Dureri de cap!!
Raspunsuri - Pagina 2
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Trebuie descoperita cauza sinuzitei...daca are deviatie de sept va recidiva...poti pune mama aparatelor saline si tot la sinuzita ajunge. Merita o vizita la ORL. Nu-i de glumit cu sinuzitele astea, eu am suferit ca un ciine o groaza de ani si pina la urma m-am operat (eu am frica de anestezie). Dupa operatie a fost ca si cind m-am nascut a doua oara...
Anamaria
Stiu ca e operat d edeviatie de sept.Nu stiu ce ar mai putea face.Mi-a zis matusi-sa ca exista la farmacie ceva de pus in nas ...nu am retinut numele ea s-a exprimat ca ar fi ''apa cu sare'' si ca a descoperit recent si de-atunci face in fiecare dimineata.Oricum e a 6-a zi si abia de azi nu mai simte nici o durere, asta dupa tratament.O sa mergem sa faca si o radiografie sa vedem ce naiba e acolo ca de-acum stiu ca asa va fi mereu.Off ce tare m-am speriat.Eu am devenit ipohndra , si la oice chestie deja ma gindesc la tumori..o sa ajung sa innebunesc.
A..si am pus si umidificatorul in functiune...zice el ca se simte mai bine.Si o sa-i spun si soacra-mii sa-mi aduca din Romania ca vine pe 18.
Multumesc de sfaturi!!
Crisa
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/pgKAm5.png
mi_ro spune:
NIKOLE: Nu e bine sa dormi cu eucalipt in camera ci numai sa pui doua ore inainte sa dormi cateva picaturi de eucalipt in candela pentru desinfectarea aerului. Apoi stingi candela si dupa aia puteti dormi. Poate sa doarma si bebe cu voi in felul asta. Nu dormiti cu candela aprinsa.
Mihaela
nikole spune:
quote:
Originally posted by mi_ro
NIKOLE: Nu e bine sa dormi cu eucalipt in camera ci numai sa pui doua ore inainte sa dormi cateva picaturi de eucalipt in candela pentru desinfectarea aerului. Apoi stingi candela si dupa aia puteti dormi. Poate sa doarma si bebe cu voi in felul asta. Nu dormiti cu candela aprinsa.
Mihaela
Mihaela am inteles, multumsc frumos pentru explicatii.
Nikole,mami lui albastrel