Mamici aspirante din nou - cap. 30
Raspunsuri - Pagina 12
locca spune:
Baby_r7, felicitari! Ma bucur foarte tare. Sa ai o sarcina usoara, o nastere asemenea si un bebelus sanatos! 
Maryb, felicitari si tie mamico! Tarziu - netarziu, important e ca e acolo bine ![]()
Patricia, ce mai faci?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
ingeras26a spune:
Baby_r, felicitari! ce mos darnic!!!!! sa fie intr-un ceas bun!
Maryb, idem - bravooooo! ce bine ca ai fost si esti ok!
Claudia - este ok cu progesteron luat dupa ovulatie (dar numai dupa ce iti confirma ecografic ca ai ovulat, ca altfel o inhiba); si ok cu injectia sa ovulezi - se numeste Pregnyl. Ai incredere, ca este ok.
Ioana - bafta muuulta! iti tinem pumnii stransi sa iasa bine!
Sanziana, imi pare tare rau ca nu a fost sa fie, dar lasa, poate e luna urmatoare, poate ca la noi vine Mos Craciun :) cu cele mai frumoase cadouri.
GinaM - pupici si ne place ca stai si pe aici, poate ne mai iei si pe noi dincolo, la odisee, ca mie mi-a placut :)
Eu am intrat deja in atmosfera sarbatorilor, pentru ca am fost ieri si am cumparat cadouri...multe! si frumoase! si pt bebe a mea si pt bebe a sorei mele. Ah, v-am spus? sora mea are o fetitza de 1 an si 4 luni si este insarcinata in 3 luni acum. Si eu am nasit-o pe cea mare si il voi nasi si pe bb2:) deocamdata nu stim ce este...
Intre fetele noastre este diferenta de 4 luni si poate va fi la fel si intre bb2 ai fiecareia:) tare frumos ar fi...
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
Irinel spune:
Baby, cat ma bucur, nu-mi vine sa cred!. Felicitari mamica cu burtica. Sa ai o sarcina frumoasa si un bebelus sanatos. Cand am vazut ca erai ultima care postase mi-a trecut prin cap "ce-ar fi sa ne dea vestea ca e graviduta". Si uite ca asa e. Doamne ce veste buna. Azi o sa am si eu o fata vesela cu siguranta. :-) Pupici pe burtica.
Sanziana, imi pare rau pentru ziua 1. Tu ai luat cumva conceptionale pana acum. Nu mai stiu sigur. Da daca e asa, ma gandesc ca poate asa o fi prima luna, adica fara ovulatie?
MAmi Sim pupici dulci, ma gandesc adesea la voi. Ce repede a mers Tudorel!!! Bravo lui!
Noi suntem bine, mai am vreo 10 zile de asteptare, da cred ca nu e nici luna asta. Insa sunt optimista, curand va veni si bebe 3. De cand beau mai multe lichide si mananc vegetale mai multe, deja se cunoaste foarte mult. Am vazut si eu in sfarsit mucus.
Claudia, tu ai avut probleme cu vreo sarcina? Si mie imi pare cam exagerat doctorul tau. Daca n-ai avut probleme inainte, chiar e stresant fara rost.
Ada, Doamne ajuta sa fie totul bine. E greu intre-adevar sa nu il ridici de loc, da e bine sa eviti pe cat poti.
Diana felicitari pentru fetita. Asa frumos o sa se joace fetitele tale, ca sunt si apropiate ca varsta. a bucur mult pentru tine.
Anacami pupici dulci. Sa iti traiasca micuta crestina. e o scumpa, o dragalasa.
Crengu, eu n-am avut deloc pete de la nidatie. Poate totusi ar fi bine sa vorbesti cu medicul.
Pupici la toate
La multi ani Nicoletelor si Nicolailor. Cat mai multe teste pozitive.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
sanziana27 spune:
Baby_r felicitari sa ai o sarcina de vis si un bebe sanatos!
Irinel am luat anticonceptionale, dar am facut si 3 luni pauza, caci pe ele scria ca fertilitatea poate sa se reinstaleze intre 1-3 luni. La fel am procedat si la prima sarcina si am crezut ca merge aceeasi metoda. Poate DD are alte planuri pentru noi, sa fim sanatosi si vom vedea...
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
Diana79 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SARBATORESC ZIUA NUMELUI ASTAZI.
Baby_r felicitariiiiiiiiii. Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
Multa bafta tuturor.
Diana
18+
si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
crengu75 spune:
Baby, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!

salutare la toate fetele!
adaS, ce iei pentru sustinere?
Visul meu
Crengu
4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
cornelia_laura spune:
Vai ce veste buna!!!!
Baby, din tot sufletul ma bucur
pentru tine si iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
cornelia_laura spune:
Maryb, felicitari si tie si o sarcina cat mai usoara
!
Sim, ce bucurie mi-ai facut ca ai scris
. Mi-era dor de tine! Ce baiat mare ai...si ce curajos. Bravo Tudor!!!Sa-ti fie sanatosi copilasii si sa te bucuri mereu de ei!
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
ymellda spune:
Buna seara la toata lumea.
La Multi Ani !! celor ce isi serbeaza astazi onomastica si, normal, cadouri copilasilor cuminti !!
Felicitari proaspetelor gravidute si bebelusi sanatosi, iar celor care ... aspira... fie ca macar Mos Craciun sa aduca vestile cele bune.
Nu cred ca am mai intrat pe forum de vreo... 4 - 5 ani, undeva pe acolo, perioada in care am avut primul copil - Andra Ioana, care va implini foarte foarte curand 6 ani.
Dar vreau sa ma inscriu si eu pe listuta aspirantelor, din nou, pentru ca ... iaca acusica este un an de cand incerc si incerc si... Doamne Doamne ma face sa astept mai mult de data asta.
Na, chiar daca prima sarcina a fost si o mare surpriza, acuma... ajung sa o iau razna cu semnele luna de luna.
Luna asta e chiar ciudat, ba am semne, chiar evidente, ba nu am mai deloc.
Mai am 3 zile pama ar trebui sa vina CM apoi incep numaratoarea. Daca o fi sa numar ceva, daca nu ... asta e. Dar nu mai fac nici un test deocamdata, ca ma dezumflu prea repede.
Va pup pe toate. Si Sarbatori Fericite si un Mos darnic in ceea ce va doriti fiecare !!
Alina si `copilu' scolar Andra - Ioana
sanziana27 spune:
Buna dimineata si luati o cafea aburinda sa va tina cu ochii deschisi pe la serviciu sau pe nazdravani!
Ymellda bine ai (re)venit pe DC! Sa vezi tu ca e cu noroc si ramai gravida luna asta!
Eu sunt cu moralul ridicat! Am fost putin dezamagita, recunosc, dar sotul m-a incurajat....lasa ca oricum numai in septembrie ieseai din CIC.Asta e adevarat, dar ma deprima putin gandul ca luna asta e plecat el in perioada de foc....si de aceea!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png