Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Alina, noi suntem aici pentru fiecare in parte si toate mai devreme sau mai tarziu am trecut prin probleme si am aflat aici alinare, o vorba buna, un sfat sau un pupic virtual! Eu nu stiu ce m-as fi facut fara voi!

Cat despre cartea aceea, o poti comanda de aici http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=20642 O recomand cu toata increderea, am spus-o si o mai repet, mi-a usurat enorm viata si m-am luminat asupra a foarte multe lucruri pe care nu le intelegeam si pace.

Greta, scriem asa mult pt ca suntem multe, si ajunge sa postam fiecare o data si gata capitolul! Tine-te aproape!

Laura_dimitris pentru rezultatul analizei! Nu-i asa ca acum faci prajitura cu bezea a Alinei????

Alinasoare, felicitari pt locatarii din scrot!!!

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

....stii cum "alerg" dupa voi???....mama ,mama,ca doar nu ma las chiar daca sunt cat o casa...

Cristina 33+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lasa lasa ca va trimitem pozute si o sa ne gandim la voi!!

numa' sa se hotarasca fetele .. sa vad daca il conving pe tati sa vina si el .. nu de alta dar sunt multe sacose de carat ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

salutare zuzici am reusit sa intru si eu sa va citesc din urma..alina imi pare rau pt stresul si supararea ce-ai avut-o azi..dar asa cum ti s-a mai zis nu trebuie sa te sperii nu e nici o problema dac e mai micut,fiecare copil curitmul lui,unii sunt mai mari altii mai mici..ca si noi adultii..de aia suntema sa diferiti!!lasa ca o sa ai tu grija sa recupereze dupa ce nasti..hai fruntea sus caci esti pe ultima suta de metrii!!(sau...ti-as spune mai bine fruntea-n jos!!!catre bebe,sigur te vei inbarbata pt el!!!)
si eu ma tot intreb ce-o fi cu iulia????nu stie nimeni nimic de ea??
miri ma buc. pt tine!
eu azi am fost la control la doc...si mi-a zis sa ma astept sa nasc la sf lui dec(am termenu in 25 ian)..cica e f mare bebe si dupa cum arat nu crede ca duc mai mult de sf lui dec..oare asa sa fie??n-0ama vut nici o contractie pana acum..sau probleme cu colul...mi-ar placea sa mi-l aduca mosu pe bebe...dar mi frica totusi sa nu pateasca ceva bebe dac se naste prea repede..

lala felicitari pt amr..stiu ca asteptai cu nerabdare..

Moni 31+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

AMR 9 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Sorina incantata de cunostinta! Felicitari pentru cei doi baietei Scrie repede ca mai ai 4 mesaje si scapi de moderare; dupa aia vei putea scrie in timp real si nu-ti mai apar mesajele tarziu!

35+ AMR 5 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

moni, ai avea cam 36 de saptamani la sf lui decembrie .. e sigur dr tau cand spune .. parca e totusi prea devreme chiar daca bebicu e mare ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

zuzici burticoase .. eu am luat-o catre casuta mea .. imi ajunge atata munca pe ziua de azi .. si maine ma asteapta o gramada de treaba .. parca toata tevatura asta e asha sa-mi puna capac, sa-mi ajunga ptr tot post-natalul ..

AMR 8 ZILE PANA LA CONCEDIU ODIHNA!!!

pls sa va ganditi cum ne strangem pe la baby expo pe 7 (ca vine si angi) sau ma rog la carciuma de vis-a-vis .. ca fiecare va alerga dupa ce ii trebuie

IRINUKA, CREATA .. FETELE DIN BUCURESTI SAU DE PRIN APROPIERE .. CE FACETI?

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

JELIMONI si mie dr mi-a spus ca voi naste la jumatatea lunii desi termenul ar fi la sfarsitul anului, tot din cauza ca e mare bebe.
Al tau cat e de mare?

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumim de felicitari jelimoni...
salutari zuzici....eu is tare nervoasa ca am niste musafiri nepoftiti...care tot pleaca de 1 ora....au venit tocmai cand ma pregateam...sa bag si eu la spalat lucrurile pt bebe...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Ce mult ma bucur ca voi puteti merge la baby expo.Mi-ar fi placut sa pot merge si eu dar este departe.Oricum astept sa ne povestiti cum a fost.
Ce sa mai vorbim de tensiune ca mie mi-a gasit-o 15,9,este pentru prima data cand am tensiunea asa de mare.Sa speram ca va mai scadea.Pupici la toate gravidutele.

danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gugule mi-ai promis tu, la inceputul sarcinii (daaaa, imi amintesc cum ne-am aflat gravidute in aceeasi zi....ma apuca nostalgiile), o minunata reteta de banana cu lapte si nush ce alte retete sanatoase Ia zi vreo doua

35+ AMR 5 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput