medic orl-ist cluj

va rog frumos sa imi dati o adresa si un nr.de telefon a unul medic orl-ist din cluj,care e foarte bun,amabil,si face operatii reusite la polipi.(pt. copilasul meu de 3 ani jumate)
Raspunsuri

asiza spune:
quote:
Initial creeata de kiwwy
va rog frumos sa imi dati o adresa si un nr.de telefon a unul medic orl-ist din cluj,care e foarte bun,amabil,si face operatii reusite la polipi.(pt. copilasul meu de 3 ani jumate)
cezara
Dr. Mihut, Spitalul Clinic de Urgente pentru Copii, str. Motilor nr. 68...Nu mai stiu nr. de tel, dar poti suna la informatii sa-ti dea nr. spitalului si de acolo ti se da interiorul...Oricum, merge doar pe baza de programari! Sanatate multa!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!

kiwwy spune:
Iti multumesc frumos pt. mesaj,am sa spun prietenilor mei din cluj sa il caute si sa ne faca o programare.Tu ti-ai operat copilasul la el?
Eu sunt foarte trista cand stiu ca alta solutie nu am decat sa il operez,raceste foarte des,si se suprainfecteaza mereu,face complicatii( bronsite) si respira foarte greu,si in timpul zilei,dar mai ales noaptea cand nici nu poti sta langa el,asa de tare sforaie.

Teodora D. spune:
Eu stiu ca dr. Silviu Albu e f. bun, mi-as opera copilul la el. Nu ii cunosc nr. de tel. sau adresa, dar cred ca poti afla de pe net la ce clinica lucreaza si un numar de acolo.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

asiza spune:
Nu, Kiwwy, eu nu mi-am operat copilul de polipi, insa am fost trimisi la dansul recent pentru un consult, intrucat baietelul meu avea otita. Noi tocmai am fost externati din spital, cu alte probleme, si-ti pot spune ca intre doctori se vorbea ca el e cel mai experimentat si toti te trimiteau la dr. Mihut la orl pentru consult. Asa am aflat si eu de el...E seful sectiei orl de la Sitalul Clinic pentru Urgente. Sanatate multa!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!

kiwwy spune:
va multumesc frumos pentru mesaje,am sa ma interesez cat mai urgent,sa ii fac o programare copilului,sa vedem,cine ne ia mai repede.
Va pup,multa sanatate

carina spune:
Eu am operat fetita de polipi la |Mihut, cand avea 1 an jumate. Acum are 5 ani si 1 luna si totul e bine. Mie imi place de el ca si profesionist.
Bafta,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Yagmur spune:
Servus,
Am fost si eu la un consult la doctor Mihut. Pentru programare am sunat dupa ora 15 la 0264/599037. Sper sa mai fie valabil.
Multa sanatate... (si minunea mea are polipi si trebuie operat, dar nu stiu cand)Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

giulia81 spune:
si eu am fost cu baietelul meu pe motilor la dr pop dar nu mi-a placut deloc.a si vrut sa il opereze. asta se intampla anul trecut.
anul acesta am fost la policlinica interservisan la dr.Nicoara, care a spus ca ar fi bine sa incercam prima data un tratament si apoi sa ne gandim la operatie. asa ca mare atentie!!!!!operatia nu este intotdeauna solutia!!!!
acum luam tratament, picaturi in nas si inhalator si peste 2 luni mergem in control sa vedem cum a reactionat copilul.
eu zic sa incerci prima data asa si apoi sa te gandesti la operatie.
eu numai la gandul ca il anesteziaza ma ia cu friguri...am trecut deja prin anesteziere totala la 2 luni si la 8 luni(cand a fost operat de cataracta)asa ca stiu cum e...si nu doresc la nimeni,crede-ma!
multa sanatate!