[:(!]SA MERG MAI DEPARTE SAU SA DIVORTEZ?
Raspunsuri - Pagina 2
MissParker spune:
El pare sa sufere de un sindrom borderline extrem de pronuntat (vezi cartea "I hate you - Don't leave me" = "Te urasc - Nu ma parasi").
Iar tu esti codependenta.
Informeaza-te si apoi vezi ce e de facut ca sa iesi din cercul asta vicios.
Felicia 9+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by MissParker
El pare sa sufere de un sindrom borderline extrem de pronuntat (vezi cartea "I hate you - Don't leave me" = "Te urasc - Nu ma parasi").
Iar tu esti codependenta.
Informeaza-te si apoi vezi ce e de facut ca sa iesi din cercul asta vicios.Felicia 9+
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Oamenii se cearta ,ies scintei ,devin chiar cazuri patologice ,cum e mentionat mai sus,dar el pare sa sufere in primul rind de un comportament necivilizat.
Am si eu o intrebare:tu nu-l provoci cumva?Ce imseamna ca dupa nunta au lipsit niste sticle de votca? Erau pe inventar ?Era responsabil?
Clover spune:
Nu stiu unde sa mergi mai departe cu un asmenea sot. Iti imaginezi cum ar fi sa plece si sa te faca cum te-a facut in fata copilului?
Eu l-as trimite urgent la psiholog sa stiu care e problema lui. Daca el nu vrea sa se schimbe, nu ai nici o sansa decat la o viata cu scandaluri din astea.
El unde se duce cand pleaca cu bagaje cu tot?
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
ruxij spune:
Cred ca violenta verbala e primul pas, urmeaza cea fizica. Eu zic sa il lasi pana nu e prea tarziu si pana nu aveti copii. Iti vei gasi alt barbat, sper mai bun.
Sybille spune:
Esti destul de tanara,nu ai inca un copil cu el,pentru ce sa stai sa ii accepti toate toanele lui,sa ajungi sa-ti fie frica sa mai deschizi gura?Nu te lasa calcata in picioare,mergi pe drumul tau in viata si vei vedea ca vei intalni si barbati care stiu sa aprecieze o femeie.Nu trebuie sa ramai cu impresia ca el e singurul barbat pe care il iubesti si fara el lumea va inceta sa mai existe.Nu e asa,ba dimpotriva exista si altfel de barbati,educati si manierati,care nu isi injura sotiile,important e sa crezi si sa speri ca va aparea cineva mult mai bun care sa te merite.Fii tare si nu te mai uita inapoi,caci nu-l vei putea schimba oricat ti-ai dori.Mult succes.
afibebe spune:
draga mea fa-i bagajul, schimba-i iala si la revedere, asta daca tu te respecti pe tine.
aoleu sa fi patit io asa ceva.
pai ala nici pe langa mine pe strada nu mai trecea.
asa te respecti tu pe tine?
scumpo dragostea te omoara.
insa acest om nu merita iubit.
scuza-ma dar nici un animal nu are in mintea mea un asa comportament.
pai nu e viata asta grea si ce sa mai chinui si de la un idiot???
pai 12 copii sa fi avut ii aruncam hainele pe geam si la mata daca la mine nu ti-a placut.
cum adica iti spune ca tu ramai in casa si el nu are nimic?????????
pai nu i-ai spus ca tot ce ai e al tau?
ca e munca parintilor tai?
sta cu tine pt ca are un acoperis deasupra capului.
his jigodie de la usa.
gandeste-te bine si deschideti ochii acum pana esti tanara nu peste ani cand de suparare iti strici nervii si nu te mai poti atasa de nimeni.
succes.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
Edessa spune:
Daca lucrurile sunt asa cum le prezinti, nu mai sta pe ganduri nici macar un moment: rupe pisica! Omul asta este bolnav; nu vad ca si-ar mai putea reveni vreodata. Gandeste-te ca in orice relatie dupa ce trece ...stratul de miere, in zadar mai rascolesti...restul ca sa mai cauti un strat. Nu o sa iti fie mai bine mai tarziu; daca inceputul e ratat...ratat ramane si restul. E aiurea ca stati in casa alor tai- de fapt, si, cu siguranta ca ei, ca parinti, sufera enorm cand vad prin ce treci. Ii distrugi sufleteste si pe ei si mai ales te distrugi pe tine. Esti tanara, acum ai energia si puterea sa rastorni muntii..., fa o rasturnare si in viata ta!
In viata trebuie sa faci si unele compromisuri dar a trai langa un om atat de ciudat e mult prea mult!
Am o prietena foarte buna care a trecut prin ceea ce treci tu. Atata tot ca avea si un copilas, de 3 ani la momentul cand ...si-a schimbat destinul. Fata asta nu a mai fost om pana in ziua in care s-a hotarat sa se desparta definitiv de cel ce...cu dragoste...ii manca zilele! Azi este impreuna cu copilasul la mii de kilometri si i se pare ca acum s-a nascut din nou...Ce mai, a inviat!!!
Analizeaza situatia ta cat poti de obiectiv. Si daca o data si inca o data ( intr-o zi, o saptamana, o luna...)mai ajungi la aceeasi concluzie ca in momentul in care ai postat mesajul, STII ce ai de facut!
Sa auzim de bine!!!
Bluel spune:
Ai gresit inca de cand l-ai luat de barbat, ar fi trebuit sa iti pui un semn de intrebare mare inca de la faza cu copilul, dar ACUM e momentul sa ii spui la revedere si sa iti vezi de viata ta. Asta in cazul in care nu vrei sa fii "pansament pentru ratati" toata viata ta. El este clar bolnav, asa cum s-a mai spus aici, deci de tine depinde daca vei accepta sau nu sa traiesti langa un asemenea om, cu toate consecintele de rigoare. Eu una nu m-as incumeta la asa ceva, nici macar in numele iubirii...
Scuze ca am fost asa de dura in limbaj, dar cineva trebuie sa te trezeasca si pe tine. Iti doresc sa iei decizia cea mai buna pentru tine!
Nicole27 spune:
Da, stiu, toate aveti dreptate.Dar sunt atat de zapacita acum,incat nici nu pot gandi coerent.De acasa nu pot pleca , e pe numele meu.Sa o vand as fi o proasta....
Nicole27 spune:
Nu mi-am pus niciodata problema ca el are si eu nu, dar vad ca el isi pune.Si apoi, cum sa plec si sa ii las pe ai mei in afara orasului singuri, cand ei saracii ne-au dat totul ca sa fim fericiti?!Ma ajuta si cu ratele, nu pot pleca asa!Ce fel de copil as fi?!I-am lasat si fara masina (am vandut-o pentru a lua alta) si acum hai gata, nu ne convine ceva, plecarea, inapoi nu ne uitam!Ei uite, oricat de tare m-ar blama pentru asta, nu am cum sa le fac asa ceva! Si mai ales ptr un om care, daca imi va mai face asa ceva, va fi foarte bucuros ca suntem singuri!Fetelor, cum sa schimb numele utilizatorului?Sau imi fac un alt cont?Sunt prea zapacita acum ca sa ma gandesc!