idee afacere
Raspunsuri - Pagina 7
rory76 spune:
Da, si eu ma gandeam ca ar trebui sa am si alte stiluri de dans, de exemplu imi place ce am vazut pe nt despre scoala de dans a lui Wilmark, super frumos, dar nu stiu daca sunt doritoare de asa ceva in Constanta.Mai ales ca acum e un val din asta prost pentru servicii-adica lumea merge pe "las' ca pot sa fac si singur, ce sa ma invete/ajute pe mine aia/ala"? si e cam bad, bad, pentru afaceri!
"sky is the limit!"
blue_rain spune:
Da, stii cum e necesitatea se creaza, prin multa multa publicitate :)
Eu as merge si pe niste cursuri de striptease sau dans erotic.
Mult succes, si tine-ne la curent cum evolueaza ideea de afacere. Sincer, ma tenteaza si pe mine, mai ales ca am un spatiu foarte mare care pana la orele 12 e liber zilnic si dupa orele 20 de asemenea. Desi in saptiul de care vorbesc eu s-ar preta mai bine niste cursuri de aerobic pentru mamici, sau ma rog, orice altceva, dar pentru mamici :)
tzontzo manager
rory76 spune:
Dar ce, crezi ca mamicile n-ar lua cursuri de striptease sau erotic? ca dupa 10 seara sunt si ele femei, Doamne, nu tot mamici...ar trebui sa incerci!
"sky is the limit!"
blue_rain spune:
Ba da, bineinteles. Doar ca va trebui sa gasesc o formulare... prin "invaluire" sa nu fie striptease etc. Ca nu prea merge cu ideea de club pentru copii. Atata tot :) E musai sa incerc ceva, oricum, spatiul e foarte mare, ca atare si chiria si intretinerea lui.
tzontzo manager
Ana_Perianu spune:
Si eu imi doresc f mult sa-mi fac o afacere proprie, as avea cam 15.000 eur insa nu stiu exact ce sa fac.
Mi-ar place si sala de fitness, si salon de infrumusetare, si o gradinita ... Insa nu stiu ce sa aleg.
Ideea de salon imi surade cel mai mult
rory76 spune:
Hmm, salon cu 15 ooo de coco? Cam putin...vezi daca gasesti ceva ustensile-scaune, mese, la mana a doua. Eu aveam o oferta de la unii care exact cu asta se ocupau, cu dotarea saloanelor, si imi cereau 60.000! Sa ma dau cu capu' de pereti!Era si posibilitatea de leasing...trebuie sa respecti normele UE referitoare la igiena, sunt mai multe chestii, daca vrei, iti mai zic!
"sky is the limit!"
lulu77 spune:
Cu 15.000 euro ,iti poti face un salon de infrmusetare ,mic ,de cartier ,scuze ,ca sunt directa dar asta este realitatea!!
Eu am deschis din 2005 un salon, investitia a fost mult peste 15.00 euro atunci ,sa zicem dublu si putin peste.
Un salon ,un adevarat salon ,dotat cu tot ceea ce este necesar , si aici vb nu numai de coafor ,cosmetic aclasica ,deci si partea de remodelare ,etc ,COSTA!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lulu77 spune:
Gradinita nici atat cu 15.000 de euro, e mult mai scumpa decat un salon .
Poate doar o sala de fitness ,micuta , simpla.
SUUCCES!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
arinaa spune:
super tare subiectul...si pe mine ma bate gandul sa ma apuc de ceva ...dar ce merge pe vreme de criza? eram hotarata sa fac un magazin pt copii,dar ma bate mereu acelasi gand...merge oare?
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
rory76 spune:
Pe praful asta, toti recomanda sa nu te apuci de ceva nou, cel putin pana nu se stabilizeaza putin piata...la noi nici nu a inceput jalea inca! Uitati-va ce e in SUA!
"sky is the limit!"