MAMICI DE ITALIA (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Cristina-super mosulica lui Giulia
pe unde e?

sint frumoase toate sa le poarte sanatoasa hainitele si sa se joace cu toate jucariile
ce par mare are Giulia
a mea la avut mai mare la nastere ca acum in loc sa-i cresca il pierde deocamdata

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Cristina,e toata numai ochisori!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Un salut calduros ptr toate fetele!

N-am apucat sa citesc din urma...mai scriitoarelor

Mosu la noi nu a venit...ca de noi avem tata italian siiiiiii ...asteptam Befana...si sper ca va fi mult mai generos Mos Craciun.
Am trecut si eu pe la mercato azi sa cumpar cate ceva ptr cativa copilasi...ceva de calitate am gasit doar pijamale cu personajele mult dorite , pulovarase ptr mici si mari si pantalonasi...jocuri le voi cumpara din magazin binenteles.

Cristina sa-ti traiasca fetita si sa le poarte sanatoasa...intr-adevar are si o gramada de par.

revin dupa ce mai citesc din urma...

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna mamici!
Cristina, darnic mosu vostru, sa se bucure Giulia de toate cele primite.
Raluca multumim de colind, asa dor mi se facu de acasa...
Katia, zici ca sunt haioasa...n-ai vrea sa ma vezi cand vin depresosele peste mine, Poate ne vedem, trebuie sa fac o vizita prin ambasata ca-mi expira pasaportul si nici lui Eduard nu i-am facut inca si o punem de-o intalnire...dar mai la primavara sa fie cald. Si eu vreau sa va cunosc dar cum sunt aici la capatul pamantului...
Noi ieri am umblat prin magazine dupa jucarioare... Eduard a fost mai cuminte decat ma asteptam, vroia sa apese pe butoanele de la jucarii, era un cal balansoar mare cat un ponei si l-a leganat, am trecut pe langa niste pisici care incepeu sa miaune cand ne apropiam, erau unele albe si pufoase ca Lili pisica vecinei si a inceput sa strige i-ii, i-ii, cred ca nu pricepea de ce sunt multe si stau in cutii. I-am cumparat si lui un "volan navigator"...s-a jucat astazi cu el, apoi a trecut tot la jucariile preferate: cratitile mele, presatorul de usturoi . Pe seara am fost sa ducem cadoasele pe la puii de romani. Bradutul inca nu l-am facut, mai tarziu ca-i mai sigur. De obicei il faceam pe 24..dar deja nu o sa mai fie ceva nou ca tot vede in jur braduti. Oricum nu vreau sa-i spun ca mosii astia exista, ci ca sunt doar niste personaje de poveste. Hai ca m-am intins...
V-am pupat!

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Roxali, deci ati corupt-o si pe bunica la traditiile italienesti!

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Oana,ma bucur ca ti-a placut piesa!
Chiar nu vrei sa pastrezi mitul mosului?Pai de ce sa nu viseze si el frumos pt o vreme?Sa creada ca exista minuni,sa scrie scrisorele simpatice...Ce daca sunt brazi impodobiti peste tot,poti sa spui ca pe toti i-a adus mosu',da' pe rand ca nu avea vreme intr-o singura seara

Roxali,ce e Befana?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

avem un nou cap.aici..cap. 16

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput