sugestii cadou pt sef de Craciun

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Scuze ca raspund asa tarziu, m-am luat deja cu lucrul...
Deci: i-am dat sefului la chef 22 de portofele (am avut si 3 absenti motivati), rosii, roz, bleu si 1 negru, jumate cu cheite, jumate fara, ca n-am mai gasit din alea cu cheita. A ras "galben" si ne-a zis ca ne pune fluturasii de salariu in ele si ni le da inapoi.Dar se pare ca s-a simtit cat de cat, fiindca ne-a lasat liberi din 23 dec pana in 7 ian, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum...Prime normal ca nu am primit, dar macar am stat acasa, cu familiile, si tot a fost bine.
Elyda, cred ca ai sughitat cumplit in seara de 21 dec, ca numai eu si colegul meu de birou/masina am baut o sticla de sampanie in cinstea ta! Restul...nu am mai tinut cont...
Inca astept idei pentru aniversari viitoare! mai vine si ziua lui, si Pastele, si concediul de vara....vad ca incepem sa-l sensibilizam...macar la "zile libere", daca nu si la bani...
Merci merci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Bine ca v-a mers!Asa ii trebuie sefului scarta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by puppe

Scuze ca raspund asa tarziu, m-am luat deja cu lucrul...
Deci: i-am dat sefului la chef 22 de portofele (am avut si 3 absenti motivati), rosii, roz, bleu si 1 negru, jumate cu cheite, jumate fara, ca n-am mai gasit din alea cu cheita. A ras "galben" si ne-a zis ca ne pune fluturasii de salariu in ele si ni le da inapoi.Dar se pare ca s-a simtit cat de cat, fiindca ne-a lasat liberi din 23 dec pana in 7 ian, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum...Prime normal ca nu am primit, dar macar am stat acasa, cu familiile, si tot a fost bine.
Elyda, cred ca ai sughitat cumplit in seara de 21 dec, ca numai eu si colegul meu de birou/masina am baut o sticla de sampanie in cinstea ta! Restul...nu am mai tinut cont...
Inca astept idei pentru aniversari viitoare! mai vine si ziua lui, si Pastele, si concediul de vara....vad ca incepem sa-l sensibilizam...macar la "zile libere", daca nu si la bani...
Merci merci!!

mai incet cu bautura ca devin alcoolica de la distanta !ma bucur ca ti-a fost de folos ideea mea si sper sa te pot ajuta si cu alte ocazii. sper sa nu dea seful acatiste pentru "pomenirea " celui care este responsabil cu ideile pentru cadourile sale. am sa incep sa ma gandesc la alte cadouri pentru alte ocazii...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Mai eu am o propunere pe care am pus-o si la cadouri neinspirate , poate totusi ii este cuiva de folos.

http://www.youtube.com/watch?v=f0OvJv0P4YM

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Faza cu vaselina e beton!!!!

Mergi la inceput