MAMICI DE ITALIA (15)
Raspunsuri - Pagina 14
Raluk31 spune:
Noi inca nu avem asigurare in Italia..asta e o problema nerezolvata...apropo,se poate face verificarea tehnica cu parbrizul spart?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
slimatei spune:
deci astia's cei mai ieftini..? ma gandeam si la sara assigurazioni..aia ce's cu ei..?
noi avem parcare privata deci nustiu daca am sau tb sa fac sau o fi neaparat necesar furt si incendiu..pe astea inca nu le stiu..stie destul expertul...![]()
si eu ma simt la fel... cred ca e vb de gravidutze nu..?![]()
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
katiapam spune:
Slimatei-eu am fost la sara dar mi-au cerut peste 900 pe 6 luni
nu are rost sa mergi
astia de la direct au preturi bune ca platesti in functie de virsta de cind ai carnet sint mai multe la mijloc dar iti convine ca au preturi mai mici
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:
katia...iti trimit datele...
haideti sa va arat daca nu ati vazut inca iubitii mei pisici as fi vrut si un catel..dar cere prea multa atentie....matzii sunt mult mai independenti..dar si tradatori....unii dintre ei...
Stefania X 2
Doamne ajuta!
slimatei spune:
wow..da' ce-ti ofereau..stii reclama aia in care spun ca platesti in functie de cati km faci..?
stii la ce ma gandeam noi..caci si astia ne-au intrebat...cati km avem de gand sa facem..oricum nu cred ca facem prea multi noi am luat-o ca s'o avem..de tarait pe ici pe colo prin prejur..caci sotul nu merge cu ea la munca..munceste aproape.la ce-i tb....doar cand o sa mergem in ro...
Stefania X 2
Doamne ajuta!
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Noi inca nu avem asigurare in Italia..asta e o problema nerezolvata...apropo,se poate face verificarea tehnica cu parbrizul spart?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
raluka nu vreau sa crezi ca te ignor dar habar n-am ..intreb expertu cand vine si-ti dau raspunsul..ok..?
Stefania X 2

Doamne ajuta!www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
katiapam spune:
nu stiu cum e cu km am vazut oferte dar cel mai bine intri si dai un'occhiata qui sau opurre qui
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:
ti-am zis eu ca asti's tradatori.. au papat bine mersi..au vazut ca nu mai plua m-au si parasit... la's ca vin ei la papica din nou..le mananc blanile...![]()
Stefania X 2
Doamne ajuta!
katiapam spune:
Raluk-si eu am trimis un raspuns cu intreb expertul vad ca s-a pirdut de nu a intrat
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai