Mamici de mai-iunie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

SIMONIX,

Imi pare foarte bine ca esti bine si mai ales ca te-ai mai linistit in privinta asta! Cum va spuneam, singura analiza care intr-adevar ar putea sa spuna cu mai multa siguranta ce si cum este amnio, si se face, dar riscul….

In fine, sa speram ca toti bb sunt bine si sanatosi, asa sa ne ajute Dumnezeu pe toate.

18+ si Vlad

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Kristinik stai linistita ca o sa fie bine cu maseaua!
Pe mine ma cheama Mihaela si pe primul baietel il cheama Cristian, pe sot il cheama ca pe mine - Mihai!

Apropo de nume...eu nu stiu cand o sa gasesc un nume pentru bb 2...ca ce-mi place mie nu-i place sotului si tot asa...Sper ca pana in mai sa decidem.

Si eu il simt deja pe bb asta cand se misca...cred ca e si mai miscacios decat primul...Cristi si la 9 luni nu se misca aproape deloc! Cred ca manca non stop in burta acolo.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.
Am modificat prima pagina, am facut totaluri pe fiecare luna: cate suntem, cati bebei avem, ce fel de carucioare, etc.
Daca nu va place cum arata, puteti sa stergeti, dar mie mi se pare super sa stim cate carucioare albastre si rosii avem in total in grupul nostru.

Noapte buna

Lilly 14+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lily, e simpatic ce ai facut pe prima pagina, imi place

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Ma bucur ca-ti place .
Sper sa se inmulteasca curand numarul carucioarelor colorate.

Lilly 14+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by Lilly79

Buna fetelor.
Am modificat prima pagina, am facut totaluri pe fiecare luna: cate suntem, cati bebei avem, ce fel de carucioare, etc.
Daca nu va place cum arata, puteti sa stergeti, dar mie mi se pare super sa stim cate carucioare albastre si rosii avem in total in grupul nostru.

Noapte buna

Lilly 14+ Bebe

Bravo Lili !
Aveam acelasi gand ca si tine, dar ca de obicei lenea m-a impiedicat sa fac ceva util pentru comunitate.
Simonix imi place optimismul tau. Si asistenta aceea avea dreptate ca DT e mai sigur decat TT dar cum zicea si CNico cel mai sigur e amniocenteza.
CNico ma bucur ca totul e bine. Iti doresc sarcina usoara in continuare si bebica sa fie sanatos

Felicia 13+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Na, ca am pierdut ditamai mesajul...Oooff
Lily, e super util ce ai modificat la listuta, multumim frumos.
CNico, bravo, felicitari, ma bucur ca ti-a iesit bun rezultatul. Ce bine este sa aud despre copilasi sanatosi si mamici fericite. Macar voi, cele care aveti rezultatul la amnio stati linistite ca bblusii sunt sanatosi. Eu una imi pun marea speranta in Dumnezeu. Oricum, e singurul care ne poate ajuta in astfel de situatii.

Mi-am cumparat si eu elevit. dr mea de familie nu mi-a dat gratuit, nici macar compensat...Nu am stiut exact la ce lege ne raportam ca as fi sunat-o sa-i spun citeva...(a fost mama sa-mi ia reteta, nu eu) Oricum, treaba nu va ramine asa. si nu e vorba de cei 400000 pe luna, ci de faptul ca oricum alte gratuitati(analize, consultatii, ec, etc) nu avem...Si dam si pe astea o multime de bani.
Poate ma ajuta careva cu legea, pls.
va pupic dulce, sper sa reusesc sa mai intru azi.

David (10 nov 2004) si
Simona 18+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nici mie nu mi-a dat vreodata ceva gratuit sau compensat, nici la prima sarcina. Elevit il iau de la ginecoloaga, nu's ce smen o avea ea cu vreo firma de distributie. E o idee mai ieftin ca in farmacie, dar nu foarte tare.

Azi am si eu intalnire cu sambu-relul/rica Ma duc la control si ecografie si cred ca-mi ia si sange pt. DT. Am emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Nico, Simonix, bravo fete curajoase, ma bucur mult ca lucrurile merg spre bine!!! Nico, eu abia astept sa ne spui povestea ta cu colul, e un subiect care ma intereseaza si pe mine.

Lilly, super ideea cu prima pagina, bravo!

Gabitzam, bafta la DT. Sa inteleg ca azi o sa ne prezinti si un carucior????

Alina 17+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Neata fetele, Lilishor foarte frumu ce ai hackerit tu acolo pe prima pagina!!! Vad ca eu sunt singura "miaza" cu caruciorul roz!!!!

Mi-am luat rezultatul de la TT, Interpretare : Risc scazut!!!!!!!!!
Risc calculat dupa varsta mamei : 1:750, Risc calculat dupa testarea serologica 1:2883. Ce ziceti? E bine? Dar stie vreuna dintre voi sa ma ajute si pe mine? Datele obtinute in laborator sunt trecute intr-un tabel, pe o coloana scrie Valori absolute si in cealalta coloana scrie MoM. Mai jos scrie ca Valoarea AFP obtinuta (<2MoM) nu prezinta risc pentru defecte de tub neural. Nu zice nimic despre Sindromul Edwards. Dar doctorita mi-a zis ca daca iesea ceva, ar fi fost ceva mentionat acolo. In fine... ce sa zic, puteau sa scrie totusi cum au scris si ptr defectul de tub neural.

Aaaa, sa va povestesc: stiti ca m-am enervat la culme cand am fost acolo pentru recoltare, niste amare acolo de ti se facea sile, plus ca erau o gramada de gravide in picioare la usa, etc... Vreau sa spun ca de data asta era si doamna doctor acolo (cu care am si discutat putin legat de rezultate). O super draguta, zambea mereu, mi-a urat sarcina usoara, etc... (avea si o gramada de papusi in cabinet, ce sa mai, cred ca iubeste copii foarte mult!). Ei bine si era acolo si scarba de asistenta care se purtase data trecuta cu noi ca si cu ultimii oamenti. Era "foarte amabila" - se vedea ca se forteaza sa fie draguta. Deci inca o data am avut dreptate, pana la Dumnezeu te mananca sfintii... De ce or fi asa de rele? Nu inteleg...

Va pup pe toate!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput