Cistiguri la loterie!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
camelia-daniela spune:
Bravo, Garo!!!!
Ai väzut ce la fix am pus tema??? Sper cä data viitoare sä ne spui 65 €, dar cu multe zerouri in coadä!!!!
Pupici,
Cami.
Garofitza spune:
Multumesc, mamici!Si sa auzim, cum a spus Cami. Cat mai multe zerouri, si daca nu avem noroc, sa fim iubite in continuare si mai mult!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
hannen spune:
Cameluta ce subiect!
Plang ptr ca eu nu am castigat niciodata nimic!Dar totusi joc din cand in cand la loto si SPER!!!Stiti voi ca daca nu e speranta,atunci nu nimic.Eu va doresc la toate mult NOROC .
Nicole&Amira
carmenp spune:
Felicitari baftoaselor! Joc si eu la tot ce prind, dar abia daca mi-am scos banii pe timbre si plicuri! Mult noroc pe mai departe!
Carmen si Ionut
Flower spune:
Io am castigat , cand aveam 9 ani, pe un CEC de 5.000 lei...o masina ! Statzi , nu ma invidiatzi , ca am vandut-o , ( ai mei nu aveau carnet , mama n-a vrut sa-si ia , taica-miu e mai in varsta si e ingrozit de viteze , accidente , etc. ) asa ca am luat bani buni pe ea si i-am pus la CEC. Si au stat sa faca pui ( ca... Azi la CEC 1 leu depui / Maine el va face pui ! ) , s-au mai cheltuit din ei si au mai ramas vreo 40.000 , a venit Revolutia si cu banii aia ne-am luat... TV COLOR ( ca aveam unu' cu vreo 15-20 ani in spate )!
Fu-se si se du-se ! Io mai astept a doua sansa , care va veni , probabil , in alta viatza ! Acu as vrea sa am masina , desi altele ne sunt prioritatile si nu stiu daca nu as proceda ca ai mei !
ralucami spune:
De ieri ma tot chinui sa postez si eu Cel mai mult am castigat la Janbo (un fel de loto unde ai un cod format din 9 cifre si o serie din 2 cifre ). Mie mi s-a potrivit doar codul si am castigat 100.000 yeni adica vreo 900$ . Faza criminala e ca daca mi se potrivea si seria castigam 2.000.000 de $. Mai fetelor daca castigam 2.000.000cred ca ma duceam pt o luna in Hawai si imi cumparam 100 de perechi de pantofi si o masina de teren Plus ca nu il mai lasam pe al meu sa se duca la servici si stateam toata ziua amandoi
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
raly spune:
Eu am castigat la loterie o VIZA pt America, pentru mine si sotul meu...altceva nimic niciodata!! Am "jucat" o singura data, da'cu noroc!
Noroc la castiguri de toate felurile!!
camelia-daniela spune:
Fetelor, am citit mesajele voastre si m-am bucurat la fiecare!!! Este frumos sä auzi cä NOROCUL nu ne-a uitat!!!
Ieri am fost la Esanelle si m-am tuns mai scurt, cä-mi crescuse pärul si nu mai stätea deloc!!!...mi-a tras si un masaj misto la cäpätinä, cä aproape mä luase somnul!!! Mä gindeam ce pläcut este sä savurezi cistigul!!!!
Anne-Marie si-a tras suvite...cä mä innebunise in ultimul timp!!!.ea este satenä, iar suvitele sint atit de reusite!!! ( sint asemänätoare culorii mahagoni )... e si normal, la un astfel de friser!!!....dar cel mai mult mi-a pläcut, cä toate frizeritele, i-au admirat pärul!!!....vaaaai ce pär
frumos!!!
In felul ästa am "scäpat" de 3 taloane ( cä suvitele lui Anne-Merie costau 70€!!!)...dar mai am 3!!!...hehehe...tipele au fäcut niste ochi, cind au väzut 6 taloane!!!!
Vä pup dulce,
Cami.
cl spune:
quote:
Initial creeata de camelia-daniela
Fetelor!!!!...azi am primit o scrisoare grasä si la propriu, si la figurat!!!
De vreo säptäminä mä tot gindeam sä mä duc la friser, sa-mi mai scurtez pärul...si azi, am primit 6 taloane a cite 35 € pt Esanelle!!!
Pot sä mä duc de 6 ori la frizer, färä sä plätesc!!!
Voi ce a-ti cistigat la loterii, sau la diferite concursuri cu premii??
Gäsesc subiectul foarte pozitiv!!!...de-aia l-am si deschis!!!
Care a fost cel mai "gras" cistig si dacä a-ti cistigat bani, ce a-ti fäcut cu ei?
Eu am cistigat pe la inceputul anului, la lotto, vreo 170 €, din care am cumpärat pt. toti cite ceva ( inclusiv motanul!!!), iar restul l-am dat pe "bomboane"!!!
Vä pup,
Cami.
Cami, nu-mi opresti si mie un talon, ca poate trec prin Germania si cine stie...
Eu am castigat o singura data! De fapt fi-miu, ca era pe numele lui. La o tombola la McDonald's! Era un joc Pokemon si am primit vestea chiar de ziua mea! Da am noroc in alta parte! SIC!
Claudia
Laura V. spune:
Eu am castigat la o tombola un cuptor cu microunde. Castiguri mici am mai avut la BINGO si cand eram mica la loto o suma destul de mare, dar nu mai tin minte cat. Poate as castiga mai multe, dar nu prea joc.