Ciao, fetelor. Sunt noua pe aici:)
Am aflat de 2 zile ca voi fi mamica:)
si sunt foarte incantata si fericita, mai ales ca afost o mare surpriza si nu ma asteptam:).
Cred ca am doar 3 saptamani:) Dupa mine data probabila a nasterii ar fi iulie-august. Am fost si la medic(dr Sas) si m-a speriat un pic pt ca a spus ca este o sarcina ~fara tonus~ in opinia lui, adica cam neconturata si nu e bine prinsa de uter.Dansul m-a intrebat data ultimei menstruatii(15 oct) si in acest caz a considerat ca as avea peste 1 luna si de aceea mi-a spus asta. O sa mai merg si sambata oricum la un control. Voi ce parere aveti?:). Eu il contrazic in sinea mea:)
Mi-a dat sa iau utrogestan si elevit (ceea ce nu e rau).
Oricum simt eu ca totul va fi foarte bine si voi avea o fetita sanatoasa:)
Va pup si astept raspunsurile voastre:)
Raspunsuri
IrinaL spune:
Buna! Iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta si sa ai o sarcina usoara si o bebita sanatoasa. Utrogestanul e bun, ca fixeaza sarcina.Si mai buna cred ca e atitudinea ta pozitiva. Bravo, felicitari. Pupici.
Irina
33+
IrinaL spune:
P.S. Vezi ca exista un topic "Mamici de iulie-august 2008", unde se intalnesc fetele care au aceeasi varsta a sarcnii ca tine. Pup.
Irina
33+
petit_ange spune:

Fancy BINE AI VENIT printre gravidutze !!! Felicitari mami, sa fii o gravidutza si o mamica fericita!
Sa intri la subiectul cu mamicile de iulie-august si sa scrii acolo un mesaj sa te treaca pe listuta mamicilor de iulie-august! 
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
alynta27 spune:
Buna! Trebuie sa fii increzatoare! Nu cred ca la o sarcina asa mica sa fie probleme de fixare! "Puiul" acum se cuibareste!Doctorii trebuie ascultati, dar uneori mai dau si ei gres!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
mihaser spune:
Salut!
Fancy te asteptam si la subiectul nostru cu gravidute si mamici din Timisoara. Acum am inteles de ce mi-ai scris pe mail. Nu stiam ca esti din Timisoara.
Pe Sas eu nu-l stiu a fi mare expert, asa ca stai calma ca o sa fie totul bine...poti sa iei ultrogestan daca ti-a recomandat.
Te pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
MissJJ spune:
Fancy bine ai venit pe Despre Copii si sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Daca vrei sa ni te alaturi la mamici de iulie august 2008 te asteptam cu drag. Link-ul: mamici iulie august 2008 cap.9. 
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)