Timisoara, Impreuna...la Party ( 66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Aida oare nu s-o fi lovit Ema la piciorus cand o ramas singurica si nu ti-o spus,sau o fi calcat gresit??
Of,of iar va necajiti.
Hai ca totul va fi bine,poate e de la vreo lovitura ceva.
Daca ii vreun bai da si tu un semnal ceva si te ajutam.
Multi -ici pt amandoua.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

aida,pt ema mica, sigur o fi ceva de la efort/lovitura. daca tocmai vine sotul vorbiti cu profesorul, poate va si duceti pina la budapesta sa va vada.sunt sigura ca totul va fi bine, va fi apta pt urmatoarea petrecere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aida, am citit pe nerasuflate tot ce-ai scris la subiectul lui Emma.
Eu zic sa te linistesti, si sa ai incredere in ce ti-a zis medicul din Ungaria, tind sa cred ca e o contuzie...asteapta cateva zile , poate trece durerea.
Daca te putem ajuta cu ceva, spune...
Deocamdata suntem cu sufletul langa tine si cu speranta ca totul va fi ok...

Ne auzim diseara, fug la job...
Am cumparat tot ce trebuie...

Cadouri de Mos Nicolae

Cadouri de Mos Craciun

Lista ramane deschisa...cu ce mai ia Buni si nasii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Moooama,Doris,ce de cadouri.....misto!Multam' de idei!Neica Marius mi-a dat liber la cheltuit bani.
Aida...si eu sunt nerabdatoare sa ne spui ce-a zis profesorul...si ma gandesc ca sa fie de atunci de la cismulitele alea?Vreo vanataie,ceva?intreb si eu....Doamne ajuta sa ajungeti la medic si sa aflati ce este!

Bay,cand scriu ditamai carnatul nici nu ma bagati in seama,cand scriu cinci vorbe ,trei rahati....vedeti si sariti toate cu gura...Cine sa va mai inteleaga?!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ana, nimeni draga, nimeni!
pina la urma cum a ramas cu serbarea de la luana de la gradi? cind o sa fie? in ce se imbraca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

aidaaa, dreapta ca tzepes te rog sa fii, daaa? nici prin cap sa nu-ti treaca. nu este nimic rau. punct.
hai pupici. noi aici, oricind cu orice. serios vb.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

cum am spus mai devreme...noi ne putem da cu presupusul si putem sa te incurajam pana ragusim!
tu simti cand ceva nu-i ok cu copilul tau si oricat am incerca noi sa te linistim cred ca ne este imposibil s-o si facem...
cred foarte tare insa ca pana nu ai o certitudine nu ai voie sa te gandesti la ce-i mai rau! nu-ti dam voie, na!
apoi, orice ar fi, trebuie sa stii ca o sa mergem cu tine pana in panzele albe! nu esti singura si orice ganduri ai, intra aici sau ia-ne pe rand la sunat si cumva tot te descarcam noi de tensiunea asta! pe poze Dorisake a scris asa 'Impreuna Timisoara' ...no, apoi sa stii ca suntem cu tine! cu voi!
...si daca nu stai dreapta ca tzepes pentru Emma, te tragem noi in tzeapa, priceput?!?!

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by katik

ana, nimeni draga, nimeni!
pina la urma cum a ramas cu serbarea de la luana de la gradi? cind o sa fie? in ce se imbraca?

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Iaca un om care sa ma inteleaga si pe mine....luuumeeeeee!!!!!

Fulgi de nea,ce altceva?Asa ca iti urmez ezemplu' si merem la shoppat rochie de fulg...ce sa facem?In 12 decembrie este...serbarea vorbeam.'Om vedea ce rochie gasim...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Haideti sa vedeti cu ce idee vine husbantu. Ca poate fi trichineroza ... de ce nu ... ca asta se fixeaza in muschi si da dureri groaznice.
Drept urmare am sunat doctorita si mi-a spus ca daca eozofilele sunt mari atunci asta e. Dar faza e ca inca nu ma pot duce la spital .

la toate

Vad ca Emma a adormit. E rupta si de suparare si ca am trezit-o dimineata.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Sara buna la voi, 'neata la mine

Aida, am citit si eu subiectul tau, fruntea sus, multa putere si curaj va doresc.
Ana mama ce probleme ai de nimeni nu te asculta? Stai sa vezi la mine cum e, io vorbesc, io aud.
Spidermanu e bine, azi scriem scrisoare la Mosu' chiar is curioasa ce o sa vrea anu asta, el de obicei nu cere mare lucru, va mai aduceti aminte de pijamele cu Tom si Jery si guma de sters??? Joi mergem la dentist, e cam speriat dar trebe ca are o carie si trebe facuta pana nu se adanceste.
Sarbare la scoala din cate stiu nu au, pregatesc ei ceve ca imi tot spune Paul ca decupeaza, lipesc ... habar nu am
Katy, sanatate va doresc! Voi prea des raciti. Aduce Cristina de la gradi si darnica fata da la toti?
Doris, multe cadouri cumparasi.
Laura, pupam fata cuminte care o lasa pe mama sa se odihneasca.
Maria, mi-a placut costumatia de barosan ... ghiulu de pe deget .... super
Dani, tot in perioada roz? Asa cum Spiridusu e in perioada roz, noi suntem in perioada Spiderman. S-a cam smecherit copilu meu si l-a convins pe tata-su ca de cate ori face bine la test, sa-i cumpere cate ceva cu spiderman ... asa ca avem toate filmele cu spiderman, avem costum, caciula, geaca si Dumnezeu stie ce-o sa mai urmeze.
Anda, ceva evenimente azi?

Va pupa
Silvana si Spidermanu Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput