Fetita mea are 1 an si 8 luni si i-am tot explicat ca vine Mos Craciun si ea imi spune ca vrea sa-i aduca papa. Intrebarea mea ar fi dc sa si imbrac pe cineva in mos sa-i aduca daruri sau s-ar speria?
buna.
Baietelul meu l-a primit pe Mos de la varsta de 8 luni. Doar al 2-lea an (la 1,8 ani) s-a temut putin de el. Pana la final s-au imprietenit si l-a servit cu bomboane.
O sa mai vada mosi prin oras, magazine, poate o sa-l placa.
Sarbator fericite.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
eu nu le aduc mos acasa. impodobim impreuna pomul, eu, tati si 2 nazdravani - asta e partea care le place cel mai mult. punem globuri, beteala, luminite. aprindem beculetele din pom si stingem lumina, canta un colind doua...
in seara de ajun, fac cumva sa aranjez cadurile sub brad fara sa vada ei (in general ii trimit la bunica, si cand se intorc le gasesc sub brad). le povestesc ca eu faceam dus, de ex, si nu am sesizat cand le-a adus mosul.
nu mi-a placut niciodata chestia cu mosul care vine acasa; poate si din cauza ca aveam vreo 8 ani cand l-au imbracat in mos pe un unchi de-al meu si eu l-am recunoscut dupa pantofi
de atunci nu mai cred in mos craciun... ![]()
cum arata mos craciun au ocazia sa vada cu varf si indesat, oricum: e plin orasul, ecranul tv, reviste samd de imagini mai mult sau mai putin simpatice!
ai mei s-au speriat de mosii din oras pana pe la 3-4 ani. oricum, daca ar fi sa-l ia in brate, de ex, nu cred ca ar accepta cu zambetul pe buze nici acum!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
quote:
Initial creeata de carmenpit77
Fetita mea are 1 an si 8 luni si i-am tot explicat ca vine Mos Craciun si ea imi spune ca vrea sa-i aduca papa. Intrebarea mea ar fi dc sa si imbrac pe cineva in mos sa-i aduca daruri sau s-ar speria?