Ai nostri, ca brazii! Cap. 55

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Va salutam si noi , ca de obicei pe fuga!

Tomasa ,sanatate multa lui Tudor!ai grija si urmareste=l ..vecinul nostru 2 saptamni a stat cu tuse seaca si fara nimic la ascultatul plamanilor!Au mers la Grigore Alexandrescu si in urma radografiei diagnosticul a fost de pn interstitiala!Acum e pe tratament!

Adita , din tot ce citesc io vad se pare si laptele in exces dezechilibreaza metabolismul calciului care e nevoit sa proceseze o cantitate f mare de proteine!

Io-s mare fan lapte si nici cu dantura nu stau perfect...Asa ca astora mici incerc sa le dau hrisca - ar fi cerela cea mi bogata in calciu ...Le-o inmoi doar in apa, de seara pe dimineata si le-o blendui in piureul de fructe
!

Eu sunt capie de 1 saptaman tot alerg cu viezurii la analize !Au amandoi eozinofilie si Ilinca se pare ca o anemie ...!

Am suspectat o parazitoza!
Am facut Ag girdia -care se pare e f sigur si a iesit la amandoi negativ!
Tr sa fac si coproparazitolgicul repetat...

Tare as fi vrut sa venim si noi la intalnire,dar in conditiile de fata ...

acum tr sa reluam un sir de anlize si mi-e greu cu recoltarile astea si de urocultura pentru amndoi si copro...

A venit si la noi mosul cu putine dulciuri,dar cu un traseu cu poduri si tunele pt Tudor si o chitara pentru ILInca!Sunt tare incantati!

Acum avem comnda pt MOs Craciun de un tren, tractor ,pod!E fascinat de poduri ,trenuri!Avem trenul de la LEgo duplo si de fiecare data mai completam cu cate ceva!

Tr sa va spun si eu o perla a lui Tudor!Am iesit acum o saptamn sera pe la 7 afara si era o ceataaaaa !IEsim pe poarta si imi spune:Mami,ce paf e!-mami ce praf e

Va pupam si dc mai aveti ceva informatii despre alte cauze ale eozinofiliei, asteptam!

Am mai pus si poze noi -fetite cu codite!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Fetele, va ziceam acum cateva pagini ca am mai pus poze in albumul din semnatura. Nu ne admira nimeni?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Scuze, acum ma uit..

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tot mai frumusel se face Bogdanel.
Bravo, ai doi baieti frumosi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Tot mai frumusel se face Bogdanel.
Bravo, ai doi baieti frumosi.

Crinuta si Rayan

Sarumana!

Bestutza, ce inseamna eozinofilie? Sanatate multa la copii. Te cred ca e greu sa alergi dupa analize mai ales cu traficul asta infernal din oras.

www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Liviana,am vazut mama toate pozele, da io n-am timp sa scriu,ca ma uit de obicei cand dorm copiii si am un moment de liniste si nu scriu sa nu ii trezesc ...

Am vazut tin primul rand ca e un domn foarte,foarte elegant!!

Am vazut si pozele Oanei acu si tocami vroiam sa ii zic ca arata minunat!Piticii lui Vlad sunt haiosi tare! Noi avem varianta de cauciuc cred ca forma mai mica!

Am vazut si noul apartament al lui UBi!Extrordinar de spatios,organizat si primitor!

V-am zis, noi cu trenurile-Thomas-noroc cu fina mea ca i l-a trimis tot pe varaianta LEgo-asa am scapat mult mai ieftin!Ca tot veni vorba de Thomas stiti de unde se iau variantele in limba roamana ale desenului animat!AM vazut ca ati scris la un momnt dat, dar nu stiu dc si de filme erau ceva informatii.

Mergi la inceput

Off..iar am uitat ceva..eozinofilele sunt niste componente la sangelui-sper sa nu spun o prostie, care indica , in valori crescute ori o parazitoza ori o alergie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Am admirat si eu poze:

Bubu si Vladutz cu piticii lui.

Am vazut omuletii verzi ai Livianei! Bogdanel mi se pare ca seamana cu tati, iar Matei, cu mami.

Ubi, super a iesit apartamentul!

Bestutza, mama, ce codata frumusica ai tu acolo, mey! Scump foc si Tudor cu "pafu`" lui! Info despre eozinofilie n-am, poate stiu fetele. Sanatate multa!

Fetele, vine careva la Babyexpo?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Erica, Bestuta, multumesc!
Bestutza, ziceai ca stii unde se gasesc subtitrarile in limba romana la filemel cu Thomas sau ne intrebi tu pe noi? Si eu as vrea sa stiu de unde le pot procura. Mai pune te rog poze noi cu viezurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, tare frumosi sunt baietii, Bogdan seamana intr-adevar cu tati si Matei cu tine! Ce mare s-a facut Bogdanel, parca a trecut timpul prea repede...

Bestutza, sanatate la puiuti si sa va iasa analizele bine!

Ma bucur ca v-au placut pozele noastre!

Oana 19+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am vazut pozele Bubu si in afara de burtica dragalasa apreciez cadoul de la Mos Nicolae, sunt sigura ca a fost apreciat aranjamentul!!!

Liviana sa stii ca de cate ori va vad pozele ma emotionez si nu pot decat sa visez!!!! Mi-au placut cele unde sunt amandoi, atat de deosebiti si frumosi amandoi!! Si arata fericiti impreuna!! Iar masina de pompieri sunt sigura ca le-a placut amandurora.

Mergi la inceput