Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Multumesc Adriana. Sper ca e bine Hora acum. Sunt tare pacatoase enterocolitele astea. Pupic.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Salutare,
Nu stiu prea multe despre Hora insa ieri nu era prea bine...
Nici Alec nu e bine, se ineaca tot timpul, a inceput sa tuseasca, nu prea mai mananca. A ragusit...
In ceea ce ma priveste, e prima seara fara dureri. Husband a avut gura aurita...a zis ca durerile vor tine o saptamana. Exact o saptamana a trecut.
Maine facem curatenie, cum vom putea, avand un pui mic bolnav la domiciliu. O parte din fursecurile de Craciun au fost facute Ne laudam cu "stelute cu migdale si bezea", "sarutari cu miere, caramel si scortisoara" si clasicele fursecuri cu nuci, de diferite forme. "Sarutarile" sunt pentru fetite, hihihi
Mai vrem sa facem braduti cu ghimbir si "pachetele espresso" , ultimele pentru parinti buimaci de somn
Alec va avea si el sarmalutele lui, mai dietetice, fara carnita de purcel...
Multumim celor care s-au gandit la noi si suferinta noaastra...

Neda, e tare Mihaita al tau
Ralucis, bine ai revenit,esti una dintre eroinele noastre
Vivi, de o viroza ma tem, pe langa eruptia dentara, ca sa fie totul nemaipomenit.
Adib, iar ai aparut cu o singura poza...de cand nu am mai vazut-o pe Raluca!
CamiM, pupam toate fetele, nascute si nenascute inca
camelia.t, zici ca Ardeiu' e usturat rau? Si ajuta la raceala? Bine ne-ar prinde un tratament naturist, care sa actioneze rapid!
Date fiind problemutele noastre, s-ar putea sa stam de sarbatori numai pe acasa. Alec e turbat ca nu iese din casa. Mi-e tare mila de el, insa nu am ce-i face... inca nu s-a resemnat, in fiecare zi face ture pe la usa de la intrare si trage cu disperare de clanta
Va zic noapte buna..urmeaza sa cautam un colind fain ca sa va colindam...

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Irinel ce mult ma bucur ca ai scris!
Ma gandesc mereu la tine,la Mariuca noastra,la Danut si va doresc din tot sufletul multa liniste sufleteasca.Nici nu-mi gasesc cuvintele,daca nu e greu si te ajuta sa mai scrii pe la noi,daca nu,nu ne suparam.
Multumim si de articol,sunt de acord cu tine,la Rut am respectat,la Erik uneori i-am pus sa-l pacalesc sa mance,dar vreau sa-l tin departe cu riscul de-a nu manca.

Lyly,sa iasa si la voi dintisorii buclucasi.Sanatate tie si lui ALec!Daca ai putin timp poti sa-mi dai si mie reteta de fursecuri??

Sanatate Horei si multa ,multa atentie cu regimul dupa ce-si revine.E f important regimul,eu am tras cu Rut 1 an si cateva luni dupa o enterocolita ,nici nu vreau sa'mi amintesc,de prima ei aniversare eram la urgenta,apoi dupa o zi internati,si-a revenit repede in spital si dupa putin timp a dat inapoi si a inceput cosmarul,dar multumesc Domnului ca e bine acum.

Ralucis,felicitari!Super poza in care dorm impreuna!Cred ca esti o mama superfericita!

Si bv,felicitari pt fetita!Ma bucur ca ai intrat sa ne anunti.

Neda,super testarea la voi.La noi......

Ai mei copii sunt raciti,au o tuse umeda,ne tot asteapta doctorita pt vaccinul de un an(da,inca nu l-am facut)si el o da din raceala in raceala,dar la anul sigur il facem:)
Altel suntem bine,ne pregatim sa sarbatorim nasterea Domnului Isus.Copiii cresc si sunt tot mai cuminti,Rut mai matura,se joaca frumos impreuna,uneori mai au si neintelegeri dar sunt tot mai rare si ma bucur.Uneori merg la bucatarie si ei se joaca in camera singuri.
Sunt si zile mai obositoare(cand sunt mai agitati copiii,depinde si de mine cat sunt de linistiti),dar greul cel mare a cam trecut, cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fete dragi si tatic scump am intrat sa va a pup pe toti, va doresc un Craciun fericit si linistit cu copii cuminti in jurul bradului, cu fetele luminate de fericire la vederea cadourilor, cu masa inmbelsugata si bucate aburinde, cu familiile reunite, cu sanatate si pace!
Noul an sa ne aduca familii fericite, copii isteti si sanatosi, noi samburei in burticile doritoarelor (Irinel, aici ma gandesc cu drag si speranta la tine!), noi realizari ale piticilor nostri care sa ne umple de fericire si bucurie!

Craciun fericit si un An nou plin de impliniri!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

nu am mai intrat pe forum mai bine de o sapt sa n-am avut timp deloc....si totusi, n-am gatat cu cumparaturile si casa mi-e cu curu-n sus. noi am facut bradul http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/2123098507/ de sambata trecuta si mosul a fost deja pe la alex, adica fratele meu imbract in mos http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/2123100307/. a primit mai multe cadouri, dar din partea bunicilor, si am decis noi sa nu-i mai luam ca prea multe se aduna si sa nu-l bulverzes sau invat rau, i-am luat doar o geaca noua de iarna de la miniblu super faina. de atunci a mai primit jucarii de la cumnatu-mio, de la socrii, de la niste prietenii. toata casa e jucarii peste tot.oricum nu stie el prea bine ce e cu craciunul si mos craciun.....totusi sa va povestesc faza tare....eram in cora si alex zice"mamiii mamiii" "da draga, ce-i alex?""mamiii.....momooo(mos craciun)" "da draga, mosul....mos craciun aduce cadouri la copii cuminti""mami, nuuu...colo colo, momo" ma uit in jur si zaresc un batranel, carunt, cu barba alba lunga si ochelari rotunzi, cu un palton maro si o caciul de miel pe cap....alex se uita fascinat si tot odata suspicios la el....era mos craciun imbracat in civil...pe bune ca semana . m-a surprins simtul observatiei lui alex si cum a asociat el fata omului cu mos craciun

sanatate tuturor si va urez un craciun magic cu colinde zapada bunatatiodihna si ce mai vreti voi alaturi de cei dragi

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Va urez Sarbatori Fericite!!!!
Un An Nou plin de impliniri si cu copii cat mai sanatosi si mai destepti si mai cuminti!!!!!

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

si noi in livada dam fuguta sa uram cu drag:

Craciun fericit alaturi de cei dragi voua!! Sa fiti voiosi si sanatosi si masa va fi incarcata cu bunatati!! Si nu in ultimul rand mosul bun sa nu va ocoleasca

Cami 20+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput
Mergi la inceput