Cistiguri la loterie!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Bravo, Garo!!!!
Ai väzut ce la fix am pus tema??? Sper cä data viitoare sä ne spui 65 €, dar cu multe zerouri in coadä!!!!

Pupici,

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Multumesc, mamici!Si sa auzim, cum a spus Cami. Cat mai multe zerouri, si daca nu avem noroc, sa fim iubite in continuare si mai mult!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Cameluta ce subiect!
Plang ptr ca eu nu am castigat niciodata nimic!Dar totusi joc din cand in cand la loto si SPER!!!Stiti voi ca daca nu e speranta,atunci nu nimic.Eu va doresc la toate mult NOROC .
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Felicitari baftoaselor! Joc si eu la tot ce prind, dar abia daca mi-am scos banii pe timbre si plicuri! Mult noroc pe mai departe!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Io am castigat , cand aveam 9 ani, pe un CEC de 5.000 lei...o masina ! Statzi , nu ma invidiatzi , ca am vandut-o , ( ai mei nu aveau carnet , mama n-a vrut sa-si ia , taica-miu e mai in varsta si e ingrozit de viteze , accidente , etc. ) asa ca am luat bani buni pe ea si i-am pus la CEC. Si au stat sa faca pui ( ca... Azi la CEC 1 leu depui / Maine el va face pui ! ) , s-au mai cheltuit din ei si au mai ramas vreo 40.000 , a venit Revolutia si cu banii aia ne-am luat... TV COLOR ( ca aveam unu' cu vreo 15-20 ani in spate )!
Fu-se si se du-se ! Io mai astept a doua sansa , care va veni , probabil , in alta viatza ! Acu as vrea sa am masina , desi altele ne sunt prioritatile si nu stiu daca nu as proceda ca ai mei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

De ieri ma tot chinui sa postez si eu Cel mai mult am castigat la Janbo (un fel de loto unde ai un cod format din 9 cifre si o serie din 2 cifre ). Mie mi s-a potrivit doar codul si am castigat 100.000 yeni adica vreo 900$ . Faza criminala e ca daca mi se potrivea si seria castigam 2.000.000 de $. Mai fetelor daca castigam 2.000.000cred ca ma duceam pt o luna in Hawai si imi cumparam 100 de perechi de pantofi si o masina de teren Plus ca nu il mai lasam pe al meu sa se duca la servici si stateam toata ziua amandoi

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Eu am castigat la loterie o VIZA pt America, pentru mine si sotul meu...altceva nimic niciodata!! Am "jucat" o singura data, da'cu noroc!
Noroc la castiguri de toate felurile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Fetelor, am citit mesajele voastre si m-am bucurat la fiecare!!! Este frumos sä auzi cä NOROCUL nu ne-a uitat!!!
Ieri am fost la Esanelle si m-am tuns mai scurt, cä-mi crescuse pärul si nu mai stätea deloc!!!...mi-a tras si un masaj misto la cäpätinä, cä aproape mä luase somnul!!! Mä gindeam ce pläcut este sä savurezi cistigul!!!!
Anne-Marie si-a tras suvite...cä mä innebunise in ultimul timp!!!.ea este satenä, iar suvitele sint atit de reusite!!! ( sint asemänätoare culorii mahagoni )... e si normal, la un astfel de friser!!!....dar cel mai mult mi-a pläcut, cä toate frizeritele, i-au admirat pärul!!!....vaaaai ce pär
frumos!!!
In felul ästa am "scäpat" de 3 taloane ( cä suvitele lui Anne-Merie costau 70€!!!)...dar mai am 3!!!...hehehe...tipele au fäcut niste ochi, cind au väzut 6 taloane!!!!

Vä pup dulce,

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Initial creeata de camelia-daniela

Fetelor!!!!...azi am primit o scrisoare grasä si la propriu, si la figurat!!!
De vreo säptäminä mä tot gindeam sä mä duc la friser, sa-mi mai scurtez pärul...si azi, am primit 6 taloane a cite 35 € pt Esanelle!!!
Pot sä mä duc de 6 ori la frizer, färä sä plätesc!!!
Voi ce a-ti cistigat la loterii, sau la diferite concursuri cu premii??
Gäsesc subiectul foarte pozitiv!!!...de-aia l-am si deschis!!!
Care a fost cel mai "gras" cistig si dacä a-ti cistigat bani, ce a-ti fäcut cu ei?
Eu am cistigat pe la inceputul anului, la lotto, vreo 170 €, din care am cumpärat pt. toti cite ceva ( inclusiv motanul!!!), iar restul l-am dat pe "bomboane"!!!

Vä pup,

Cami.

Cami, nu-mi opresti si mie un talon, ca poate trec prin Germania si cine stie...
Eu am castigat o singura data! De fapt fi-miu, ca era pe numele lui. La o tombola la McDonald's! Era un joc Pokemon si am primit vestea chiar de ziua mea! Da am noroc in alta parte! SIC!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura V. spune:

Eu am castigat la o tombola un cuptor cu microunde. Castiguri mici am mai avut la BINGO si cand eram mica la loto o suma destul de mare, dar nu mai tin minte cat. Poate as castiga mai multe, dar nu prea joc.

Mergi la inceput