Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
cu intirziere da` din inima
la multi ani, andreelor si andreilor!
is in urma cu cititu` rau di tat da` am vazut cu coada okiului ca stefanutz o sa aiba un frate, bravo, felicitari
am pus citeva poze sa ne mai videti http://family.webshots.com/album/561649009dyhlhw
szivarvany spune:
Vazut poze cu printesa printre jucarii si o super somnorici
Mey, pic de somn, la noi plouaaa
Daria & GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Mai, ce credeti - la serbarea de la gradinita, Stefan are rol de BRADUT..., i-a gasit Miss si lui mutulica al meu un rol la serbare!!! Acum ce credeti, trebuie sa-i fac "costum" de bradutz...
Noi simbata am dat o fuga pina in Carrefour si am rezolvat toate jucariile de Craciun -bine, toate cadourile, mai putin cele ale lui Stefan...una din ele nu mai era de gasit...sper totusi sa o gasesc in Cora, mergem weekendul viitor...Acum trebuie sa ma apuc de impachetat si mie activitatea asta imi place cel mai mult !
Cit despre Stefan si fratiorul lui - i-am explicat ca in burtica la mine e un bb si acum vine si ma pupa pe burta si imi arata BEBE! A priceput ce e ala bb ca imi arata si la TV cind sunt reclame cu bebelusi... Ramine sa vedem cum o sa fie cind o sa-l aiba si in realitate prin preajma... Ma intreba cineva de nume - pai saptamina asta () il cheama Tudor-Andrei...sa vedem ce ramine pina cind s-o naste...
O saptamina buna sa avem!
Gabriela 14+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kro spune:
Carmen, ce mult s-a schmbat Ilinca in ultima vreme ... A crescut, pare o domnisoara acum ... dar tot frumoasa este
Gabi ce mi-ai placut la faza cu numele de saptamana asta ... Mie personal imi place ce ai ales si se potriveste cu Stefan - David ... Asteptam varianta de saptamana viitoare ... Felicitari lui Stefan pentru rol, sunt sigura ca o sa se descurce f. bine ... Abia astept sa vad poze ...
carmenp spune:
am executat si eu cadourile de sf.nicolae din carrfour in vreme ce cupiii i-am lasat acolo la joaca. ei bine, pasa a ascuns asa de bine cadourile in portbagaj de privirile curiosilor:d incit ionu` a vazut ambalajul de la papusa lu` ilinca. ca sa nu afle cupilu` adevaru` ca`i prea devreme inca;)) nu`mi ramine decit sa scot papusa din cutie si sa arunc ambalaju` cu pricina da` pasa ie gica contra ca cica nu mai are acelasi efect far` de el
szivarvany spune:
Carmen - si io am scos papusa din cutie, dar am ambalat-o cu muuulta hartie (de fapt folie lucioasa cu efecte de Craciun) in forma de bomboana legata la capete cu fundite
Si io am impachetat toot, moama, ce m-am mai distrat ! Ce-mi place chestia asta cu hartii, panglici, alea-alea
Leeloo - felicitari lui Stefanut pt rol, sunt sigura ca va fi totul ok ! Pupam burticul ! Imi place numele de saptamana asta, e super fain !
Giulia are o poezie ... de toata coma:
Sunt cea mai mica`n gradinita
Cu fustita scurtulita
Si cu parul pieptanat
Am uitat ce-am invatat.
Mie-mi plac bomboanele
Jocul cu baloanele
Toata lumea ma rasfata
Si ma striga Gogoneata.
Nu ma intrebati cum se integreaza ea cu poezia asta in atmosfera de Craciun ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
carmenp spune:
caro, ce i-ai luat feliciei de mos niciolaie;))? ca`s in pana de inspiratiune la ionut
kro spune:
Pai nu spusei ca nu am luat nimic de mos nicolae ? ... pentru nici una ... Sper sa ajung in seara asta in metro sa rezolv problema ... De luat ii iau tot jucarii, ca la astea i se scurg ochii si pe langa mai bag un joc educativ de genul "cine stie castiga" sau o enciclopedie pentru copii ...
Naspa treaba cu Ionut si cadoul Ilincai ... ea am patit-o anul trecut de Paste cu Feli si de atunci tot intreaba cum sta treaba ... Am aburit-o eu cumva dar o vad ca are dubii ... Bine, odata si odata tot trebuie sa afle, mie imi e frica ca ii va spune si Alessiei ceva si la ea chiar ca e mult prea devreme pt. asta ...
amironeanu spune:
Neatza!
Gabi, felicitari pentru baietel si tare frumos numele.
Daria, multumesc pentru indeplinirea cererii , e simpatica foc Gulia si am si inteles vreo doua cuvinte!
Ioana, super va sta cu caciulitele de Mos Craciun. La ce piesa ati fost? Vreau si eu!
Carmen si Carolina, am deschis si pozele voastre, sper sa ma lase Matei sa ma uit.
Andreea, dulce foc Pupi si tie bafta la gasit job.
Felicia, sanatate multa si de asteptam mai des.
Olivia, Stefi merge la gradinita de stat cu program prelungit (adica pana la 4:30, mananca de pranz si doarme acolo). Au activitati educative in fiecare zi, dar nu mai mult de 15 minute pt. ca la aceasta varsta cica nu au mai multa rabdare. Stie multe poezii si cantecele si tot picteaza cu degetele, lipesc, coloreaza etc. Are si doua activitati optionale, dans si engleza, de doua ori pe saptamana, cite 1/2 de ora. Oricum la engleza m-a uimit, dupa 3 ore stie sa numare pana la 10 si pig, cat, dog si good morning. Eu sunt multumita de gradinita, chiar daca nu prea stiu ce si cat mananca, cica doarme in fiecare zi, dar cel mai important se duce cu placere. A, poze cu poeziile si activitatile de la gradinita gasesti aici aici
Si noi am fost la Carrefour in week-end, Stefaniei ii place tare mult la locul de joaca si o lasam singura, dar tot nu am cadouri nici de Mos Nicolae, nici de Mos Craciun. Trebuie sa ma mobilizez, dar nu reusesc sa ma hotarasc. Carmen si Ioana ce ati luat la fete?
O saptamana frumoasa sa aveti!
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
carmenp spune:
andrea, i-am luat papusa din carrfour, aia cu oala si beberonu`
edit, caro, scuze, am cetit din doi in patru. cum merge scoala la voi?