Mamici de noiembrie- decembrie (124)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Darleena buna idee cu laptele ca eu il aruncam
Andra poate sa o doara burtica daca nu ragaie.Eu i-am dat bonnisan si nu mai am probleme de 2 zile cu dureri de burtica
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
vali_delide spune:
Fetelor, sar'na mult de galerie, dar VA ROG FRUMOS TRIMITETI MAJORETELE SA IA O PAUZA!
Io nu tre' sa nasc acum, mai am 10 zile, ca dr. meu nu vrea neam sa ma "nasca", decat daca ma duc cu membranele rupte...cred ca o sa am o fata gata de dus la scoala,va fi mai mare decat Angelina, asa o simt...
mamipapatot, saru'mana mult pt. ca intri si-mi faci galerie!
Sustin si eu ideea cu "stelutele", imi place cum suna...eu ma gandisem la fulguletzi, dar sunt mai frumoase stelutele...Bravo, Anca!
Pai si cand ne mutam, de la 1 ian. sau de la 15?In dec. ar trebui sa fim toate nascute,nu?
Bey, mamicilor, cand o sa ne mutam, voi o sa fiti "mari" si cu experienta...si nu stiti ce v-asteapta, va vom teroriza cu intrebarile!
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 10 zile
g24hit spune:
salutare
am intrat scurt sa va salutam
eu abia incep sa ma simt mai bine, doar de ieri am inceput sa mai misc prin casa
micuta mea acum doarme, trebuie sa se trezeasca, avem si noi dureri de burtica, parca nici cu sab simplex nu trec
varsa dupa ce mananca, uneori si cand trebuie sa se trezesca pt ca se agita
am atatea sa va povestesc, nu stiu cand o sa ajung
mi-e frica sa o las singura pt ca varsa si se ineaca, m-a speriat rau intr-o dim, s-a invinetit, eu am transpirat toata..... a trecut dar a ramas frica
sper sa reusesc sa intru mai des
si sa va pun si poze ; mi-e ata de draga!!!
tinem pumnii fetelor care urmeaza sa nasca
ENI si IULIA
adra_bell spune:
Ufff, pai ce sa-i fac? O tin si cate o jumatate de ora, dar daca nu vrea sa ragaie??!!
Am trimis si eu poze cu piticuta pe mailul comun.
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
neata
dany, ii dau cam 5-10 pic/de 3ori pe zi de bonisan. am vazut ca roxana a zis ca Sab e mai bun, eu nu i l-am dat ca e produs chimic si am zis sa incerc cu bonisan ca e de plante si dc nu are colici de ce sa ii dau ceva chimic.
ank, din pacate nu a iesit cu artificii ...cel putin nu pt mine... doar pt tati... eu n-am avut curaj!!
bebe mea e tare agitata in somn, atata se foieste ca nu mai stiu ce sa-i fac!! voi patiti la fel?? s-a reglat cu kk, face singura si acuma are altceva: agitatie...
voi fierbeti apa in care face baie bebe???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
ancadragoman spune:
BB si noi ne agitam rau de tot
Eu nu fierb apa in catre ii fac baie
poze
povestea nasterii
g24hit spune:
mie mi-e frica sa o scot deja afara....e atat de mica si de fragila...
voi la cat timp ati iesit afara?
BB eu nu fierb apa de baita.
ENI si IULIA
bb_yasmi spune:
anca cum a zis si eni a mea asa de tare se agita ca varsa inainte sa pape (adik dupa 2.30-3 ore de la ultima masa). azi ia iesit laptic pe nas de cat s-a agitata, dupa 3 ore de la ultima masa!!
victo, sigur era bun cantarul?? cum sa nu i-a nimik intr-o luna?? eu cred ca la cantarit bine!!!!
a mea se ingrasa pe zi ce trece!! si se lungestee.....de la 52 cm la nastere are acuma 60 cm!!!
anca eu inainte ii fierbeam apa dar acuma ii pun de la robinet!
eu am observat ca daca nu isi face somnul cum trebuie ziua nu doarme cum trebuie nici noaptea!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
ancadragoman spune:
Adra am vazut pozele ...este superba
Eni eu la 10 zile am iesit cu ea afara
poze
povestea nasterii
bb_yasmi spune:
fetele cele 6 -7 kg ramase in plus nu vor nici cum sa "plece" , cum sa procedez?? sa incep gimnastica?? toate au ramas pe burta!!!