Timisoara, Impreuna...la Party ( 66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Silvana se pare ca in seara asta ramanem numai noi2 aici singurele.Ce faci cum merg treburile pe acolo?Paul ce zice de scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Desi e cam de dimineata aici la noi am baut si eu o bere in cinstea chefului, nu pot mai multe ca la ora 15 intru la munca.
Deya, e ok. Tu in ce oras vei merge vara viitoare? Nu prea stiu cum e cu vizele de student de aceea te intreb. Poti alege tu orasul?
Paul e bine s-a obisnuit dar la inceput i-a fost tare greu.

Distractie faina fetelor si vreau poze multeeeeeeee

Silvana

[url="http://entertainment.webshots.com/album/561599504cwVapw]Spiderman[/url]

Mergi la inceput

Silvana draga nu stiu inca.Pai in principiu din cate stiu eu ei au o oferta cu mai multe joburi si tu vezi cam pe ce te poti acomoda si mergi lau n iinertviu.Pentru asta trebuie sa fi integralista(sa nu ai nici o restanta)si merdia peste 8,50(sper sa nu ma insel).E cam greu dar sper sa fac fata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fetele, nici n-am apucat sa va spun distractie placuta, imi pare rau ca n-am ajuns. am facut o criza de fiere urita si am stat doua zile pe tusa, atit cit m-au lasat teroristii.
ne vedem dimineata, cu multe poze, speeeerrrr!!!!

Mergi la inceput

katik cum ai reusit mama?sper sa te faci bine...te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Trezirea!!!!

Doris, cand iti revii, explica si la mine asa babeste cum se face chestia asa cu pozele ca nu imi iese deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neeeeeaaataaaa!

Party a fost si a trecut. Nu pot sa comentez cum a fost , dar o sa vedeti pozele cand sunt gata.

Atat pot sa va spun si poate o sa va dati seama ce a fost.
La inceput am zis ca o sa stau cu Emma 1h , dar ca sa vezi ca nu am plecat de acolo decat la 23:15.
Cred ca v-ati facut o parere despre party.

Ma duc la ca nu mai pot ... nu am dormit toata noaptea... insomniile frate.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neatza, am facut ochi!
Katik, nici nu stii ce ai pierdut pozele-s la gagice. Bag intravenos si revin mai incolo!
Vedeta serii a fost Emma, pisica de pisica, draga de ea

Silvana, [url=*http://www.google.ro*]Silvana[/url]

in loc de semnul * pui ghilimele "
daca as fi eu pus ghilimelele aparea direct prescurtarea si nu mai puteai vedea "reteta" bafta.
o zi faina sa aveti.

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neatza Aida
era sa uit...spray-ul Emmei e la mine, daca vrei ne intalnim undeva sa ti-l dau!
l-am luat eu ca dintre toate, eu sunt mai in zona cu tine in jumatatea asta de town. Da un buzz cum vrei sa facem.

Ce-a zis Emma? Impresii?? Ne-am uitat azi noapte la poze, la toate...te imprastii de ras...Unele vor fi cenzurate cred oricum bestiale.
Iar Emma are niste poze ioi, ioi! Un deliciu!
Pe la 3 s-a tras cortina.O las pe Doris sa zica ce-a facut dupa plecarea voastra

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

la 3 ?
Jesus

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput