Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
Teo2rina spune:
zoze,supertare![]()
va puuuuuuup, fug la contabilitate si nu ma mai intorc azi. weekend placut.hai ca scriu cu stanga si mai fac si treaba
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 27+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
gbutucica spune:
Olga pupam poate revii in fortza
Bubu
sa nu racesti.
Maryb esti tare , sa astepti atatea zile pina la vestea cea mare!, eu in secunda 2 am spus la sotz.Kya are dreptate si pe mine ma trec fiorii cind pove.
Kya
Marina ai grija cu "fuga" .
Clau ai facut o buna alegere , inca trei zile chiar nu conteaza.Si dupa socotela dr. meu ar trebui din 17 sa intru in prenatal , dar io nu vreau ca daca stau acasa sunt mai rea ca un copil , imi gasesc de facut cite ceva, asa la sv. sunt sub observatia atenta a sotului si e sigur ca nu fac prostii.Mi-a spus simbata cind a venit la sv " te rog io mami facem ce vrei cum vrei dar asteapta-ma nu te apuca ca o heirupista cum stii tu a face", era vb de modificari prin casa.
Papacioaso te superi daca io nu maninc pijitulici, ca-mi fac rau prefer un harbuz murat( Mihutza e de vina)
Pucca si Simonetta , scumpe vorbele la voi azi.
Sovi vrei sa mai cinte fratele lu Sasha?
Chiulangitzelor va pup si pe voi
.
Giani
26+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
maryb spune:
gbutucica, stiu ca am avut rabdare pana acum, am vrut sa fiu sigura ca e totusi sarcina si abia ieri am avut un test mai pozitiv.
dar, maine gata va afla si el ca va fii tatic cu ajutorul lui Dumnezeu.
eu recunosc ca abia de astazi realizez si eu mai bine ca sunt gravi si parca imi vine sa tip in gura mare acum 

http://bd.lilypie.com/c3xfp2.png
maryb
4+
simonette spune:
Eu am inceput sa-mi fac listutza ptr. spital, safiu pregatita cand merg la targ sa stiu ce tb sa cumpar! Nu se stie niciodata...tb sa fim pregatite! Dupa ce fac cumparaturile, fac bagajelul....sa fie facut!
Randunici...voi va uitati la "nasteri neobisnuite" pe zone reality???
Eu incerc sa nu pierd nici o zi, imi place asa de mult emisiunea...mai ales ca ne apropiem si noi de momentul nasterii...
mami de
Luca si
27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
simonette spune:
Da, may....scumpe vorbele azi la mine!
Sa vedeti ce sperietura am tras... Eu folosesc des hartie igienica galbena sau alba dar ultima data omul mi-a luat de jos de la bloc, din aia roz care se rupe f. usor...eh, dimineatza am facut si eu ca omul pipilik si apoi am plecat la piatza si un pic in oras! Cand m-am intors..stiti si voi cum e cu vezica plina...fuga la baie! In viteza cu care mi-am dat chilotii jos, s-au intors pe dos si...stupoare!!!!!...pe chilot am vazut ceva ce mie mi s-a parut a fi rosu... Belesc ochii mari si ma uit mai bine...ati ghicit...era o bucatica de hartie care imi ramasese la mijulik si de atata mers s-a lipit pe chiloti! Dar sperietura am tras-o? Am tras-o...
mami de
Luca si
27+ cu Yannis-Sebastian
BB2
Nicoleta spune:
LA MULTI ANI! tuturor Andreilor si Andreelor SA fiti iubiti/e, sanatosi/oase si fericiti/e!
Nicoleta
19 plus
si Stefan (27.01.2003)
Kya spune:
maryb uite pozele mele cu testele Surecheck. Primul unde se vede doar o umbra este facut in z25 (din 28), apoi 27, 29, si 32 parca. Poate le compari cu ale tale si te ajuta. Mai e acolo si poza de la eco 4s si 1 zi.
http://good-times.webshots.com/photo/2670627350101922855xUBoPj
Kya
cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
quote:
Originally posted by simonette
Da, may....scumpe vorbele azi la mine!
Sa vedeti ce sperietura am tras... Eu folosesc des hartie igienica galbena sau alba dar ultima data omul mi-a luat de jos de la bloc, din aia roz care se rupe f. usor...eh, dimineatza am facut si eu ca omul pipilik si apoi am plecat la piatza si un pic in oras! Cand m-am intors..stiti si voi cum e cu vezica plina...fuga la baie! In viteza cu care mi-am dat chilotii jos, s-au intors pe dos si...stupoare!!!!!...pe chilot am vazut ceva ce mie mi s-a parut a fi rosu... Belesc ochii mari si ma uit mai bine...ati ghicit...era o bucatica de hartie care imi ramasese la mijulik si de atata mers s-a lipit pe chiloti! Dar sperietura am tras-o? Am tras-o...
mami deLuca si
27+ cu Yannis-Sebastian
BB2
Exact asa am patit si eu! Doamne ce mi-a stat inima in loc!!! Cred ca o sa banez hartia roz la noi in casa...! Nu de alta, dar era sa fac apoplexie!
Kya
cu
SanzianaA inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
simonette spune:
A inceput emisiunea "nasteri neobisnuite" pe ZONE REALITY!!!!!!!
mami de
Luca si
27+ cu Yannis-Sebastian
BB2
clauclau spune:
O fi inceput Simo, dar eu sunt la servici! 
Eu tocmai am servit masa si-acum as dormi putinel asa! Si mi se pare ca mai e tare mult pana la 6...
CLAU
26 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!