MAMICI DE ITALIA (15)
Raspunsuri - Pagina 21
katiapam spune:
Cristina-super mosulica lui Giulia
pe unde e?
sint frumoase toate sa le poarte sanatoasa hainitele si sa se joace cu toate jucariile
ce par mare are Giulia
a mea la avut mai mare la nastere ca acum in loc sa-i cresca il pierde deocamdata
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
Roxali spune:
Un salut calduros ptr toate fetele!
N-am apucat sa citesc din urma...mai scriitoarelor
Mosu la noi nu a venit...ca de noi avem tata italian siiiiiii ...asteptam Befana...si sper ca va fi mult mai generos Mos Craciun
.
Am trecut si eu pe la mercato azi sa cumpar cate ceva ptr cativa copilasi...ceva de calitate am gasit doar pijamale cu personajele mult dorite , pulovarase ptr mici si mari si pantalonasi...jocuri le voi cumpara din magazin binenteles.
Cristina sa-ti traiasca fetita si sa le poarte sanatoasa...intr-adevar are si o gramada de par.
revin dupa ce mai citesc din urma...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
micio spune:
Buna mamici!
Cristina, darnic mosu vostru, sa se bucure Giulia de toate cele primite.
Raluca multumim de colind, asa dor mi se facu de acasa...
Katia, zici ca sunt haioasa...n-ai vrea sa ma vezi cand vin depresosele peste mine,
Poate ne vedem, trebuie sa fac o vizita prin ambasata ca-mi expira pasaportul si nici lui Eduard nu i-am facut inca si o punem de-o intalnire...dar mai la primavara sa fie cald. Si eu vreau sa va cunosc dar cum sunt aici la capatul pamantului
...
Noi ieri am umblat prin magazine dupa jucarioare... Eduard a fost mai cuminte decat ma asteptam, vroia sa apese pe butoanele de la jucarii, era un cal balansoar mare cat un ponei si l-a leganat, am trecut pe langa niste pisici care incepeu sa miaune cand ne apropiam, erau unele albe si pufoase ca Lili pisica vecinei si a inceput sa strige i-ii, i-ii, cred ca nu pricepea de ce sunt multe si stau in cutii. I-am cumparat si lui un "volan navigator"...s-a jucat astazi cu el, apoi a trecut tot la jucariile preferate: cratitile mele, presatorul de usturoi
. Pe seara am fost sa ducem cadoasele pe la puii de romani. Bradutul inca nu l-am facut, mai tarziu ca-i mai sigur. De obicei il faceam pe 24..dar deja nu o sa mai fie ceva nou ca tot vede in jur braduti. Oricum nu vreau sa-i spun ca mosii astia exista, ci ca sunt doar niste personaje de poveste. Hai ca m-am intins...
V-am pupat!
Oana si
Eduard (19.01.2006 )
micio spune:
Roxali, deci ati corupt-o si pe bunica la traditiile italienesti!![]()
Oana si
Eduard (19.01.2006 )
Raluk31 spune:
Oana,ma bucur ca ti-a placut piesa!
Chiar nu vrei sa pastrezi mitul mosului?Pai de ce sa nu viseze si el frumos pt o vreme?Sa creada ca exista minuni,sa scrie scrisorele simpatice...Ce daca sunt brazi impodobiti peste tot,poti sa spui ca pe toti i-a adus mosu',da' pe rand ca nu avea vreme intr-o singura seara![]()
Roxali,ce e Befana?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
slimatei spune:
avem un nou cap.aici..cap. 16
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2