Timisoara, Impreuna...la Party ( 66)
Raspunsuri - Pagina 13
gonghy spune:
N u stiu ce are azi DC ca imi vine sa mor pana scriu un msg 

Pe unde sunte-ti fetele,pe vremea asta nashpa??
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
Mariaa spune:
am aterizat si eu de la lucru, ma duc sa bag la ghiozdan si revin 
am dat si eu in stanga si-n dreapta cu pozele, au ramas lumile gura cascata ce turbate gagice s'adunara ![]()
chiar asa, multzamim de gazduire cucoana Anda! 
haideti, vrem reactii de la huzbantii turbati
si Aida...nu ai zis nimic-nimic de picicutza ta...pove !!
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
Doris-Alina spune:
Na saluti...
Am ajuns si eu home...inca simt oboseala, am avut azi un chef de munca, de nu se poate...
Radu a vazut pozele, s-a distrat de minune, le-a admirat si a notat:
Premiul pentru cea mai buna deghizare, neghicibila...Barosanu...
Premiul pentru cea mai frumoasa costumatie: Laura
Premiul pentru originalitate...Danitin si Ana
Premiul pentru cea mai interesanta costumatie Contele Lafaet
Premiul pentru cea mai naturala costumatie ...Rocheritza
Premiul pentru cea mai sexi ...Vrajitoarea Anda
Premiul pentru umor ...Normal, evident ca moa...
Asteapta Radu si urmatoarele pareri masculine, asa mi-a zis sa scriu...
Deci intrebati-va sotii...si sa inceapa notarea...
Daca vreti si cu note, el e de acord...
Premiul cel mare e surpriza, daca Anda v-a acordat gazduirea,
eu acord premiile pentru locurile 1, 2 si 3.
Surprise....
PS: Vreau sa va multumesc tuturor in mod egal, pentru ca ati onorat aceasta invitatie, ca v-ati rezolvat problemele asa incat sa puteti veni, ca ati acceptat asa o provocare...
Merci Andei pentru gazduire...
Multumesc nu stiu cui...
ca v-am cunoscut, ca existati, ca sunteti cele mai adevarate prietene din lume...
Va iubesc pe toate neconditionat!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
Dorisake, tu vrei note si comentarii sau apa la soricei ? ![]()
Tu ai fost sufletul si motorul actiunii!

un comentariu in plus made in HU: Contele pe tocuri cui?! 

mai coace si altele, revin ![]()
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
Doris-Alina spune:
Hai Maria, astept si alte comentarii de la husbadul tau...
Eu pregatesc premiile, vorbesc serios, le meritati din plin...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Lormi spune:
Mey, dar a fost un carnaval in toata regula
!Imi pare tare rau
ca nu am putut sa ajung,dar musafirii mei au plecat pe la 11:30-12:00.Vad ca v-ati distrat super,toate costumatiile au fost fffffffffffffffffffffffff frumoase,fiecare a reprezentat altceva!Eu incep iarasi cu perioada fertila ,de maine, si ii dau bataie
.
A-ti fost geniale,de poveste !
Sper ca dta viitoare o sa pot veni si eu!Pupici la toate forumistele BESTIALE si ORIGINALE !
Lormi
Doris-Alina spune:
Lormi, la urmatorul carnaval te primim costumata in 
POZE CU NOI
Mariaa spune:
Premiul pentru cea mai reusita costumatie si cel mai tare machiaj Cloavna Dorisake...![]()
Premiul pentru cea mai eleganta costumatie: Laura
Premiul pentru cea mai adevarata rockerita...Rocheritza Aida 
Premiul pentru cea mai chic ...cucoana Anda 
Premiul pentru autenticitate...Danitin si Ana
Premiul pentru cea mai ingenioasa costumatie Contele Lafaet (in special cizmele cu toc cui) 
Premiul pentru cea mai meseriasa barba de la party ...je...![]()
Premiul pentru cea mai frumoasa pisicutza din lume ...pisicuta Emma...

...altii la rand
aidaciolac spune:
Fetelor suuuper pozele , suuuper petrecere , suuuper invitati si nu in ultimul rand suuuuuuper gazda.
Scuzati ca eu am tras la masea , dar se cerea ...
Va
si
pe toate
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
anda spune:
si io tras la masea ca si la mine se cere.....raaau.
am inceput dimineata facand slalom printre 2 cazuri cu prieteni bolnavi cu boli grele. la 11 am fost anuntata ca munca mea de doo saptamani nu functioneaza. la amiaza am mai aflat de-un prieten care taraie un morcov, maine are controlu la doft...la ora 13 sefu imi dadea de facut un raport de activitate pe ore, pe luna trecuta...hmmm io nush ce-am facut ieri daramite luna trecuta.
la 14 mi-am amintit ca trebuia sa duc costumele de carnaval, la 14.15 uitasem si de asta ca am primit un telefon din italia de la o verisoara care doreste 3 bilete de avion duminica...hhmmmm...io cre ca nu-i normala. pe la 16 am apucat sa minc ceva. pe la 16.45 mi-am amintit din nou ca trebuia sa duc costumele si am luat-o la fuga inspre krautzer...la 17.05 m-am impiedicat de nenea afara...tocmai pleca, le-am predat, la 17.30 am stat blocata intr-un accident in oras. de plictiseala m-am gandit sa minc o portocala si era sa mor si io ca mi s-a dus in plamani de m-am invinetit toata. ....
in sfarsit am ajuns acasa pe la 20 unde ma astepta o debandada cu varf. pe la 21 a venit si husbantul cu o tufa maaare si cea mai sexy lenjerie rosie pe care am vazt-o ever...ca cica aniversam 16 ani de agonie si extaz....io uitasem dar totusi fara sa stiu aveam in desaga niste cadouri luate cu totul intamplator pentru duomnul.
acu zac in pat ca mi-i frica sa ma mai misc ca cine stie ce mai patesc. am o halba linga mine din care ma servesc cu o frecvanta destul de mare.
oricare din problemele de mai sus gaseste o rezolvare in capu vostru va rog sa comunicati asap. in rest, hai noroc!
si ma bucur ca toata lumea s-a distrat, la nevoie se poate repeta figura daca trec cu bine si ziua de maine, nu ma-nnec sau nu ma calca fo masina...
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea