Mamici de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Aalina, imi pare rau ca s-a intamplat asa, sper sa gasesti puterea sa treci peste durerea asta.
Sper ca in viitorul apropiat sa apara bebe si sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel.
Te pup si ai grija de tine.

Poze
Animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neatza burtici.
Aalina ce s-a intamplat? Pana la urma era oprita in evolutie? Imi pare foarte foarte rau ca trebuie sa treci si tu prin asa ceva. Sper din suflet sa fi sanatoasa si sa-ti revii repede.
Fetele io sunt un pic ingrijorata. Stiti ca ma plangeam de greturi insuportabile. Aseara am reusit sa pap ceva mai bine si dimineata spre surprinderea mea greturile n-au revenit. Imi faceam probleme cum o sa pot merge la analize cu stomacul gol stiind ca mie imi e atat de rau si uite ca nu mi-a fost greata deloc. In plus nici sanii nu ma mai dor asa tare. Offf imi fac griji ca stiu ca nu e bine sa dispara simptomele. Si intepaturile astea prin burtik sunt tot mai dese. O sa incerc sa ajung azi la medic daca nu e foarte ocupata. Sper sa fie bine, sa-mi tineti pumnii sa nu se intample ceva rau.

bujo 6+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Aalina,imi pare tare rau sa aud asa vesti proaste
of,Doamne,nici nu stiu ce sa-ti spun,cuvintele sunt de prisos....
sa-ti dea DD putere sa terci peste tot necazul asta

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Aalina iti pare nespus de rau si ma rog ca in curand sa ne dai vesti bune, cu un nou bb!
fii tare si incearca sa-ti canalizezi atentia catre alte lucruri frumoase din viata ta!

ps. in cate saptamani erai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

mada mxm , multumesc si sa sti ca te inteleg, ai de munca nu gluma si mai ales daca te simti si rau..............of of, sper sa fie mai bine pt noi, si eu abia astept sa scap de greturi. Imi place numele fetitei tale cine a fost cu idea?

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Aalina, nu pot sa cred..........ce s-a intampla?Imi pare asa rau...........te rog sa nu fi suparata, o sa vina si bb.
Daca te ajuta cu ceva........eu luna trecuta am pierdut o sarcina de 5 sapt, si la urmatoarea ovulatie am ramas insarcinata din nou adica la aprox 14 zile dupa nefericitul eveniment. E drept ca inca nu stiu daca bb e bine, abia sambata mergem la medic, dar eu sunt optimista.

la toate burticile.

Ada 4+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Aalina imi pare f rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, tinem pumnii sa iti revii cat mai repede si incearca sa gandesti pozitiv.
Biribu stiu ca normal e mai incolo cand e burtica mai mare dar uite eu si acuma daca dorm pe spate nu imi e comod parca ma apasa ceva. Numai pe o parte si cu perna intre picioare. L-am stresat pe Flo cu pernele data trecuta nu mai avea loc in pat de mine rotunda ca un balon si pernele mele strategic asezate.
Bujo tinem pumnii sa fie ok, mai sunt zile cand te simti ok de dim si zici vai da ce bine e si apoi spre seara iar te pocneste eu cel putin asa patesc uneori cam rar ce e drept ca in genere eu is non stop.
Ada da cam nebuneala pe aici. Multumim, numele le-am scris eu pe lista unul sub altul tot ce mi-a placut si cand a venit Flo acasa a citit lista si a zis Arianna Raisa. Din ce am citit pe net Arianna zice ca e de origine greaca si ar semnifica holy dar o tipa din grecia a zis ca nu e adevarat acuma eu asa ma gasit si am mai gasit ca arianna in tara galilor inseamna argint, oricum l-am ales ca mi-a placut mult cum suna nu neaparat semnificatia si Raisa e din ydish adik limba ebraica combinata cu germana si inseamna trandafir normal se pronunta raizi da noi zicem raisa. Deci ar veni trandafirul de argint. Ceva de genul...
Marimar bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Uff fetelor eu iar racesc, mor. Ca si sarcina trecuta din raceala in raceala iar stranut iar nasul si gatul of course ca altfel nu se putea. Mor si stau imbracata evit sa ies la aer rece daca nu necesar neaparat uff ma omoara racelile astea.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor va multumesc pentru gandurile voastre. Din pacate in viata prin anumite momente trebuie sa trecem singuri. Am nevoie de o perioada de vindecare.
Va scriu doar pentru ca stiu ce inseamna stresul si stiu ca multe va faceti griji. Credeti-ma ca am citit tot ce am putut gasi saptamana asta, plus ca simteam care e deznodamantul. Daca ceva nu merge bine nu aveti ce face. Deci gandurile negative nu va ajuta cu nimic. Ganditi pozitiv. Si mai ales aveti incredere in natura. Ea face sa fie bine.
Nu va mai ingrijorati de aparitia sau disparitia simptomelor. Nu sunt un semn.
Mergeti la medic, la un medic in care sa aveti incredere, la un medic care sa va urmareasca sarcina si sa va cunoasca evolutia ca sa va poata ajuta.
Ieri am facut doua ecografii pentru siguranta, una abdominala si una vaginala. Sacul e acolo, si atat. Pentru ca nu exista nici un semn ca se va elimina singur si a trecut deja mult timp medicul m-a programat maine pentru anestezie generala. Recunosc ca sunt speriata, ca doare ca...dar trebuie sa trec. Am un copil care are nevoie de mine si imi mai doresc unul.
Voi fi bine.
Sa aveti grija de voi si va rog...ganditi pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

neatza fetelor,

Chiar ca ritmul este ametitor,sunt atat de multe nume ca nu stiu cand o sa va invat pe toate.
Alina imi pare nspus de rau pentru ce ti s-a intamplat. Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai repede urmatorul bebelus.
Am fost si eu aseara la medic si sunt tare fericita.Medicul m-a asigurat ca totul este in regula,bobita mea e bine lipita si creste.
Va pup pe toate...aveti grija de burtici...eu va citesc in fiecare zi,dar mi-e greu sa scriu tot timpul pentru ca si ritmul de munca este ametitor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

AALINA,,am deschis calculatorul ca sa citesc vesti bune despre tine...,of,imi pare nespus de rau....nu pot sa inteleg cu altele fac nu stiu cati copii fara sa si i doreasca,iar altele se chinuie....dar poate ca nu e bine sa pun eu la indoiala hotararea lui dumnezeu,asa cum bine spunea violeta.iti urez refacere rapida atat fizic cat si psihic si sa dea dumnezeu ca urmatoarea incercare sa fie una cu final fericit!daca nu ti face rau,mi ar placea sa mai intri pe la noi,sa ne mai spui ce faci,cum te simti.
BIRIBU,ai dreptate,sotul meu ma ajuta mult,el da mereu cu aspiratorul,o sa radeti de mine,dar eu cred ca n am dat in 7 ani de cand sunt cu el mai mult de 2 ori cu aspiratorul.plus ca are f multe calitati/nu bea,nu fumeaza,nu ascunde bani cum am auzit ca fac altii,nu pleaca de acasa aiurea,e f familist,iar cris e pe primul plan.
MADA,tu de ce o duci pe fata la gimnastica,pt relaxare,sau asa ti a recomandat dr?
MARIMAR,bine ai venit!esti tare bogata cu 2 copii si al treilea pe drum!si eu,daca s ar fi putut,as fi facut 3 sau chiar 4!copiii mi se par adevarata bogatie in viata,restul sunt desertaciuni.
BUJO,nu te mai gandi mama la prostii,poate ca ai avut o zi mai buna,doar nu vrei sa fie toate zilele la fel.
EU AZI MI AM FACUT PROGRAMARE pt eco de morfologie fetala,miercuri,12 dec,cand o sa am 13 saptamani fara o zi.am sunat o azi pe dr si mi a zis ca daca e totul bine,sa nu mai vin pana atunci.eu il simt pe bebe,pe bune.

Mami de Cris si 11+

Poze Cris

Mergi la inceput