Ai nostri, ca brazii! Cap. 55
Raspunsuri - Pagina 6
crinuta spune:
Eu plec la Kidex, dar intr-o ora. Cine mai vine?
Erica, Ruxi mai are febra?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lbelciug spune:
Crinuta, sa ne spui impresiile de la Kidex. Noi mergem maine.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
crinuta spune:
Liviana, eu am incercat sa fac si niste contacte, si sper sa fie fructoase. Mi-a fost cam mila de Rayan ca a trebuit sa il car dupa mine, dar a fost fain.
Nici nu se compara cu Babyexpo, unde nu mai pun piciorul. Zici ca esti in buncar acolo.
Aici e super, muzica, distractie, curat, tot ce vrei, in plus ai ce vedea si in alte pavilioane.
Mi-am luat si perdele ( 40 ron 2 buc), iar lui Rayan i-am luat trenulet Thomas, din acela cu mecanic, la 35 ron, o pereche de sosete si chiloti de la Z, tot de la Z o caciula, si cam atat, ca asteptam salariul.
Oricum mai dureaza 8-9 zile, si sincer, sunt multe oferte, de la haine de blana sau piele la pret de producator, pana la obiecte de tot felul.
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
Crinuta, merci de info. Ai fost si la targul cu decoratiuni de Craciun? Abia astept sa merg si eu maine. Sper sa reusesc sa-mi clatesc ochii peste tot. Din setul Thomas Rayan are numai trenul cu mecanic sau mai are si alte componente?
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
crinuta spune:
Din setul Thomas are locomotiva si un vagonas cu magnet, si alt set de plastic, pe baza de baterii, locomotiva si 2 vagoane, iar in plus am un set de sine gri.
Mai sunt multe de luat, dar o bucata pe luna este arhi-suficienta.
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Mi-ar fi placut si mie la Kidex, ca vreau sa iau una alta pt. bb2...insa nu cred ca am fonduri acum si decat sa merg degeaba...mai bine nu ma duc...
Dana, pai iti dai seama, bunicii, cumnatele si tot neamul ma intreaba pe mine ce cadou sa-i ia, de mos nicolae, de craciun, de ziua lui si de sf.ion Am zis sa luam din timp si le dam pe rand, dar o sa se stranga destule...ce sa faci, primul nepot!
Oana 19+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
V. Erica spune:
Crinuta, nu mai are febra de sambata trecuta.
Cu Eric am probleme acum: ieri a vomat si a facut si un pic de temperatura. La gustarea de la gradi de ieri au avut biscuiti cu crema si n-am fost de acord sa-i ia, cu toate tipetele lui Ruxi... Dar la desertul de pranz au mancat napolitane cu ciocolata si Eric mi-a spus ca i-a fost rau dupa ce le-a mancat. Acum il tin sub observatie.
Noi azi am fost in IOR: tare frumos decorau parcul! Piticii s-au plimbat cu bicicletele, a fost distractie maxima ca nu mai iesisera demult cu ele. Voiam sa merg si la aprinderea beculetelor, la Unirii, dar n-am mai ajuns, ca am trecut si prin Metro.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Voiam sa merg si la aprinderea beculetelor, la Unirii, dar n-am mai ajuns, ca am trecut si prin Metro.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
[/quote]
Multumeste-i lui Dumnezu ca nu ati ajuns. Nu am cuvinte sa exprim ce a fost, ce..... ( cum sa ii numesc, pentru a-mi exprima revolta si scarba ce o simt?), ce se impingeau.
Am crezut ca o sa cad cu tot cu Rayan. Mi-a fost frica, asta e cuvantul, frica, dezgust de tot ce am vazut.
Lavinia a fost si ea, trebuia sa ne intalnim. Stie exact prin ce am trecut, deoarece nu am apucat nici sa ne intalnim, fiind o chestie de " survival".
Mi-a fost ingrozitor de frica pentru Rayan, si ma simt cumplit de vinovata ca l-am supus unei asemenea experiente traumatizante.
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
Da, fetelor, a fost groaznic aseara la Unirii. Noi am fost blocati in traficul ala infernal. Cand in sfarsit am ajuns la brad, m-a dezgustat proatsa organizare apropo de circulatia masinilor si a pietonilor. Am asistat la o faza super nasoala care m-a speriat. Era un tip nervos in masina care vroia sa treaca pe la fantani desi era porcoi de lume si s-au luat niste bruenti de el. Ca de ce injura si zbang pumni in geamurile de la masina. Am fugit cu caruciorul si B, tati era cu M in spinare, ca sa nu fim prinsi in ambuscada care s-a creat. Au mai sarit si alti colorati la masina cu pricina in timp ce tipul ala credea ca poate sa-i bata pe toti...
crinuta spune:
Liviana, n-am stiut ca si voi ati fost.
Trecand peste organizarea de toata jena, tipic romaneasca ( n-au gandit nimic, totul a fost lasat aleatoriu), degradarea umana s-a vazut perfect.
Nimanui nu ii pasa de cel de langa el, treceau cu nesimtire cu tigarile aprinse pe langa copii, daca nu l-as fi protejat pe Rayan nu stiu ce s-ar fi intamplat, urlau ca bestiile, ce mai, niste salbatici.
Nici telefoanele mobile nu functionau, ce sa iti mai arda de brad sau de muzica aia jalnica, ne gandeam doar cum sa scapam da acolo, sa il ducem pe Rayan in siguranta acasa.
Cum telefoanele mobile nu functionau, nu o puteam suna pe Lavinia, la un moment dat reuseste ea sa ma sune, doar sa ne intrebe daca suntem teferi.
Mi-a povestit ca a avut noroc cu un domn de 2 m, care a luat-o in brate, in timp ce ea o tinea pe Natalia in brate, si a urlat la aia ( ca altfel nu am cum sa numesc inumanii aia) sa faca loc, ca este un copil, timp in care Natalia plangea...
Cred ca ele au ajuns pe la 23:00 acasa, noi ajungand ceva mai repede.
Cand finally ne-am urcat in trolebuz ( dupa lupte seculare), Rayan arata sfarsit, nu zicea nimic, statea la mine in brate, cu capul pe pieptul meu). Mi s-a rupt sufletul. Noroc ca am ajuns acasa, a vazut jucariile si si-a revenit.
Traumatizanta experienta..
Crinuta si Rayan