Romanie fara rampe?! (printre altele)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Si pe mine m-a deranjat deseori lipsa rampelor, masinile parcate pe trotuar... semnez si eu petitia sau scrisoarea adresata lui Videanu.Am vorbit in direct intr-o emisiune de la Radio Bucuresti cu primarul sectorului 6 despre trotuare pe care iti rupi caruciorul si desi a trecut de atunci o jumatate de an, nu s-a intamplat nimic. Cred ca cea mai eficienta ar fi o "colaborare" cu Realitatea.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Si eu ma lovesc de aceleasi probleme.Toate trotuarele, bordurate nu au cai de acces pentru carucioare.Si rampels care exista, din pacate soferi le blocheaza din cauza prostiei...ca altfel nu o poti numi....

VREAU RAMPE!VREAU RAMPE!VREAU RAMPE!VREAU RAMPE!VREAU RAMPE!

VREAU SA AM POSIBILITATEA DE A MA DEPLASA ACOLO UNDE E NEVOIE!!!

Invins nu esti atunci cand suferi, nici ochii cand in lacrmi ti`s...invins esti doar atunci cand viata te face sa renunti la vis!
www.speranta2007.as.ro

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

am fost si eu asta iarna cu fi-mea si pot spune ca e crunt. nici nu am luat-o la una din prietene ca trebuia sa schimb metroul de 2 ori si ideea de urca-cobora atatea scari m-a ingrozit. si asa rau mi-a parut ca avea si ea copii mici...

am fost insa cu metroul 2 statii sa ii arat "trenul". la coborare am luat carutu cu tot cu copchil voiniceste cu sora mea, la urcare am incercat cu poc poc si ne-a ajutat un om de la un chiosc.

si troatoarelele valeleu! io am luat carutu mic umbrela cu mine ca sa il pot preda usor in avion si am zis ca il fac bucati. imi doream sa il am pe cel mare cu roti de teren. la un moment dat m-am blocat cu carutu in niste sparturi de trotuar de am zis ca nu mai ies de acolo.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Da, imi amintesc de acest calvar al bordurilor si a scarilor urcare/coborate cu un carucior in brate! "Distractia" incepea de la scarile blocului care erau multe de tot. Ma inprietenisem cu o vanzatoare draguta de la un chiosc de langa bloc si lasam caruciorul la ea in magazie! Dar pe strazi nu aveam ce face decat sa scutur copilul cu tot cu carucior cand urcam sau coboram cate o bordura!Asta se intampla cu 8 ani in urma si vad ca edilii nostri scumpi si iubiti cu toate ca au schimbam de nenumarate ori bordurile nu le-a trecut prin cap sa faca si cate o rampa din loc in loc.
Deh, edilii nostrii (nu numai din Bucuresti!) nu au copii de plimbat cu caruciorul si poate nici nu sunt condamnati in scaune cu rotile.
Nu mai fac comparatii cum este acum aici si cat de usor este accesul pentru carucioare orinde mergi pentru ca nu are rost !Oricum aici sunt si usi speciale pentru accesul carucioarelor de orice fel(copii, handicapati) in caz ca acea cladire nu are usi care se deschid automat .DAr pana acolo in Romania macar rampe sa se faca ca usile le deschid mamicile cum pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Mult succes cu petitia!

,
Cristina

Mergi la inceput