*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (172)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki ,venim si noi la ,,brad'' ,sper sa va gasesc ,depinde unde gasim loc de parcare .Tu zici ca o sa stai pe partea aia unde-i Gregorys-ul?

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ha ha ha...referinta mea a fost data la vremurile trecute (ala cu donats-ul), nu la baruri prezente (Gregory's, care habar n-am unde e)!!!!

Asadar, ca sa nu ne pierdem, hai sa ne vedem la parcarea supraetajata Unirea, la 18.30. Asa am stabilit cu Feli. Si vorbim la telefon si ne regrupam la Carrefour in fatza. Ca dupa aia, prin marea de oameni, siigur nu ne mai intalnim.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Noki, saru'mana de ideile de mancare. Mie nu imi place carnea de vita, iar Bogdan nu vrea sa auda de legume, mai bine zis sa vada. Merg insa facute supa pasata, ca mai nou vrea supica alaturi de Stefania, asa ca le papa fara sa stie. Telina ii dau si lui BOgdan, si chiftelute. El mananca oricum exact ce mancam si noi. Mai avem in program budincile de dovlecel, de iaurt cu branza si zahar, gris/orez cu lapte, mamaliguta cu sunca, ceapa si omleta (amestecat, iese o minunatie), fructele le mananca tot rase ca Stefania, doar banana si struguri vrea intregi. Fac pulpe de pui cu legume de toate felurile (congelate) cu sos uncle ben's sweet & sour, la cuptor, se fac super. Ficateii ii mancam fie asa cum sunt ei cu ceapa si mirodenii, fie ii fac pate, bag la mixer cu unt si un pic de lapte. Chec, pandispan, fac eu o anume prajitura cu mere rase (inglobate in aluat) care ii place lui (si mie)... Trag nadejde ca am dat si eu ceva idei. Vaz ca nu eram chiar in pana, asa am impresia. Parca m-am saturat de gatitul si mancatul asta, totusi. As manca niste banane trase in caramel, clatite, galuste cu gem, varza cu taitei si zahar, "lapte de pasare", gulas, colarezi cu lapte... din astea din copilarie!

Despre intalnirea in Herastrau, a zis Lavi ca ma suna, asa ca m-am gandit ca m-ati pomenit cand v-ati vazut si ati luat hotararea sa nu mai mai deranjati si pe mine. De asta mi se inecasera corabiile. Ca am banuit ca a fost o decizie "de familie". Eu n-am avut net ieri si nici azi dimineata, apoi dupa ce am postat am inchis PC-ul, asa ca nu stiam cine s-a anuntat si cine nu, pe cine era sa sun eu? Acum am citit.

Hai, ca ma intind putin, ca tocmai mi s-a oprit hemoragia... mi-a galgait la sange pe nas de am zis ca mor. Ma potolesc putin.

Pupici tuturor, La multi ani cu drag Andreilor si Andreelor de ieri, ca nu avusei net si abia acum am prins si ceva timp. Sanatate si multa putere!

Mergi la inceput

Sper sa nu va suparati pe mine ca am sa scriu aici ceva complet off-topic, dar am nevoie de niste raspunsuri.
De ceva vreme ma tot chinui sa trec peste asta vesela, optimista, cu capul sus, sa-mi vad de treaba mea ca si cum totul este in regula. La ora asta sotul meu este la munca, nici nu se prefigureaza inca ora de plecare... Maine va fi tot la munca, pentru acelasi lucru. De cateva luni de zile se intampla acelasi ritual: venit seara atat de tarziu incat copiii aproape nu apuca sa-l vada, iar noi doi nu avem timp sa schimbam doua vorbe. W/e la munca, ori in fuga mare la cumparaturi, dupa care iar munca... Nu exagerez daca spun ca in ultimele 5 luni am avut poate o ora de stat de vorba impreuna, restul intalnirilor a fost un soi de nebuneala/alergatura unul pe langa celalalt, incercand sa facem fata unei alte zile. De treburi in casa nu se mai pune problema decat cam 2 ore in cate o duminica mai "aerisita".
Spuneti-mi si mie, va rog mult, este normal asa ceva? Toti vecinii si prietenii imi spun ca asa e la serviciu! Chiar asa sa fie? Voua cum vi se pare? E normal? Sau, mai bine zis, voi ce parere aveti despre asta?

Acum doua dimineti, dupa ce a lipsit din tara cateva zile, Bogdan parea ca nu-l baga in seama, nu s-a bucurat cand l-a vazut... doar zicea ca tati a fost cu avionul... Si el il tot intreba si-l imbratisa "nu ti-a fost, tati, dor de mine?" Pai, ce dor sa-i fie? Sau cum sa se mai manifeste, daca nici nu mai stie cum e sa fie acasa? Adica doar il vede la baie, daca ajunge la timp, si gata, se culca. Nu e timp de altceva. Cu o dimineata inainte sa vina inapoi acasa, Bogdan a vazut usa de la dormitorul lui tati inchisa, cand de obicei e larg deschisa, ca tati deja a plecat la serviciu sau se pregateste sa iasa pe usa... Si a crezut ca e acasa. A alergat intr-un suflet strigand "tati acasa!!!" si n-a zis nimic cand a vazut ca nu este. Nici ps! I-am explicat ca am inchis eu usa la dormitor, ca tati inca nu s-a intors cu avionul...

Zau, va rog mult, incerc doar sa largesc cercul de "chestionati", este normal ce se intampla? asa este la serviciu? Ca la al meu nu a fost niciodata asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Gandacel, of, of. Uite, eu asa ceva n-as suporta, adica imi dau si io cu parerea. Pai cum sa n-ai timp de altele, numai de serviciu. Ce serviciu e asta? adica ce lucra sotul tau. E greu asa,te cred dar trebuie gasita o solutie ca sincer simt ce simti si tu, adica ma pun in postura ta. Sa n-aveti voi timp de voi, tata de copil,voi doi de voi nu e bine. Stati de vorba. Ati incercat asta?

Sotul meu zilnic e acasa de la ora 18,si stefan de abia asteapta sa-l vada, sta numai lanag el cand vine tati acasa si week e tot acasa. As muri sa fie altfel. Normal, daca se mai iveste vreo treaba in plus, un drum undeva se intelege dar nu tot timpul sa fie asa.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Gandacel, este 22.45. Adila a intrat in casa acum 20 de minute, si l-am bagat direct in dormitor, ca sa nu-l mai vada Sarah si sa vrea joaca. Io am intrat in casa, dupa o zi de sambata, 1 decembrie petrecuta in familie. Adica io, Sarah si uenele din fetele de pe forum: Lavi dimineata, Feli si Xandra, dupa-amiaza.

Deci...la mine este identic cu la tine!!! Din pura intamplare nu lucreaza maine, ca am io scoala si trebuie sa stea cu Sarah, ca altfel...

Iar acum 2-3 saptmani a lucrat si sambata si duminica pana la 3 dimineatza! Coool, nu?????

Io m-am resemnat...

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am venit si noi de la ,,luminite'' ,acu juma de ora ,a fost frumos dar balamuc mare ,copilul meu a urlat continuu ,s-a speriat rau de bubuiturile artificiilor ,a tacut abia la 5 min dupa ce s-au terminat ,ii era frica sa mai priveasca si bradul iar tot drumul spre casa care a durat fff mult mi-a zis mereu ,,mami ,nu megem a uminite,nu veau badu'',deci s-a speriat atit de tare de nici brad de Craciun nu mai vrea sa vada probabil.

Noki ,am gasit offline acum cind am ajuns acasa ,oricum n-aveam cum sa ajung in parcare la Unirea pentru ca ai vazut ce era ,noi am parcat undeva peo straduta linga Mitropolie ,am mers nitelus pe jos ,imi pare rau ca nu ne-am vazut !
Gandacel si la noi stau lucrurile cam la fel ,sotul meu lucreaza zilnic de la 10:00-11:00 la 00:00,seara nu il vede niciodata pe pui ,doar daca se intimpla sa mai apara citeodata la 23:00 iar diminetile ,ne trezim ,mincam impreuna dar in fuga si a si plecat ,nu apucam sa vb mai nimic ,o facem in cursul zilei la tel. dar in weekend e acasa ,cu mici exceptii ,asta-i mare fericire pt noi ,mai ales pt Orlando ,mor cind ii zice dimineata ,,tati ,te og nu peca a munca'' iar el ii raspunde ,,tati pleaca la munca sa-ti aduca tie bani'' ,a bagat copilu' la cap f bine pentru ca daca il intreaba cineva unde-i tati ,raspunde imediat ,,a munca ,aduce bani''.Nu-mi convine deloc programul lui dar ca sa ne fie bine rezistam ,castiga foarte bine si nu are cum sa schimbe locul de munca .

Am facut citeva poze cu telefonul la vestitul brad ,n-am setat din nou rezolutia si sint micute dar se vad destul de bine :http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/1%20DECEMBRIE%202007/

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Mai, cred ca jumatate de Bucuresti a fost la bradu' cu pricina...

Io am lasat masina la mine la serviciu si imaginati-va ca am facut de la Palatul Parlamentului si pana la Unirea 12 minute cu copilul in carca!!!!! Si nu e putin drum!!!!
Maine nu cred ca ma ridic din pat...Apoi Sarah a stat ff cuminte in carca la mine si am vazut super bine, pana cand au inceput aia sa numere invers cand s-a prins ca urmeaza ceva scandal si s-a pus pe "nu place, nu place!!!", si apoi pe plans putin la bubuitul artificiilor, dupa care am luat-o in brate si chiar i-au placut.
La final am innotat printre masini si am aflat ca cuscra Xandra era la Ar;echino si am mers si noi cu Feli acolo. Adica am ajuns acolo sincron, ca ianinte nu ne-am intlanit Nci cu Lavi, din pacate, ca au picat retelele de teleonae si nu ne-am putut intelege ca oamenii...

La plecare de la Arlechino, Sarah tot concluziona: unde e brad mare? Nu mergem brad mare! rica brad mare!!!!Apoi a vazut unul mare de tot in curtea Guvernlui si i-a placut, nu mai avea nicio problema cu el.

Pun si io maine niste poze facute cu mobilul, ca dupa ce am incarcat bateriile pentru marele eveniment si am luat chiar si 2 de rezerva, ama ajuns acolo si la momentul x, aparatul mi-a arata: "no memory card", ca deh, descarcasem in laptop pozele de dimineatza...

Gata fug la nani ca maine ma examinez.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna seara-dimineata

s-a uscat laptopul deci iata-ma.

noi am vazut artificiile perfect, fara zgomot, decat cat ar fi la televizor si fara sperieturi, cca un minut. de la balconul de la bucatarie, al 2-lea nivel, Foisorul de foc. de-aici s-au vazut alea de la Unirii, i-au placut lui niki, a stat cu nasucul pe geam.
am fost la leagane de dimineata si in rest am zacut cu totii, maine sunt in vizite.
imi promisesem ca in week-end-ul asta pun beculete la geamuri, merg cu copilul la muzeul satului, la targ si la sala dalles la targ si la targul de carte care nu stiu unde e. N-am facut nimik. toate astea din cauza de distrugere celulara la 30 de ani, dupa ce au plecat musafirii la 3 noaptea vineri si azi s-a sculat nichita reglat la 7:45 n-am mai fost in stare de nimik. toata ziua m-am uitat printre dinti de somn, iar acum nu pot adormi de oboseala...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Buna de dimineata! Al meu barbat a plecat azi la 5:30 la serviciu, ca ieri i-au facut scandal ca a ajuns prea tarziu, la 7:30! Asa ca incepem o noua zi plina de evenimente deosebite in familie, adica de fapt o zi obisnuita.

Astept si alte raspunsuri, ca cele gen "m-am resemnat" sau "rezistam" la mine nu merg. Ma mir de Noki, totusi, ca e mai de foc decat mine, eu nu ma pot resemna pur si simplu. Pentru ca nu sunt de acord cu ideea de a aduce bani pentru a ne fi bine... cat de rau ne poate fi cu (in curand) doua salarii decente si multa dragoste? Ca excursii in strainatate si imbracat dupa ultima moda, saloane de cosmetica etc pot veni peste 10-12 ani, cand copiii nu mai necesita chiar atata atentie, iar noi suntem mai bosorogi si ne multumim cu mai putina atentie in cuplu (ma intreb, oare voi ajunge asa?). Cred ca la mine nimic nu va putea inlocui vreodata nevoia de apropiere calda in cuplu.

In fine, ma plang pe aici din cauza ca sunt singura acasa intr-o alta duminica. Poate va rugati sa vina tati acasa si sa fie cu noi mai mult timp, ca sa scapati de vaicarelile mele!

Anda, tu semeni cu mine, nici eu nu pot dormi daca sunt prea obosita, multa lume nu intelege asta. Cum adica, sa nu dormi cand esti frant? Ei bine, uite asa! Deci eu ma asez putin sa dorm dupa-amiaza (daca pot), nu reusesc sa dorm, insa sunt suficient de odihnita incat seara sa adorm! Fa si tu la fel. Nu te supara ca te intreb din nou: se poate o astro [/b[b]]pentru Bogdan si Stefania? Ca de mine nu te mai rog, inteleg ca nu o sa ai vreme de "matele incurcate" din astrograma mea. Bogdan: 14 nov 2005, ora 21:40 si Stefania 16 apr. 2007, ora 14:40. Poate le bagi aici, ca am vazut ca fetele se delecteaza citind ce scrii tu. Multumesc.

Lavi, am citit despre jobul tau si din pacate nu-ti pot da sfaturile la care te astepti pentru ca eu una consider ca o decizie de genul asta tine de foarte multe aspecte, care mie imi sunt complet necunoscute, referitoare la aspiratiile tale, pregatirea ta, calitatile tale, situatia restului familiei (adica daca este sau nu momentul). Deci cred ca daca ai luat o decizie, ai tinut cont de toate astea, ai primit deja sfaturile celor foarte apropiati, care te cunosc bine, ai simtit atmosfera de la noul job, o stii pe cea de la vechiul, ai simtit niste "vibratii" care ti-au spus mai clar decat ratiunea si cuvintele unde este locul tau. Deci, mai bine decat sfaturi iti urez MULT SUCCES SI SA ITI FIE BINE CU SCHIMBARILE DIN VIATA TA! Asta o sa se vada si in atitudinea ta fata de probleme si fata de fete. Bafta multa!

Mergi la inceput