Alexandra Ioana ingerasul nostru

Alexandra Ioana ingerasul nostru | Autor: balaceanu_l

Link direct la acest mesaj

Am nascut in urma cu 6 saptamani o fetita de 4.24 kg si 56 cm prin cezariana.Desi nu planuisem sa nasc prin aceasta metoda doctorul meu m-a "avertizat" ca daca nu nasc la termen o sa imi induca nasterea. Am dus sarcina pana la 41 saptamani si 3 zile.Toata "harababura" a inceput intr-o seara de marti cand am inceput sa sangerez(nu fusese asa-zis-ul dop,ci mai degraba o hemoragie abundenta).Pierdusem mult sange si incepusem sa ma ingrijorez.La ora 1:00 noaptea am sunat la spital,spunand-ui moasei de sangerarea mea,la care ea mi-a spus sa ma duc sa ma controleze,mi-a zis sa imi aduc si bagajul cu mine ca sa il am daca ma interneaza,ceea ce si s-a intamplat.Contractiile nu imi erau regulate si intense,le aveam din 5 in 7 minute,abia in ziua urmatoare au devenit mai intense si mai regulate.Dupa pranz doctorul a venit si mi-a dat o injectie pentru dilatare,contractiile devenisera asa de accentuate incat am fos nevoita sa iau gaz(o forma de oxigen modificat)pentru a suporta dureriile mai bine,in jurul orei 6 seara a venit doctorul sa vada cat m-am dilatat si in ce stare sunt,dilatarea mea consta in 3 cm,la care doctorul a incercat sa imi rupa apa cu ceva bete,dar esuase. La ora 8 seara a venit moasa si mi-a spus ca ma duce in blocul operator dar asta nu s-a intamplat deoarece viata fetitei mele nu a fost pusa in pericol(avea bataile inimi regulate)iar viata unui alt bebe a fost si trebuia scos prin cezariana.La ora 22:00 a venit din nou moasa dar n-a fost singura a venit cu alte 2 asistente si m-au dus in blocul operator.
Desi il aveam pe sotul la capul meu aveam o frica interioara,degeaba imi tot spunea sa fiu tare,ca totul va fi bine,acel sentiment a trecut abia cand am auzit-o pe Alexandra plangand.Cand a venit asistenta de mi-a pus-o pe piept si i-am simtit caldura corpului am simtit cea mai mare bucurie care acum pe zi ce trece devine si mai mai mare.Cuvintele sunt de prisos cand devi parinte si dragostea fata de puiul tau compenseaza prin tot ce ai trecut.