*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (70)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Sa te linistesc, ce se naste din pisica, soareci mananca! Deci daca Bruno e atat de frumos, cum crezi ca va iesi Sacha???

Plus ca, chiar asa sa fie, e baiat! Da' eu ce ma fac daca e urata??!

quote:
Originally posted by miri_mik

creata, sa ma tai felii si nu mai stiu! ca de fapt de aia is incurcata. daca ma iau dupa 17 ian. ca DPN, cum zice preaminunata a doua morfolojica e ca si pe lilypie. in fond preama eimportanta nua re, dar era o chestie sa stiu cum s anegociez saptamana viitoare cu medicul... din fericire, azi nu mi s epare un capat de lume, ca glicemia dupa micul djeun fu buna! haleluiah! ca de nu, faceam o criza de nervi frate, vecina cu isteria:))

mai... stiu de ce am vista eu porcarii azi noapte...pt ca ma chinuie gandul ca bebe sacha e un urat. ar eun nas lataret de care radea si medicul ca parca ar avea trasaturi africane:( asta cred ca m-aderanjat:( si acu mi s epare urat de-a dreptul:(( is nebuna:d

miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:

gugushtiuc, ce frumooooooooooooooooooooos!

miri_mik 33+

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

La multi ani pt Andree si Andrei!

Voiam sa va zic, apropo de discutia de la Miss Odiseea, ca in libertatea de azi scrie ca Christina Aguilera a pozat nud intr-o revista. Si e a naibii de sexy!!! Sa-si bage unghiile in gat puritanele!

Mai fetelor, am si eu o intrebare fffff ciudata! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine ca n-am mai auzit pana acum de asa ceva. Cateodata, rar ce-i drept, aud o pocnitura ce vine de la burtica. Ca atunci cand ai o folie din aia cu bule de aer si spargi o bula din aia. Oare ce-o fi???

Cum a ramas cu intalneala?

Siiiii....34 de saptamani azi!!!!

Pupi la toata lumea si have fun azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Miri, si buburuza mea avea nasul borcanat la eco 4d. Si m-am gandit mult dupa,cu cine ar putea sa semene. Dar gandeste-te ca ei saracii stau chirciti acolo in burtica, iar imaginile nu sunt tocmai relevante. Se scimba atat de mult dupa ce se nasc! si sunt ai nostri! acum ce draq sa facem?

fata

Miki 35+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Zuzici, care zicea zilele astea ca urmeaza sa primeasca kitul de recoltare de l;a Cord Blood Center abia in 6-7 saptamani? Eu am sunat marti dupa amiaza la ei si joi dimineata am primit si contractele si kitul.

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:

fetelor, am creat pana acu. stiti, aici e un obicei, la nasterea bebelushilor se trimit felicitari sau "faire-part" la cei din familie. de data asta... le-am facut eu. pun doar o poza colectiva cu toate. ma doare spatele de la bibilit, dar face bine la psihic. barbac-miu imi tot zicea:n-ai vreme maine? e noapte... blah blah...

tocmai descopar ca o parte au ramas in aparat, in memoria aparatului:( nah, nu-i bai, cat sa va faceti o idee:)

micsunico, pai daca e sa ne facem nervi si necazuri intr-una pt lucruri care nu le putem controla, n-ajungem la nebuni? mai avem scapari, nah, ca suntemia o pauzari, tine de apanajul felinitatii, dar nah, la un moment dat maplictisesc si eu sa-mi plang de mila:)

maine, schimbam cada! iupiii! copilul bruno va trece la "baie de adulti", nu de alta da s anu faca chestii de gelozie ca vanita lui ii pleaca la sacha:) mai fetelor, cu inca un bebe sau doi, toate ganditi asa de complicat ca mine? mie mi separe ca se apropie sfarsitul lumii pentru bruno, desi e o tampenie. sper numa s anu fie suparat pe mine, ca doar i-am "fabricat" o jucarie vie:))

greu mai incarca pozele cizma asta de laptop... orishicum le gasiti la sacha fashionshow:)

credca o intind la culcarica:)
pusici gagici.

miri_mik 33+

asa mi se pare si mie ca il tradez pe Alex, eu care nu l-as lasa cu nimeni ca mi se pare ca nu se descurca destul de bine cu el si mai ales ca la mine cand ii arat burtica si ii spun uite bebe incepe sa maraie si daca insist il apuca plansul.Deci nici nu a vazut-o pe bebelina si e gelos si suparat pe mine ca ii spun de alt bebe.

Noi suntem muciosi rau,avem faringita, tusim zdravan, abia am scapat de febra 39 C si nu papam mai nimik.
Eu sunt terminata cu somnul ca de aproape o saptamana ne chinuim cu reactia asta adversa data de vaccinul Priorix.
Nu stiu cat mai rezist ca sunt chiauna si nu vad pe unde merg de oboseala si stat in casa.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

Buna neata fetelor...

La mine e numai 2 noaptea si pana acum m-a tinut bebelina treaza. Nu a vrut sa doarma neam. Pe toate partile m-a controlat.

Eu nu am mai scris asa de des...
Am laptopul la reparat si ragalia asta veche din dormitorul mic se misca precum "ochiul mortului". As fi vrut sa va pun poze cu hainitele bebelinei, am cumparat sterilizator... mi-a venit ideea de la voi si sotul mia spus "Tare scump ma costa pe mine forumul asta al tau" - glumea sa stiti... ca nu a fost asa scump. Numai vreo 50$.

In rest numai vesti bune...
Ni s-a reparat canapeaua de piele care a venit busita din fabrica, am avut intalnire cu costructorul casei si deja avem fundatie la casa (sper sa ne mutam in aprilie), am cumparat un set de oale stailess steel pe care am dar o basca de bani dar am in sfarsit niste oale decente.

Am cumparat masina noua... nou nouta pentru curisorul meu... luni mergem sa o ridicam. Iar eu... o sa ziceti ca nu am minte deloc... dar am plans cand am aflat ca trebuie sa ma despart de masinuta mea.
Tare m-am atasat de ea... si de toanele ei,ca tare seamana cu mine.

In rest suntem bine... luni intru in saptamana 32 si am si control.

Sper sa primesc laptopul curand ... si atunci va pun o sumedenie de poze noi, de o sa va plictisiti de mine.

Va pup pe toate.

Cine ce stie de Monica-doc? E bine? Sau nu am vazut eu postarile ei?

Monica-Matz si Andreea Bianca

AMR 9 SAPTAMANI

felicitari pentru masina sa o stapanesti sanatoasa , tu plangi ca te desparti de aia veche si eu plang ca nu mai vine asta noua comandata de sot special sa fie spatioasa si dotata pentru mine si bebei.
eu o astept deja de doua luni ,poate imi fac astia o surpriza si apare de ziua mea ca mai e putin .
si acolo tot asa mult dureaza pana apare masinuta?

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

scuze, SARA IOANA se va numi micuta mea ,de 2 ani am numele pus deoparte pt ea

alinus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ereena,am obs ca esti din Giurgiu si eu am bunici in jud Giurgiu o comuna aproape de municipiu.
Ellenuta, la eco merg marti ,bebe e f bine,misca intr-o veselie,nu am dureri,nu am sangerat.Eu sunt in cm pt ca sapt trecuta am fost internata pt tensiune,iar din 7 intru in prenatal.
multumesc fetelor pt raspunsuri asta imi spune toata lumea astept urmatoarea lor miscare azi le da sotu raspunsul cum ca nu le dam nimic,sa dea asigurarea n judecata.

Mergi la inceput

Toata lumea a fugit sa pape? Pe unde sunteti ca bate vantu pe forum?

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput