FIV 150

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Avalon tu mai ai rabdare pana maine?

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata buna!
Ieri mi-a mers net-ul ingrozitor,dar vad ca azi merge bine.

Iana buna idee ,multumesc de pont!
Felicia_ multumesc.Trebuie sa sun in data de 10 a lunii intre ce ore?Parca spuneau fetele ca nu se prinde nici cum legatura,nu?
Anca....probabil ca da,am sa ma indrept spre Marinescu...cel putin vreau sa imi fac la el o programare sa aud ce are de spus si daca "ma cucereste" voi merge in continuare cu el....Daca ai timp spune-mi si mie tu cum ai procedat,sfatuieste-ma un pic,inati te-ai dus la Cocei cu dosarul,oare ma va pune sa refac toate analizele,daca vreau histeroscopie ma poate ea programa la Marinescu sau cum ai facut tu?Pls...help!
Zouzou
Pisix,Avalon bafta fetelor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kora pana se trezeste Anca iti raspund eu.
La mine analizele erau vechi de aproape 1 an.
Poate ar fi trebuit sa le refac.
Marinescu decide in functie de dosarul tau daca iti face sau nu.Dar tinand cont ca ai 2 fiv-uri pierdute sigur vei face histero.
Iar cu programarea e mai bine sa te duci personal ,mai ales ca esti din Bucuresti.La tf. este adevarat ii prinzi foarte greu.
Programul pt. asta ,in ziua respectiva este pana la 12-13.
Sa ma corecteze fetele daca ma insel.
Iar daca vrei la Cocei, prima data parerea mea e ca pierzi o luna degeaba.Se uita la analize si iti face ecograf.Si ea e f. dulce la cabinet.

s.m.

Mergi la inceput

Iana deci ar fi mai bine ca in 10 decembrie sa ma duc personal la cabinetul privat al lui M. si sa ma programez.Tu ai numai idei bune!Zici ca d-na Cocei si M. sunt f draguti la particular,dar la Giuly schimba placa?Mai am o rugaminte,pe PM poti sa imi spui cum ai procedat cu "atentiile",te-ai dus cu ceva de la prima intrevedere sau numai la final.Te rog ajuta-ma ca deja mi-e groaza de tanti Geta pe care stiu ca neaparat trebuie s-o "cuceresc".Str. Av. Zorileanu e cumva pe langa Elias?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Kora, dna Geta ar trebui sa fie ultimul stres pentru tine.Tu cu Marinescu ai treaba, nu cu ea. Pe el tre' sa-l cuceresti. geta e doar o popica.
Si eu zic, ca si iana_mari, sa te duci direct la Marinescu si neaparat la cabinet. Acolo are timp mai mult si sunt convinsa ca vei pleca "cucerita" de acolo.
Du-te cu tot dosarul si vezi ce-ti spune. Sigur te va chema la histeroscopie. Eu am facut analizele in mai si FIV-ul, uite, il fac in decembrie. Au trecut destule luni si nici pomeneala sa le repet.
Dar, probabil ca sunt facute la alte laboratoare si vor avea pretentia sa le repeti la unul din laboratoarele agreate de ei.

Eu sunt foarte bucuroasa ca vrei sa incerci si alta pista si am un sentiment bun in legatura cu asta si nu ma poti invinui de adulatie fata de M. pt ca, deocamdata, nu am niciun motiv, doar ca asteptand pe holurile spitalului, auzi tot felul de povesti.

Daca mai vrei detalii, noi, toate Marinistele, te ajutam.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Ancaaaa esti o mare figura...Geta e doar o popica
Imi aduc aminte cand ne-am intalnit,poate tii minte,ca mi-ai spus...."De ce nu te duci tu la Marinescu la al doilea FIV?"Pe vremea aceea nu ma gandeam ca am sa ajung la el,dar...ma inarmez cu rabdare si sunt hotarata sa suport orice numai sa imi implinesc visul,iar histero chiar il rog pe M sa imi faca,sunt absolut convinsa ca trebuia sa o fac pana acum,insa acum ma gandesc doar ce am de facut de acu' inainte ca trecutul nu mai conteaza.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Kora hai sa-ti dau si eu un pont......cel mai bine ar fi sa te duci personal la cabinetul din str.Zorileanu in data de 10 ca sigur te va programa ...la telefon prinzi legatura foarte greu...
Si Big.M.mai are un cabinet in str.Lira , unde consulta numai martea intre orele 16.00-19.00.Acolo nu consulta cu Dr.Cocei , ci singur.Eu acolo am fost prima data.
Daca mai ai alte intrebari , iti stau la dispozitie cu mare placere....
Si dupa ce ajungi la Big.M....inarmeaza-te cu muuuultaaaa rabdare , pe la usa cabinetului de ecografie ....si nu te speria de Madam Getix.....se da si ea importanta.....
Bafta si sa auzim ca in 2008 ti s-a indeplinit visul , ca meriti pe deplin !

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Pisix, Puiramy, asteptam vesti bune azi!
Avalon, asteptam vesti bune maine!
xrysya, parca si tu trebuia sa faci testul zilele astea, nu?
Kora, vad ca te-au lamurit fetele! Nu o treci si pe Laura Voinicu pe listuta de noiembrie-decembrie? Sa stie fetele, sa-i faca si ei putina galerie, are nevoie de gandurile noastre bune!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

ela 72 multumesc mult!
felicia_ bine ca mi-ai atras atentia,Laura era trecuta sus la galerie,dar pe listuta nu.Stii cumva ce mai face,cati embrioni are si ce calitate?
Anca ma bucur mult ca am vorbit la tel,miercuri ma voi gandi la tine,trebuie sa fie totul bine!Doamne ajuta!

Pisix, Puiramy
Am niste emotii pentru voi de ma doare stomacul deja!Sa veniti cu vesti bune!!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Avalon, Pisix va astept cu vesti bune!
Anca stai foarte bine, iti doresc mult noroc miercuri si sa ai copilul mult dorit!
Ella 72 cand ai punctia?
Kora in legatura cu Marinescu, eu am fost direct la Giulesti, cu dosarul complet pentru FIV, m-am programat la tante Getix la cabinetul de eco. Problema este ca este f pe fuga, nu va avea timp sa te cucereasca, esti pe banda rulanta, dupa tine mai sunt 10. Asa ca daca esti mai sensibila si vrei sa stai la taclale ar fi bine sa mergi la cabinetul lui particular. O alta cale spre el e Cocei care e si profi si amabila. Eu am avut 3 intalniri cu el, toate pe fuga, fara mangaieri pe cap si prea multe explicatii. Sa zicem eficiente. Eu insa am incredere in el profesional si sper intr-un rezultat bun.
Eu am facut aseara Pregnylul si maine am punctia, am emotii desi stiu ca ce a depins de mine am facut. Acum...cu Dumnezeu inainte!

Mergi la inceput