Mamici de iulie-august 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai ce viteza aveti la scris tre sa rezolv cu wireless-ul si sa car laptopul cu mine sa fiu si eu la zi cu cititul.
Tuchi imi pare rau sa aud ca ai probleme, oricum mai mergi la un medic inca o parere nu strica. Si nu vb asa despre tine, tre sa gandesti pozitiv.
Tecki, Ilenna bine ati venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si papcios!
Eu azi am avut o zi oribila. De aseara ma doare iar gatul iar mi-a aparut pata de puroi luni tre sa sun sa imi fac programare la med de fam sa imi dea ceva antibiotic ca asa e periculos sa stau.
Si azi mi-am inceput ziua cu o durere de gat care am avut-o de noaptea oribila apoi am imbratisat toaleta cu toata dragostea si cu stomacul gol pana am ajuns sa ma doara carnea pe mine de la atata incordat. Si apoi m-am tarait la dush ca azi trebuia sa merg la moasa. Noroc ca a stat si Florin acasa si a mers cu mine ca abia m-am tarait pana la tren si apoi la autobuz si apoi sa ma chinui sa gasesc sectia antenatala ca e imens spitalul ala. Apoi am asteptat o multimea cu stomacul in gat si fara sa fi mnacat nimic ca nu am reusit sa vina moasa. A intarziat normal vreo juma de ora cat am alergat dupa fata pe acolo si eu si Flo ca nu vroia sa stea locului apoi ne-a primit in sf moasa si am mai stat vreo ora la taclale sa imi dea toate formularele pt analize si sa completeze dosarelul si lucrul bun care l-a facut si am apreciat enorm asta a fost sa imi faca direct ea programare cu medicul ginecolog sa vb despre problemele mele ginecologice ca am ceva probleme istorie veche si care trebuie discutate si urmarite pe perioada sarcinii si a fost dragutza si m-a scutit sa merg sa ma mai rog de med de afm sa ma trimita la spital. Asa ca pe 11 decembrie merg la ginecolog sa discutam ce si cum si sa vedem ce plan facem pt perioada sacinii si la nastere si apoi pe 14 merg la primul scan.
Si dupa ce am vb cu tanti si mi-a facut programarea de rau ce imi era n staim cum sa plec mai repede din spital si ca bleaga am uitat sa merg sus la etajul unu sa imi ia sange pt primul set de analize. Si acum tre sa merg luni din nou singura ca Flo nu mai e acasa sa imi ia sange. Sper sa mai mai primeasca aia.
Acuma is rupta de oboseala gatul ma doare nasul imi curge greata e la ea acasa. Nu mai scapam odata de greturile astea ca e oribil.
Fug sa ma intind mai recuperez maine cu cititul ca acuma is prea obosita nu mai rezist.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Tzuchi,nu ma supar....
eu din fericire am un copil si pt el tb sa fiu puternica.....nu imi place sa ma vada trista...oricum e prea mic ca sa inteleaga ce se petrece!
ma rog,are 7 ani dar pt mine tot mic e...
la mine sacul nu era gol insa tin minte ca la prima ecografie pe la 5 saptamani nu s-a vazut decat saculetzul nu si BB,de asta spun ca daca e mic nu se poate vedea....
BB era doar oprit in evolutie,era micutz dar era acolo,l-am vazut....

nu iti pierde speranta,caci DD are grija de fiecare!
e f important sa nu-ti pierzi speranta si sa ai rabdare pt ca Dumnezeu are pregatit si pt tine ceva...
gandeste pozitiv,ca daca BB exista ii poti face rau...

multi pupici

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Of, Tuchi, ce rau imi pare sa aud! Dar trebuie sa fii optimista, si chiar daca trebuie sa o iei de la capat, sa nu renunti. Mai, eu am o prietena, o fata de nota 100. S-a casatorit inaintea mea, si de vreo 3 ani, poate 4, se chinuiau sa faca un bebe. Cand au vazut ei ca nu si nu, au inceput cu analizele. Nu va spun ca ii iese sotului ei azoospermie - adica nexam "indivizi" whatsoever! Au venit la Bucuresti, s-au dus si la Marinescu, tratamente, chestii, doar-doar se intampla ceva. Deja erau pregatiti sa incerce inseminare, iar daca nu, sa infieze un bebeu.
Ei bine, de la o vreme nu am mai intrebat-o ce fac si in ce stadiu sunt, m-am gandit ca imi va spune ea cand va fi pregatita.
Si vine la noi pentru cateva zile (ei locuiesc in alt oras), acum 2 saptamani. Am stat seara de vorba. Ea ma intreaba "In cate saptamani zici ca esti?" In 6, ii zic eu. "Si eu la fel" A venit raspunsul.
Fetelor, imi venea sa plang de fericire, nu imi venea sa cred!
Ei bine, nici ei nu ii venea sa creada!
Deci, minunea s-a intamplat. Din cate se pare, a dat rezultate un tratament naturist pe care ei nu il luau pentru asta, ci in alte scopuri, dar povestind doctoritei toata istoria, ea a ales niste ceaiuri de plante cu efecte mai largi. Nu mai stiu ce plante mi-a enumerat.
Deci, se pare ca diagnosticul pus sotului nu era chiar grozav. Si se pare ca a fost nevoie doar de un stimulent corect.
Asa ca Tuchi, bucura-te chiar daca ovulatia este doar la 2 luni! Sa te fi bucurat si la un an o data daca era! Iti doresc multa rabdare sa treceti prin toate, si ai incredere in tine!

Cu cafeaua... mda, ar trebui sa nu mai beau. Nu beau multa - o ceasca dimineata (dar nu pot sa zic ca e o ceasca mica, dar nici cat cana!). Daca nu beau, umblu ca un zombie adormit toata ziua. La sarcina trecuta incepusem sa beau decofeinizata, dar nu a mers...
Iar cu alcoolul... eu va zic serios ca mai iau cate o gura de bere uneori cand mi-e sete Eu cred ca e important sa nu abuzezi, sa bei asa, zilnic, cafea multa, sau la fiecar emasa vin sau stiu eu....

In rest, beau suc de gref alb cu miere, imi place de nu mai pot! Si storc portocale. Mananc morcovi. Mere. Mandarine. Beau iaurt si lapte. Dar nu m-am mai cantarit ca n-am tupeu! cred totusi ca am trecut de 3 kile deja.
Burtica se vede si la mine putin, dar astia stiu ca ma ingrasasem putin din vara, asa ca nu se mira nimeni. Au inceput sa ma stranga blugii. Mi-am comandat 2 perechi speciali de sarcina dar nu mi-au sosit inca. Si stiti ce mi-am mai comandat? Niste chilotei speciali. La sarcina trecuta, pentru mine, chilotii erau un stres domnule! Asa ca mi-am luat din astia cu burtica. Nici astia nu mi-au ajuns inca, dar ii astept 5 perechi
La serviciu nu am nici un chef sa spun. NU stiu cand o sa spun. NU am chef sa spun pentru ca am o sefa gretoasa. Care ma enerveaza. Si care mi-a facut program maine la birou. Bleah!
Iar eu nu mai stiu cum sa fac fata cu ale casei - si cu fata si cu hazbandul si cu treburile si cu serviciul si cu rufele si toate cele.....Si maine merg la birou. Bleah!

Caprioara - ma bucur ca ai trecut de perioada critica. Chiar ma gandeam la tine si asteptam sa apari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Va astept la capitolul numarul 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns punca1976 spune:

BUNA SEARA!!DRAGI BURTICI..
Ma inscrieti si pe mine in listuta??
DN 4 februarie 1976
UM 27 octombrie 2007
DPN 3 august 2008
MULTUMESC!!

Mergi la inceput