idee afacere
Raspunsuri - Pagina 2
rory76 spune:
La multi ani!
Capitalul nu este o problema, pot face rost de oricati bani. Problema este ce anume sa fac cu ei. Nu mai am chef sa incerc aia, ailalta, vreau sa merg la sigur. Inca o coc...multumesc pentru idei...
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
Luna75 spune:
rory,mult succes in afacere si sa ne spui mai tarziu la ce concluzie ai ajuns
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
rory76 spune:
Gata, am copt-o putin...mai mult si m-am hotarat: fac un club de belly dance. asta pentru ca am vazut cate beneficii are acest dans, cat de frumos si senzual este, cred ca as avea cliente. Mai ales ca in oras nu e altul...inca. problema e sa gasesc o fata buna, o instructoare. Daca aude careva ceva..dati-mi de veste!!! Multumesc celor care mi-au raspuns si celor care m-au incurajat!
MicaSirena spune:
Oho! Daca-ti deschizi clubul de belly sa-mi spui si mie adresa, si eu vreau sa vin! Dar nu sunt instructoare, doar vreau sa invat si eu sa dansez asa.
rory76 spune:
Problema nu mai e daca, ci cand si unde. Acum caut o sala si o instructoare beton. Daca stie cineva pe careva, dati-mi de veste! Eu caut prin surse proprii, dar mai stii...de unde sare instructoarea! Va pup! Mica Sirena, tinem legatura, te anunt cand deschid!!!
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by rory76
Gata, am copt-o putin...mai mult si m-am hotarat: fac un club de belly dance.
foarte buna idee - iar doritoare se vor gasi cu siguranta
ai reusit sa iti faci idee cam ce profit ti-ar putea aduce?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
rory76 spune:
Inca nu m-am hotarat cam cat sa fie ora, nu vreau nici sa pun preturi mari, e pacat sa nu beneficieze cat mai multe femei de acest dans fantastic. Inca mai calculez, ma voi consulta si cu instructoarea pe care sper sa o gasesc...cat mai repede! Oricum voi face o inscriptie pe frima ceva de genul "woman only", sa poata veni si femeile musulmane, sa facem un loc unde toate sa se simta acceptate si senzuale chiar daca au 50 de kile chiar daca au 150! Asta e visul meu!
hannen spune:
quote:
Originally posted by rory76
Inca nu m-am hotarat cam cat sa fie ora, nu vreau nici sa pun preturi mari, e pacat sa nu beneficieze cat mai multe femei de acest dans fantastic. Inca mai calculez, ma voi consulta si cu instructoarea pe care sper sa o gasesc...cat mai repede! Oricum voi face o inscriptie pe frima ceva de genul "woman only", sa poata veni si femeile musulmane, sa facem un loc unde toate sa se simta acceptate si senzuale chiar daca au 50 de kile chiar daca au 150! Asta e visul meu!
Foarte frumos din partea ta.Iti doresc succes!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
MicaSirena spune:
Rory, foarte bine asa, oricum la dansul acesta trebuie sa ai forme macar cat de cat .
Eu nu cunosc mai pe nimeni in Constanta, ne-am mutat aici anul trecut prin primavara si fiind cu burtica n-am prea iesit. Altfel m-as fi interesat si eu de instructoare.
Cand incepe treaba, da-mi si mie un PM. Sper pana atunci sa devina bebelina mai independenta - acum are aproape 3 lunite si imi papa tot timpul
ema_27 spune:
E bine ca te-ai hotarat ce vrei sa faci. Probabil urmeaza perioada de documentare si investitiile.
www.librarieonline.net