Azoospermie - cap 11 -
Raspunsuri - Pagina 11
bubulina1 spune:
Multa, multa bafta pisix si Avalon la teste!
Miki, baga-ma si pe mine pe lista, sunteti niste fete super, cum sa nu vreau sa fiu aici cu voi?
Bubulina
Speranta moare ultima!
luci.eilm spune:
La Bios Diagnostic se trimit rezultatele pe e-mail (din experienta personala)
. Pe lista mea de preturi e asa: bBeta-hCG 27,50 RON, taxa de urgenta 27,50 RON. De verificat la 230.55.00 sau 230.98.05. Bafta!![]()
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
luci.eilm spune:
Avalon, vezi si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112033.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
Avalon spune:
Luci, imi vine sa te pup pe amandoi obrajiorii pentru vestea pe care mi-ai dat-o! Nu stiam ca dau pe mail rezultatul, supeeeer! Merci mult
Fetelor, va rog s-o primiti si pe Bubulina
printre voi ca e o persoana deosebita, stiu ca voi sunteti foarte primitoare si calde.
Sa ne aduca Mosul la toate ceva in galosi anul asta !
danyalo spune:
Hello dragutelor
Mai-mai da cat de mult ati scris!!!
pisix, Avalon
ca sa ne dati vesti din doo cifre maine sau poimaine cand faceti testul!!!o sa stau ca pe ghimpi pt. voi! Tare mult vreau sa reusiti...pt. a ne da si noua un imbold....un tel pt. a lupta!
mikidupa discutia de alaltaieri...nush...l-am luat cu binisorul azi abia...i-am zis de dusurile reci...apoi o sa atac cu omega 3 si apoi cu restul!!!
Cred ca a fost prea mult pt. el ca-l bag din nou pe pastile..dupa ce a luat vreo 2 ani..aproape fara pauza...si....cam fara rezultate in final!!!Nu stiu...o iau catinel...poate reusesc!ieri de ziua nationala... am donat si eu sange pt. progestron la Bios diagn.rezultatul maine dupa pranz...dar nu cred ca ajung...poate poimaine!!!Si sunt taare curioasa!!!![]()
Ca tot vb. de animalutze...de cateva zile ma dor sfarcurile...ma mai doare cate ceva pe la ovare...iar pisi a mea sta numai pe mine...pe burtica mea..si e greaaaa... are 4 kile !!! Ea mai mereu face asa cand imi vine ciclul!!Dar sunt ziua 22 abia...si mie sub ziua 30 rar imi vine!! Si cum bubulina mi-a dat aripi cu sarcina ei....bineinteles ca eu imi fac sperante desi stiu ca e imposibil...da ce te pui cu o nebuna ca mine!!!!!
Da de ce trage pisi doar la mine sa stea pe mine...si nu pe husband??? haaaa?? cine imi zice?? Mai ales dintre fetele cu matze in dotare!! Eu in priv. toxoplasmozei stau calma..pisi a mea are vaccinurile la zi...iar eu am in antecedente toxo' pozitiv in trecut..si negativ in prezent...asa ca am scapat de o grija!!!Off..ce ma doare un sfarc...semn ca o sa-mi vina inainte de 28...nu ca e ceva prin burtik!!!
Azi am fost intr-un hypermarket...copiluti muulti...gravidutze si mai muuulte...cadouri pt. kinderi cu duiumul....atmosfera in care toata lumea cumpara pt. Mos Nicolae...eu...cumpar pt. nepotel...macar fac si eu ceva...
Sper din tot sufletul ca anul ce vine sa fie mai BUUUUUNNN!!!
Va pupez
dany
vrembebe spune:
pisix si avalon - va tin pumnii stransi si sa iasa analizele ok saptamana viitoare!!!
danyalo - tu esti nebuna? de mine ce spui? eu la fiecare CM care imi intarzie (si toate imi intarzie) sper sa fie ceva in burtik.... chiar daca nu am nici un motiv (din lipsa de
) sotul meu e plecat si nevedem cam rar (o data la 3-4 saptamani...) deci si
cam rar... si cu toate astea nu pot sa ma abtin sa nu cred ca ar fi ceva in burtik cand intarzie CM....
ca sa-i faci.....
pe toate fetele si o saptamana usoara si cu super vesti!!!!
ioana78 spune:
Pixis, Avalon la voi Mos Nicolae va veni mai repede cu un super cadou: test cu doua liniute ! Ma gandesc la voi si stau cu pumnii stransi! 

Fetelor, azi ma duc cu gentuta la plafar sa ma aprovizionez cu pastilute pt barbatel.Mi-am facut listuta ca nu cumva sa uit ceva. Sper sa gasesc tot ce-a zis Miki !
pisix spune:
Buna dimieata fetelor
A venit ziua. Tremur din tot corpul si imi doresc sa fie un rezultat care sa-mi schimbe viata.
Am mari emotii
danyalo spune:
'Neata.Am scos
,
si
si
siiiiiii artileria grea:
,
,
,
,
Ma
sa fie bine si sa vii cu vesti de peste suta!!!!!
=>
=>
=>
(Sarbatori fericite).PIsix sa ne incanti sufletele cu vesti bune!Aceeasi urare si pentru Avalon!
![]()
O saptamana minunata va doresc tuturor!
dany
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Vin si eu de dimineata cu galeria pentru PISIX si AVALON

Va tin pumnii si ma rog in suflet sa veniti amandoua cu teste pozitive!

Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!