Sezatoarea canadiana (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Diana, uite, am gasit stirile (nici vorba sa ma supar- adica ma supara previziunea astora cu frigul:-)): e vorba despre frig...brrr se aminteste intr-unul din articole de -42C :

http://www.nationalpost.com/news/canada/story.html?id=135813

http://www.cbc.ca/canada/story/2007/11/30/winter-forecast.html

Blast from the past? Coldest winter in 15 years, Environment Canada says
Last Updated: Friday, November 30, 2007 | 9:55 PM ET
CBC News
Not since the grunge era and Brian Mulroney's days as prime minister has Canada experienced a winter quite as bitter as the one expected to creep in this December, Environment Canada forecasted on Friday.

Alex Pawsey shields herself from the elements with an umbrella while crossing St. George's Square in Guelph, Ont. on Thursday, March 1, 2007.
(Canadian Press/ Guelph Mercury/ Darren Calabrese)
In its first winter outlook of the year, the agency predicts that until February, climates across most of the country will be the coldest in 15 years, with the exception of a small pocket in southern Ontario.

Environment Canada senior climatologist David Phillips said the trend in recent years of uncharacteristically warm, short winters will be wiped out by a chilly reminder of what a real Canadian winter feels like.

Although it won't necessarily be "the winter from hell or face-numbing wind chills every time," Phillips said temperature-wise, "we could have conditions that would be perhaps three-quarters or a degree colder than normal."

Continue Article

Colder air this year is expected to drive down temperatures.

"We think that with La Nina — which encourages more Canadian air, more Siberian air, whatever you want to call it, Alaskan air — it tends to be more of that flow," he said, referring to the phenomenon of lower-than-normal temperatures in the Pacific Ocean.

The cooler climate will likely also blanket some cities with snow after years without a white Christmas, he said.

A hydrant in the St. John's area is obscured by snow.
(Canadian Press)
Last year, a number of traditionally cold and snow-covered cities such as Quebec City, Ottawa and Timmins, Ont., had their first green Christmas in decades.

There are several up-sides to the mercury dipping, Phillips said. Winter sports enthusiasts might embrace the cooler winter, as would businesses that rely on the snow.

"I always think it's good for the economy when weather is behaving like it should, when winters are cold and summers are hot," he said, adding more people will likely book holidays to escape the harsh weather.

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Pina una alta avem un avertisment de furtuna de zapada cu 15-30 cm la Montreal (si parca si la Toronto)...Deci iarna se anunta lunga...

"La plupart des régions du Québec seront affectées par une forte tempête de neige d'ici lundi."

http://www.cyberpresse.ca/article/20071202/CPACTUALITES/71202001/6730/CPACTUALITES

monicutza_bb

Eu am facut o laparascopie si este totusi f.usora in comparatie cu operatiile clasice...Seara esti acasa, si recuperarea este extrem de rapida.
Multa sanate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

Diana, uite, am gasit stirile (nici vorba sa ma supar- adica ma supara previziunea astora cu frigul:-)): e vorba despre frig...brrr se aminteste intr-unul din articole de -42C :

http://www.nationalpost.com/news/canada/story.html?id=135813

http://www.cbc.ca/canada/story/2007/11/30/winter-forecast.html

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Am citit, multumesc ! Deci frig in primul rand dar nu exclud nici zapada. Pana una alta sa ne pregatim de furtuna. Ce bine ca nu merg la servici iarna asta, bafta fetelor care o sa ia zapada in piept maine dimineata !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Nelia, imi pare asa rau de ce aud...in primul rind incearca sa te linistesti tu, nu intra in panica. Fetele se vor obisnui cu fratiorul acasa, poate nu si-au imaginat cym este si acum odata sosit se simt date la o parte.Sunt sigura ca vei depasi momentul, esti o femeie f puternica.

Sa vedeti ce mi s-a intimplat simbata ..ajunsa la biserica ptr parastas intru, si vad o tipa care-mi parea ff cunoscuta.Ii zic..."nu stiu de unde te cunosc, raspunde ...de la biserica. Nici gind zic, eu nu merg regulat la biserica". Dupa citeva secunde ma intreaba : "Ai fost la 1000 insule" Zic DA...Era una din prietenele Roxanei (pitilache ) Romina.

Ce mica e lumea dom'le. I-am spus sa se inregistreze si ea si sa vina aici la sezatoarea noastra.Te asteptam aici Romina.

Si deci miine ninge? Eu imi zic ca daca ninge nu poate fii asa de frig, ca ieri si azi mi-au parut ingrozitoare.

Oricum, o saptamina buna si aveti grija de voi.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata, Montreal! Ati vazut ce e afara!?! Sint inchise scolile, gradinitele... cind a vazut previziunile pina si sotul a renuntat la ideea de a lucra de la 9 la 14 si si-a luat totusi 3 saptamini concediu parental!

Spiritele s-au mai linistit la noi in casa, fetele au trecut peste socul aducerii acasa al unui nou membru, de altfel foarte asteptat. Ieri dupa-amiaza am facut tarta cu mere impreuna (va dati seama cum arata bucataria dupa ce m-au ajutat ele sa o fac!), apoi tati a dansat tango si vals cu amindoua, s-au uitat la un film, seara i-am facut baita lui Lisandru impreuna, apoi au vrut si ele baie si masaj si am adormit cu totii fericiti. Se pare ca lucrurile incep sa intre pe un fagas cit de cit normal. Numai eu ma simt la fel de rau, ma dor rinichii rau de tot, la fiecare miscare simt ca ma rup in doua, ganglionul de la sin e tot umflat si ma sperie tare de tot, ca eu nu am avut nici un fel de problema de genul asta pina acum... dar viroza si infectia la ochi au trecut, ma simt mult mai bine, laptele s-a stabilizat, am exact cit ii trebuie lui Lisandru... care papa foarte bine, doarme cite 3 ore, se trezeste, se intinde, mai face si el una-alta si adoarme la loc. E un scump, e ca un motanel micut si dulce! Tudora ieri nu l-a scos din bitu' mine (iubitul meu) si cum il prinde il pupaceste de nu mai poate, iar Agata e superincintata si are deja o atitudine de mamica cu el, ii tot repeta fratiorul meu, fratiorul meu cel mic si scump! Doamne, e atit de placut sa-i vezi impreuna!!!

Acum sint cu toti trei, ca tati s-a dus la cumparaturi, dar inca sint linistita, ca dorm toti!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Nelia ma bucur ca ti-ai mai revenit si ca fetele incep sa intre in normal vis-a-vis de Lisandru. Multa sanatate la toata familia!

Dana ce coincidenta intr-adevar! Sotul meu a vorbit la telefon sambata seara cu Romina si i-a zis ca s-a intalnit cu cineva de la 1000 de insule si chiar ma gandeam cu cine. La un moment dat mi-am amintit de parastasul pe care-l pregateai si asteptam sa vad daca tu esti sau nu! Romina, te asteptam pe forum si poate si la intalnirea de pe 16 decembrie!

Am primit pe mail ceva dragut si ma gandeam sa va impartasesc si voua:

M.L., românca emigrata de 15 ani in Canada , cetatean model al noii sale patrii, duce peste Ocean o viata linistita, mic-burgheza. Isi vede de serviciu, de familie si de casa enorma, cu piscina, pentru care plateste la banca rate care ar cocosa zece români la un loc. Pentru ca, in Canada , cei mai cunoscuti români sint Leonard Doroftei si Lucian Bute, nu Mailat si compania, originile ei sint privite cu bunavointa si chiar cu simpatie.
Pina intr-una din zilele trecute, cind româncei emigrata in Canada i-a inghetat, pentru citeva secunde, inima-n piept. Seful ei, un italian emigrat, la rindul sau, in Canada , a navalit peste ea in birou si i-a pus o intrebare pe care spera din tot sufletul sa n-o auda niciodata: "Ai auzit ce-au facut românii tai?".
Femeii, care-si facea treaba excelent la slujba, motiv pentru care fusese promovata in mai multe rinduri, i s-a urcat tot singele-n cap.
"Da` italienii tai ce-au facut, ma, cind au venit in America ? Cine a inventat mafia americana ?
Bai, da` ce tupeu de macaronar nenorocit ai! Poate-mi spui si mie ce fac italienii tai prin România. Vestejiti libidinosi si tepari, astia-s italienii din România. Va` fa`n culo, fraiere!". Fiind vorba, totusi, de seful ei, românca n-a spus toate astea decit in gind. Cu voce tare, s-a prefacut ca habar n-are: "Nu stiu. Ce-au facut?". Mirat ca asemenea vesti n-au ajuns pina in Canada , italianul a lamurit-o: "Cum nu stii?
V-ati calificat la Euro. Felicitari!". "Ai dracu` italienii astia", a suspinat femeia, in urma lui. "Intotdeauna galanti...".

Va pup,
Roxana

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Nelia, ma bucur ca vii cu vesti bune...Iti doresc multa rabdare, altfel nu am nici o indoiala ca va veti descurca f.bine, in primul rind pentru ca sinteti niste parinti exceptionali, si sigur ca si copiii vor fii la fel...

Roxana , super bancul...

Ouipiiiiiiiiiiiii! Azi stam acasa, sint inchise TOATE scolile, sintem ingropati in troiene de zapada. Doar tati a fost curajos si a plecat la servici. Eu pot lucra si de acasa, asa ca la ora asta (8:30) sint inca in pijama si copilul la TV (s-a sculat de la ora 7:00 in speranta ca sta acasa, contrar zilelor normale cind abia o sculam la 7:30)...Asa ca voi mai trece pe aici, sa vad ce mai faceti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Nelia - tocmai ma gandeam la tine :-) imi pare tare bine ca e suntetzi fericitzi si linistitzi :-) ai grija de tine! multa sanatate si putere itzi doresc!
Roxana (Pitilache) - super-dragutz mail-ul cu italienii :-)
La noi ploua si e deja intuneric... Afara lampile au stat aprinse toata ziua...
Va tzuck si o sapt faina va doresc!

Editez: Oana - distractzie placuta Antoniei - cred ca de-abia asteapta sa se joace in zapada :-)

Lorelai
Gabisor , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Si eu lucrez de acasa iar copiii fericiti ca nu au scoala.

Nelia ma bucur mult ca lucrurile au intrat in normal dar ma ingrijoreaza starea ta de sanatate. Ai mai avut vreodata probleme cu rinichii?

Roxana, m-ai amuzat de dimineata cu emailul tau.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna dimineata tuturor, sanatate tuturor bolnaviorilor si bine venit acasa pt. Lisandru!

yupiii, ce rock'n roll e p-afara, si eu am pastrat-o pe Sofia si nici la scoala nu ma duc. Azi noapte la 1 ne-am intors de la Halifax, abia acum realizez ca daca am mai fi stat inca cateva ore poate n-am mai fi ajuns din cauza nametilor. Acolo era un frig infiorator, cu vanturi taioase de ocean Atlantic si ace de gheata ce-ti intrau pana in suflet. In schimb a fost superb, o binevenita vacanta care a mai rupt din cotidianul meu cu scolile pregatitul lectiilor.

Ieri a fost curentul cazut la noi acasa vreo cateva ore si temperatura scazuse pana la 16 grade, au stat ai mei la lumanaresi au golit tevile de apa ca sa nu inghete, umfle si sa crape. Si noi am angajat o firma de dezapezit, Desjardins, pana acuma au venit de 2 ori, dar astazi inca n-au facut nimic.

La 12 am rendez-vous la dentist pt. tratamentele de canal si o sa am factura de 1800$ pt. 2 canale, sper sa mai fie valabil rendez-vous-ul cu nametii astia, si sper ca Sofia sa fie cuminte, o sa ne ducem cu sania, ca e f aproape de noi. Am mari emotii sa nu cumva sa nu se intample ceva cu asigurarea si sa nu-mi ramburseze.

O zi buna tuturor!

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput