistemul de asigurare, ca asa nu costa nimic, iar daca iau una fara contract ajung la vreo 50 euro pe ora care vine...

Adina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by adinag

Ma duc acum in oras sa mai caut ceva de Sf. Nicolae si sa iau dulciuri si niste surprize ceva micute-micute.
Aici inainte de Craciun se pune un calendar (din lemn, din sosete rosii de Mos - sunt muuulte variante), unde in fiecare zi 1-24 decembrie se pune o micuta surpriza inauntru (o bomboana, un abtibild, ce-ti trece prin cap). Si in fiecare zi copiii deschid fereastra si gasesc ceva, asa se pregatesc si ei pentru Craciun si isi dau mai bine seama cand vine in sfarsit ziua cea mare (bine, se poate face si pentru adulti). Jasmina azi nu-i acasa si inca nu l-am instalat, dar pana maine trebuie sa fie gata.
In fata Primariei este si traditionala piata de Craciun (cu chioscuri unde se vand toate cele de Craciun + mancare, punsch, vin fiert etc.), cu muzica de Craciun si 24 de ferestre se vor deschide si acolo in fiecare zi una, in spatele lor fiind picturi. Tare fain!

Adina 36+

wow......ce descriere..

atunci bafta la cumparaturi..sa cumperi cat mai multe cu bani cat mai putini..adica sa ai spor...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Multumesc, Stefi!

Pai am de cumparat numai "nimicuri", dar stii cum e, nu ti se pare mult si vii vu buzunarele goale acasa

Adina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by adinag

Adina 36+

Avem si noi calendar cu ciocolatele , azi a papat-o pe prima .
Sunt curioasa daca se abtine sa desfaca doar cate o usita pe zi

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by Anne_Ma

quote:
Originally posted by adalia

ah, am uitat sa spun ca a avut 57 cm si apgar 9/10. se pare ca memoria imi revine mai greu:)

Puteai sa o dai direct la gradi'.
Felicitari si sa fiti sanatoase!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
38+ Dora Ioana
AMR 3 zile pana la cezariana

multumim frumos!
succes la cezariana. nu e chiar asa de nasol cum a crezut, dar trebuie sa te odihnesti mult, f mult, dupa operatie!

Sa iti dea Dumnezeu un bebe sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Stefania la mine inducerea a fost super. Am nascut usor doar ultima jumatate de ora a fost mai dureroasa in rest am avut un travaliu de 2 ore.
Eu n-am avut anestezie si inducerea a fost pe baza de pastilute.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

'Neata!
La noi e dimineata, ca iar nu am dormit azi-noapte, decat doua ore de la 1.30 la 3.30! in rest a durut-o burtica, a papat ca sa uite de dureri, din ora in ora si a plans mult. De azi dimienata ne-am trecut pe Sab simplex, poate o sa mearga mai bine....
Vasari, mie mi-a zis neonatologul sa nu o trezesc chiar daca doarme 5 ore, si ca la cerere inseamna chiar asa, vrea la o ora ii dau la o ora, vrea la 5, ii dau sa pape cand vrea ea, vai de tzatzele mele

quote:
Originally posted by Vasari

Buna dimineata. :)
A doua noapte in care nu se trezeste sa pape! Sper sa fie bine si sa nu ma bucur degeaba. Asta inseamna somn de 6,30 neintrerupt. Partea rea e ca azinoapte am dormit cu ea in brate pana pe la 4... a avut niste colici si a fost mai greu de data asta.

Stie cineva daca ar trebui sa o trezesc sa pape totusi la 4 ore macar?

Maria - 3 NOV 2007

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Adina, el a avut 4 kg la nastere, a ajuns la 3,770 si acum are cam 3,88 kg, deci inca nu a recuperat.
De facut face caca de fiecare data dupa ce papa, inca ne gindeam ca poate e prea mult sau ca are diaree ...
Nu stiu, sper sa fie bine si sa nu fie probleme ca nu as vrea sa ii dau completare :(
Lapte am, dupa ce a supt am mai scos cam 60 ml si e gras, nu e transparent cum intreba pediatru.
Adina, vrem poze cu hainutza de iarna!

Apropo de inducerea nasterii, ca nu am apucat sa va scriu povestea nasterii, eu am avut asa ceva si a fost aiurea de tot. Mi-a introdus niste ovule cu prostaglandine in vagin, ca sa declanseze contractiile, nu s-a intimplat nimic, si dupa 3 ore de asteptat mi-a rupt membranele care a dus la niste contractii f f violente direct la 2-3 minute interval si am ajuns la dilatatie maxima in 2,5 ore ceea ce nu a fost prea placut ... asa ca nu prea am avut timp sa ma obisnuiesc cu ele, nici sa ma mai intreb daca is sau nu contractii...

------------------------
Flory de Joshua Raphael

God brought you in our life

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput