Sezatoarea canadiana (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Multumim mult de urari fetelor, ati fost niste dragute . Uitandu-ma la pozele montrealezelor, mi-am dat seama ca aveti o iarna de-a dreptul feerica pe la voi in Montreal, ca pe-aici nu e zapada mai deloc, decat pe campuri….cum spuneam astept si eu sa mai cada vreo ninsoare, doar-doar oi mai prinde si eu fro zi off…

Clau07, a propos de ce ziceai ca fetita ta umbla cu patinele prin casa, e un lucru excellent, profesoarele Yasminei de patinaj i-au recomandat la inceput acelasi lucru, ca sa se obisnuiasca cu ele, plus ridicarea de jos pe un genunchi . Sint convinsa ca fetitei tale ii va placea la patinaj….

Ira, bine ca ai decorat sa fii si tu in randul lumii quebecoase sa nu te mai stresezi acum ….auzi, da sotu’ tau nu-i deloc gelos cand te lasa in turneu cu barbatii aia chipesi ? Am vazut ca ai impodobit si bradul, Sofiei ce-i aduce Mosul?

Nelia, sanatate multa si ai grija de tine in momentele astea

Denisa, ce simpatic era Alex cand o urmarea pe Ema cum danseaza, adorabil

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Nelia, iti doresc sa te faci bine cit mai repede si sa te poti ocupa linistita de comorile tale...

Ira, bine ai revenit acasa...Si multumesc de complimente . Voi pune un link cu poze recente. Oricum sper sa ne vedem in curind si "in persoana", nu numai virtual.

Monicutza, curaj, sa treaca operatia fara probleme si sa te refaci rapid.

Si eu am cunoscut "binefacerile" sistemului medical de aici: am fost de 3 ori la urgenta (ultima data am chemat ambulanta, ca nu mai puteam sa merg pe picioare) cu o ocluzie intestinala nediagnosticata (in primele 2 dati m-au trimis acasa, ca nu am nimic ....) si numai dupa ce sotul a strigat la ei ca ma lasa acolo si nu ma ia acasa pina nu imi pun un diagnostic clar au acceptat sa-mi faca investigatiile necesare si a doua zi ma operau de urgenta. A fost o experienta oribila. Morala: nu va rusinati si faceti scandal daca credeti ca este ceva grav, ca asa aveti sanse sa va ia cineva in serios la urgenta si sa nu va trimita casa doar cu un Tylenol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

quote:
Originally posted by mikiion
Si am vazut o poza cu Alex si m-am mirat ce mare s-a facut!!!!! Cea de langa caruciorul fetitei.... Mai ce au crescut piticii ostri in ultimele 6 luni.

Intrebare generala...Cum stau cu dezapezirea la voi?

Cresc incredibil de repede, evolueaza in fiecare zi cate putin. Acum alex este in faza de "papagal", adica repeta tot ce facem noi.
Ti-am admirat si eu gospodina, tare harnic este Marc (Alex cred ca ar fi preferat sa dea cu aspiratorul de pamant )

Iar la intrebarea generala raspunsul este... prost... dar se poate circula. Noroc ca una din masini este in garaj si plecam ok cu ea, iar strada pe care stau eu este totusi mai maricica, deci se circula ok (tinand cont de tona de zapada)

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna seara :-)

Nelia, multa sanatate si nu ezita sa te duci la urgente daca e nevoie, corpul dupa o nastere e foarte slabit si nu mai are putere sa lupte.

Cristinelu', nu l-am simtit niciodata gelos. Parerea mea e ca nu pierde nimic ca e asa, ba chiar imi castiga mie respectul. Sau probabil ca e sigur de dragostea mea, sau de calitatile lui, je ne sais pas. Iar colegii mei nu numai ca-s chipesi, dar sunt si super draguti si inteligenti si politicosi, sincera sa fiu ma consider foarte norocoasa sa am asa o meserie la viata mea si cu asa oameni de calitate, nu facem decat sa cantam si sa povestim, comentam, dezbatem si mai ales sa radem - non stop. Sper sa tina cat mai mult si sper ca si Sofia sa iubeasca muzica si sa devina artista, ca sa se duca la jobul ei cum se duc islamistii la mecca, asa ca mine.

Fetelor, aici iar ninge, totul e alb-alb-alb, zapada e de 90 cm cel putin, am facut poza si ii ajunge la capul Sofiei, o sa modific mesajul mai tarziu dupa ce descarc si alte poze ca sa pun link-ul.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Claudia nici nu stiu cum sa exprim ceea ce am simtit cand am citit ca te oferi sa ma ajuti, sa iti ocupi timpul tau liber cu copii mei. Nu te cunosc, dar propunerea ta si mai ales felul in care ai facut-o ma fac sa cred ca esti o persoana deosebita, altruista si foarte omenoasa. Iti multumesc foarte foarte mult.

Tot la Sacre Coeur voi fi si eu operata (de Dr. Panic, poate iti spune ceva), tot acolo am fost internata de urgenta saptamana trecuta si tot acolo am si nascut cei doi soricei.
Si stau pe Bois de Boulogne, langa colegiu. Suntem vecine ?
Cu copii am rezolvat teoretic, Alex va fi la gradi si pitica va sta cu tati, apoi dupa gradi Alex va sta ori la verisoara sotului, ori la nasica lui (ce zici Lilisor? te-ai procopsit cu inlocuitor pentru Teu).

Chiar Lili hai si tu la Sezatoare pana pleci, eu nu am intalnit o gashca mai primitoare nici la odisee nici la scutece si sincer ma simt ca in familie, simt un fel de caldura si confort sufletesc intre fetele de aici.

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Eu am avut iar dureri groaznice, m-au tinut 3 ore si apoi intr-u secunda (nu exagerez, chiar intr-o secunda) au disparut. Cred ca o piatra a plecat la plimbare si s-a intepenit pe undeva, apoi dintr-o data s-a deblocat si s-a eliminat. Bine ca nu ma mai doare, imi era groaza sa ma duc iar la urgente, cine stie daca mai aveam norocul sa ma lase cu pitica, iar chin sa il caram pe Alex cu noi (data trecuta il luasem pe sus din casa in pijamalute), inca nu mi s-au videcat ranile si vanataile de la perfuziile de saptamana trecuta
Off... bine ca a trecut

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ira,

Uite, m-am amuzat si i-am facut Antoniei citeva portrete...Am vazut ce mare si frumoasa a crescut si Sophie, abia astept sa ne vedem, nu cumva sa nu vii la intilnire

http://picasaweb.google.com/Antonia13052000/Novembre2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

O Doamne Monicuta si Nelia, sanatate multa. Nelia si eu am facut mastita cam la 2 saptamani dupa nastere. La fel, febra, frisoane si san umflat. Eu am fost la o doctorita care se ocupa numai de probleme legate de alaptat, astepti cam mult acolo, dar incearca sa te vada in aceeasi zi. E in West Island daca te intereseaza o sa caut numarul de telefon. Mie mi-a dat antibiotice, dar a trebuit sa-mi desfunde canalul ca oricat am pompat si am pus-o pe Petra la san nu am reusit sa-l deblochez, mi l-a desfundat ea prin masaj, m-a durut rau de tot, dar a doua zi a fost bine.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by oanagabriela

Uite, m-am amuzat si i-am facut Antoniei citeva portrete

Le-m vazut, am poposit pe indelete la fiecare, e destul de frantuzoaica dupa fizionomie si de o delicatete dezarmanta...ochi foarte profunzi, misteriosi, ce imprumuta parului bogat si atat de manios incat se revolta in curbe - din reflexele lui calde. Am simtit aceeasi piele de gaina ca atunci cand privesti mult Gioconda lui Davinci, mai ales la poza 7 parca, te hipnotizeaza.

Ii sta bine si fara dinti, en passant.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza
Nelia - multa sanatate! Eu am avut probl cu un san - cred ca in prima sapt de alaptat. Simtzeam ca am ca niste "chiftelutze" dureroase si era umflat de zici ca era pepene :-( L-am pus in apa (cat am suportat de calda) intr-o oala si l-am masat. Nu pot sa uit cum stateam cu sanul in apa aproape fierbinte masand viguros in special unde simtzeam "chiftelutzele"... Am schimbat apa de vreo 5-6 ori (s-o mentzin calda-calda)... Masajul a fost f dureros da' eu am fost efectiv speriata de mastita asa ca am continuat chiar daca imi venea sa ma urc pe peretzi de durere... Apoi am vazut cum laptele incepe sa se imprastie in apa calda si pieptul si-a revenit... Consultanta in lactatzie mi-a spus metoda...
Oana - superba micutza printzesa exotica! Nu o facetzi manechin? :-)
Ira - dulce foc Sophie :-) Ai putea sa-i faci ceva poze in fatza bradului, langa semineu si sa le trimitzi la prieteni si la familie ca si felicitari de Craciun. Mi-a placut fffff mult ornamentul-coronitza de pe usa. Super-cute!
Gabisor imi tusi azi-noapte... mai precis intre 2-4am... Eu am tot ridicat-o pe perna, i-am tot schimbat pozitzia... eu tehuie de somn, ea dormind... Pe la 4 am reusit sa ma trezesc cu totul si am tzinut-o eu in bratze in pozitzie semisezanda si vad ca nu a mai tusit deloc... Acum am reusit s-o asez pe o perna mai inalta si doarme linistita. Noi ne chinuim de zor cu mucii :-( Mare noroc avem cu "batista bb". Ufff...
Va tzuck, multa-multa sanatate si o zii faina va doresc!

Lorelai
Gabisor , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput