*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (70)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

dragelor, ma duc spre casa, pe mai tarziu!
lala, nu stiu ce sa iti zic despre durerea de spate, partea stanga. poate are motive similare cu cele pt care pe mine ma doare in fata, partea dreapta. :-) sincer. suntem gravi, aia e, ne dor oase si ligamente, ne amortesc maini si picioare, ne vine sa vomitam, ne ia cu lesin, avem bufeuri, avem tensiune marita. nu te mai gandi ca orice senzatie de disconfort inseamna ca ceva e in neregula.
pup graviduta!

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

icerc si eu sa gandesc ca sunt gravi....mai alesc ca am mai auzit de dureri de mijloc...in timpul sarcinii...da de cand am fost internata...am inceput sa ma sperii din orice...irunuk pt raspuns

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara fetelor, am aparut si eu pe firmament!!!

Cum inca nu e 12 noaptea, vreau sa ii urez mamei Cretei LA MULTI ANI FERICITI alaturi de sot, copii si nepoti!

Eu am fost absenta azi pt ca am fost in oras si pe urma la intalneala cu zuzele din Constanta, am papat si am stat la barfa o gramada, a fost tare frumos.

Felicitari celor care au adaugat inca o saptamana.

Ereena, iti vine sa-l mananci pe buflel, asa frumusel si scumpic este!

Stoisor, bine ai venit printre noi, asa cum au spus si fetele, vorbeste mai bine cu doctorul! Grabeste-te sa scrii primele 10 mesaje ca sa scapi de moderare ca altfel noi nu vedem mesajele tale si sa nu cumva sa crezi ca nu te bagam in seama.

rlc_sandor, sa nu cumva sa le dai vreun ban! Nu au ce sa iti faca! Tu incearca acum sa te linistesti, ca ce a fost rau a trecut!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Bonsoir Zuzele !

Creatza...thank you , thank you !
Bradu Pitt sa ne caute el pe noi , ca suntem fete deshtepte si nu ne dam asha fara lupta !
Cat despre CFR , in ce sens era varza...? Mie mi s-a parut curat , placut ...la maternitate vorbesc , ca restul spitalului chiar era varza.
Acum , nu pot sa zic ca era chiar ca Euroclinicul , insa mi s-a parut ca arata mai bine ca orice alt spital pe unde am avut neplacerea sa trec.
Aaaa...inca nu e miezul noptii asa ca pot sa-i mai urez si eu mamei tale La multi ani !

quote:
Originally posted by creata2008

Bravo, Simo', felicitari pentru rezultatele bune ale Sarei. Sa mergeti tot asa pana pe 9 ianuarie!

Cat despre CFR2, ma mir si ma bucur. Cand a nascut prietena mea acum un an, iti venea sa fugi mancand pamantul. Se vede si pe inregistrare ca era varza totul. Ca atare, ma bucur pentru voi ca veti sta in conditii mai mult decat decente.

PS: si, de ce stai si nu incepi sa cauti un Brad Pitt la odisee???

Nemary , Louiza , Irinouka , Honey , multumim mult pentru aprecieri si urari la adresa Sarei !
Micsunea , stai linistita , nu este nimic in neregula cu ficatul tau...sunt doar piciorushele lui bebe care intzeapa pe-acolo...si eu am aceeasi problema , mai ales cand stau in fund si-i micsorez spatiul locativ bebeacai. Atunci se enerveaza si impinge cu talpitzele in ficatul meu. E ca o senzatie de usturime , de arsura si o am de cel putzin 2-3 ori pe zi , asta de vreo luna incoace.Simt ca mai trece durerea daca ridic mana dreapta-n sus.

quote:
Originally posted by micsunea

Fetelor,

ajutati-ma si pe mine.

Am o durere in partea dreapta, la nivelul ficatului. S-ar putea ca BB sa fie pe partea dreapta (cel putin asa era la ultima ecografie). Totusi, durerea asta, ca o vanataie foarte mare, nu ma mai lasa de vreo doua zile, o am aproape tot timpul.

Eu am mai avut dureri in zona ficatului, de exemplu si la ciclu mai aveam, cred ca am un ficat sensibil. Ma intreb daca ma doare din cauza ca ficatul are o problema (de exemplu iau un utrogestan pe zi) sau din cauza ca apasa BB?

A mai avut cineva asta?

Micsunea
31+

[blue]

34+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Ven , in leg cu alegerea datei pt cezariana ...sincera sa fiu , mie mi-ar place 01.01.2008 , insa ...in cazul tau este prea aproape de DPN si poate ca nu mai apuci , ca pot incepe contractiile mai devreme .Nu mi se pare prea devreme 21.12 , vei fi in sapt 38 si cam asa se programeaza cezarienele , cam cu 10 zile inaintea DPN-ului.
Alina 023 , deci Anita ta va deschide clubul scutecelor . Sa fie intr-un ceas bun si in ziua de 10 sau 11 decembrie sa fie de serviciu numai ursitoare bune. Voiam sa te intreb de dr. Stoicescu , daca sti cumva daca are vreun cabinet sau este si in alta parte in afara de Polizu ? Am auzit si eu de ea ca este f. buna ca pediatra si as vrea s-o am pt bebelina.

Stoisor , bine ai venit ! Sper sa te simti bine printre zuze Cat despre intoxicatia cu nitriti , am vazut ca ai deschis si un subiect ... din pacate habar n-am , sper sa se gaseasca vreo fata care sa te lamureasca

Ereena , sa-ti traiasca bebe grasunel si felicitari pentru vestile bune ...parca tu aveai probleme cu colul , dar se pare ca in urma acestei ecografii e totul OK . Si in poza e f. dulce ...seamana cu bebelina mea , tot asa bucalata e si ea...(deh , nu numai tu esti cioara )sper sa pun si eu o pozica maine.

Rlc Sandor ,nu sunt jurist de meserie dar ma gandesc si eu ca omu'...pe ce baza sa te dea pe tine in judecata ? Astea sunt numai faze de intimidare...nu le da niciun ban ...daca le-ai dat RCA-ul tau , atunci sa se spele pe cap cu el...tu nu mai ai nicio obligatie.

Irinouka , eu cand nu vreau sa ma duc la serviciu le zic pur si simplu ca nu ma simt in stare sa vin , ca ma doare nu stiu ce si ca simt ca e mai bine sa stau acasa. Nu uit insa sa le spun ca incerc sa vin daca ma simt mai bine ( ca sa vada ca , de fapt , pe mine ma intereseaza f. mult compania si depun toate eforturile sa-mi fac datoria fata de ea )...dar , bineinteles , odata bagat textul , nici prin cap nu imi trece sa mai dau in ziua aia pe la serviciu.

Sper ca sa-mi treaca si mie durerile astea dintre picioare , sa merg si eu cat de cat normal , nu ca o ratza cracanata si sa pot ajunge la intalnire.. Angi , zi-ne pe la ce ora potzi veni si vedem cum aranjam sa ne adunam cat mai multe...

34+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetelor.Acum am aterizat si noi acasa .Azi a fost o zi foarte incarcata, am avut treaba prin casa , pe urma m-am dus la dr ginecolog , va scriam eu ca mi-a dat dr de familie sa iau Nefrix fiindca am inceput sa retin apa in organism si asa ca mi-a spus dr ginecolog ca sa nu le iau ca nu am voie nu am luat decat una -slava domnului.As ca mai bine prefer sa fiu .In rest ma simt bine , mai sunt mici maruntisuri dar incerc sa nu mai bag totul in seama ca este mai bine .
Creata2008, sa fii fericita ca ai parintii sanatosi si sunt alaturi de tine conteaza foarte mult.Sa stii ca eu ma simt extraordinar pe acest forum desi uneori nu prea scriu dar va citesc tot timpul.Sa stii ca ai dreptate noi suntem foarte unite fata de alte fete de pe alt forum.Ma bucur ca v-am descoperit .Aveti grija de voi si de burtici.Ma duc sa-l pun pe bebe sa faca ca este tarziu pentru el .Trebuie sa mai citesc din urma sa vad ce ati scris .

danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Danybv , doctorul tau e truli ? cum sa-ti dea Nefrix ? In niciun caz sa nu iei diuretice , sunt clar interzise in sarcina. Ginecoloaga mea mi-a zis ca toate diureticele actioneaza mai intai la nivelul placentei , adica elimina apa din placenta , si abia apoi asupra edemelor ...deci , daca nu vrei sa ramai fara lichid amniotic , stai cuminte si nu lua Nefrix.
Incearca sa mananci complet nesarat si sa bei f. multa apa si ai sa vezi ce bine vei elimina...

34+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu cu Ozi am avut DPN 24 mai si cum doream cezariana programata dr meu a stabilit-o cu 14 zile mai devreme dar la control a vazut ca placenta nu e pregatita...si asa am mers la 2 zile la control pana ce a decis ca ma opereaza pe 20 mai...i-am zis ca nu mai sunt disponibila decat de pe 22 mai (SA IASA GEAMANA)...si asa a fost!

acum am dpn 31 ian dak intr-adevar am UM 26 apr sau 3 febr dak este 29 apr (sincer habar nu am cand e UM...mi-a sters Dumnezeu din memorie ca altfel nici acush nu ramaneam gravi cu socotelile mele...), iar gineco vrea sa ma opereze cu 2 sapt mai devreme...eu iara sunt disponibila dupa 22 ian (sa-mi iasa flacaul varsator).

si mie mi-au iesit nitriti...si am infectie urinara...e posibil insa si de la salatele pe care le-am tot ros

30+
AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

gatta si mie mi-a zis doc. de fam. sa beau ceaiuri diuretice (de cozi de cirese mi-o recomandat) ca as mai elimin apa,ca sunt prea umflata..oare nici ceai nu e bine??mi cam frica sa beau..

Moni 31+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

AMR 9 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Sotul mi-a zis din primul moment ca nu le dam nimic inafara de rca,la fel ca toata lumea dar daca vor balamuc eu ma pregatesc de pe acum.Ce eu nu imi pot lua avocat?E treaba lor daca le trebuie masina noua.Nu au fost victime zile de spitalizare asa ca...Eu sper sa imi revin ieri am fost tare de fata cu ei am inceput sa plang cand mi-am vazut sotul si mai apoi cand am inceput sa imi revin din soc si sa imi dau seama ce puteam pati

Mergi la inceput