cresa timisoara

cresa timisoara | Autor: mikipet

Link direct la acest mesaj

buna ziua tuturor de pe forum! Sunt un tata de baiat din septembrie 2006.Locuiesc in timisoara zona aradului impreuna cu nevastamea si copilul nostru.Problema pentru care va solicit ajutorul poate ati ghicit-o deja:din februarie 2008(copilul va avea 17 luni) nevastamea va incepe serviciul.In aceste clipe cautam disperati si epuizati o cresa convenabila.Am incercat de proba sa-l lasam la sat la parinti dar ni se rupe sufletul ori de cate ori il lasam sau se aproprie seara.Please help us. multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Cea mai apropiata de voi e cresa de pa Brandusei din Dacia (la Gradinita 27), unde am auzit ca sunt conditii foarte bune, insa e inghesuiala mare, si anul scolar incepand din septembrie, s-ar putea sa-ti spuna ca nu mai au locuri. Insa poate reusesti sa te descurci cumva... o alta varianta ar fi gradinita privata pana implineste 3 ani, insa e scumpa... sau o bona. Mergeti din timp pe Brandusei, am auzit ca multi isi retrag copiii de-acolo pt ca sunt mai bolnaviciosi... poate se elibereaza vreun loc si doamnele au bunavointa sa va primeasca si pe voi.
Succes si sanatate lui bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sau daca locuiti inspre capatul c aradului, spre calea lipovei mai aveti varianta: cresa de pe irlanda(lipovei). am auzit ca e la fel, ok, numai ca exista aceeasi problema pe care o amintea ela, cu locurile. a mea fata a fost in centru, pe paciurea fiind aproape de locul de munca (poate fi asta o varianta, nu?).

Mergi la inceput