Produse Weleda

Produse Weleda | Autor: puisorul

Link direct la acest mesaj

Am auzit despre aceste produse ca sunt foarte bune pentru bebelusi si nu contin chimicale. As dori sa stiu daca le foloseste cineva si daca se pot cumpara din Romania.

30+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulianegrea spune:

Am folosit eu, e tare buna, dar mi-a adus-o cineva din Italia, aici la noi nu se gaseste, dar daca gasesti pe undeva, te rog sa-mi spui si mie.
Eu am avut crema pt. piele hidratanta, ulei de piele, crema pt. fundulet (extraordinar de buna), ulei de pus in cada si crema pt. fata. Deosebit de bune, asa ceva nu am mai gasit la nici un produs.

Sanatate la toti copiii pamantului
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_pur spune:

eu le folosesc, sunt excelente, fara parfum si conservanti.... excelente!!!!!
aici sunt fff recomandate si noi le folosim de aproape 10 luni, crema pt poponel, crema de baie (o pun in apa si asa nu mai trebuie sa-l sapunesc), crema de fata pt vreme rece si umeda (aici e fff umed si frig), uleiul de corp (nu contine uleiuri minerale-fosile ci numai din plante) iar mai nou a aparut sampon, inainte foloseam de la avene.

ti le recond cu toata caldura
anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

eu folosesc numai crema pt fund cu galbenele si oxid de zinc. cu asta am scapat de o iritatie la funduletz datorata noilor pampersi. am primit-o din germania, imi pare rau ca nu se gasesc si la noi, tare mi-ar mai trebui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

si eu folosesc produse WELEDA crema fundulet, pt vant si vreme umeda si rece, sampon, multe din ganma lor si sunt mai mult decat multumita.
DAr nu se gasesc in Romania. eu le-am cumparat din austria si germania. cred ca se gasesc si in italia.

mami lui theo nascut la 29.Oct 2004
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Si eu le folosesc si sunt foarte multumita dar sunt cam scumputze cel putin aici. In Romania nu se gasesc inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

si eu folosesc toata gama pentru bebe de la weleda si sunt foarte multumita de produse. din pacate nu se gasesc in romania. poate ti le poate aduce cineva din germania sau austria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumpi spune:

Si noi folosim aceste produse (crema de corp, crema de vant si vreme rece, pt fundulet etc.)si ne plac foarte mult.
Le-am cumparat din Austria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumesc de raspunsuri. Deci produsele sunt intr-adevar foarte bune doar ca nu se gasesc in Romania.

30+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulush spune:

Eu folosesc uleiul pentru corp cu calendula, in Germania asistentele il recomanda ca fiind ideal pentru bebei.
Destul de scump dar merita.

Si apropo de faptul ca nu se gasesc in tara, in ultimul catalog pe care l-am primit de la Weleda pe doua pagini era detaliat faptul ca galbenelele utilizate pentru produsele lor vin din Ro, cu poze de ardeleni culegand, cu lanuri superbe, o nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

in general, produsele naturale (de la alimente bio, fructe si legume bio, cosmetice naturale) sunt mai scumpe decat cele cu chimicale. si e normal asa.
de ex gelul de dus sau samponul Weleda eu le-am luat din austria, bipa, cu 7-8 eur pe cand bubchen era 1.6 eur.

mami lui theo nascut la 29.Oct 2004
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput