Manual folosire cuptor Candy pe net gasesc???

Manual folosire cuptor Candy pe net gasesc??? | Autor: ainia

Link direct la acest mesaj

Nu am traducere...mi-am cumparat cuptor electric Candy, are manual de folosire, insa nu in limba romana. Intrebarea mea este: stie cineva daca/unde pot gasi instructiunile de folosire pe vreun site, undeva ???
Multumesc frumos pentru ajutor.

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Chiar nu stie nimeni?????

Lavinia
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ce model ai?
( ca sa nu zic ca trebuie sa le faci circ vanzatorilor, musai trebuiau sa iti dea manual de folosire in romana!)

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Electric sau pe gaz?Daca este electric,te ajut eu(am in magazin ceva de la Candy,si iti transcriu,dar pe privat,ca nu cred ca intereseaza pe cineva la cate grade sau cat timp coci un cozonac de exemplu).Insa legea ma obliga pe mine,ca si vanzator sa dau clientilor cartea tehnica in lb romana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

E cuptor electric incorporabil fs 635 aq, estetica sticla.
Roxanaz, chiar asta am de gand sa fac, numai ca-i un pic cam greu pt ca firma care mi-a facut mobila de bucatarie are contract cu cei care au aceasta aparatura electrocasnica, deci noi nu am tratat direct cu ei...(e o fima din Brasov). Sigur, asta nu-i o scuza, voi vorbi cu cei care mi-au furnizat mobila.
ni-na mi-ar fi de mare folos, chiar te rog! Si eu stiam despre aceasta lege..
Va multumesc frumos!

Lavinia
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Trimite-mi un mail si voi da replay cu un fisier.In PM nu reusesc sa trimit tabele.
Nicoleta

Mergi la inceput