Mamici de mai-iunie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

YLARI, si eu l-am simtit pe Vlad (prima sarcina) prin saptamana 18-19, dar acum ca sunt la a doua am simtit cum se misca prin saptamana 15. Am citit ca este normal ca la a doua sarcina sa simti inainte, dar nu stiu care o fi explicatia, oare pentru ca stii senzatia sau de ce?! In primul rand simti ca si cand ai avea niste bule de aer in burtica, dar sunt diferite de senzatia pe care o ai cand esti balonata si ai gaze, sau simti ca o bataie de aripioare inauntru. Apoi, il simti mai bine cum da din manute si picioruse, nu stii care, mai ales cand te mangai pe burta, imediat ai raspuns. Este ceva extraordinar! Imi place la nebunie sa simt cum se misca, dar cand stiu ca apoi prin luna 7-8-9 deja te doare cand se misca, mai ales cand iti mai trage cate una prin ficat sau prin rinichi de te doare pana in creier… sau te trezeste din somn cu pumnii…..

18+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari, si noi avem pisica. Lucy...o birmi de 9 ani si 5 kile, si asha mai vrea sa se suie pe burtica mea...
De cand am aflat ca sunt insrcinata, am exilat-o din dormitorul nostru. Acolo il vom tine pe bb cateva luni, deci nu se vor intersecta o perioada. Oricum cand va incepe bb sa mishune si sa linga papucii de casa pe talpa sau cine stie unde o sa mai puna guritsa...
Inca nu am luat o decizie definitiva, vom vorbi si cu o pediatra inainte de nastere.

Dar eu am imunitate la toxo si la toate bolile.
Nu ash acuza pisica ca ar transmite cine stie ce boli, e mai vaccinata decat mine, nu iese din casa, si stiu x pers. cu pisica si fara imunitate. Deci...nu cred ca principalul mod de contaminare e pisica, medicul zice ca mai repede acuza carnea cruda/negatita corect.

P.S. La Mentosana Primaverii, ecografia o fac la dr Parvu. Ma duc la el ca pacienta de 6 ani. La medicii de renume, gen POP, Iosup etc e o coada... si pana la urma, Parvu are experienta, am incredere, il stiu, imi explica tot ce intreb, etc. Eu oricum merg la 2 medici in paralel. Si pana acu nici nu am avut probleme nici eu nici in famelie.
Sunt prea relaxata? si ce daca....

17+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ylari, eu am facut deja comanda la hainutza de bebe de pe un site frantuzesc. Nu multe, doar atat cat sa-mi fac placere. Abia astept sa ajunga, sa le fac poze si sa vi le arat. Deci n-am deloc superstitii de acest gen. In plus nu-l las pe tati sa ia nimic, sincer mi-e tare teama de ce-ar putea cumpara. Are muuuuuuulte calitati, dar la asta cu cumparaturile....e in stare sa ia carucior in loc de patutz sau lucrusoare de 1 an pt nou nascuti. Si nu vreau surprize de-astea.

N-ai de ce sa te invinovatesti pt motan. E normal sa avem reactii care ni se par ciudate, dar, care cred eu sunt doar forme de aparare. Acum aveam tendinta de a-l apara pe bebe cu orice pret. Si crede-ma reactia ta e justificata. Ce sa mai zic de mine, care nu-mi mai pot inghiti deloc o colega.....fara un motiv justificat. Pur si simplu, imi vine sa fug de ea. La mine e nebuneala de-a binelea

Alina 16+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ne puteti pune si noua un carucior albastru pe lista ca nu stiu parola de la contul comun?

Bun venit Ranma! Sarcina usoara!

Diana79 la multi ani ! Cum ai petrecut?

Ylari felicitari pentru fetita!

leeloo tinem pumnii sa fie cum doresti la eco!

kristinik sanatate maxima! sper sa te lase in pace maseaua aia!

Eu tot iau proportii...mi-e frica sa ma urc pe cantar, iar carne nu am mai bagat in gura de nici minte numai tin...bebe tine mortis sa tin postul 40 de zile!

Prajituri tot fac si eu...si eu aveam o revista numai cu praji dar erau de vara...acum o sa iau una pentru Craciun sa vad ce pot face...Imi place sa fac praji, dar am prostul obicei sa murdaresc multe vase si apoi ma rog de sot sa le spele...Tot astept o masina de spalat vase cadou, insa abia anul viitor o sa am! Luna asta am primit una de spalat rufe cu uscator ca nu aveam unde sa usuc hainele baietelului.

O zi buna tuturor!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, vreau sa sun la Medsana sa imi fac programare pentru eco 3D trim II. Cleo, tu la ce medic te-ai programat?

Ooooof, sunt stresata, si stresanta, stiu, stiu...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Multumesc Mihaser. Sper sa fie bine. Cel putin acum nu ma mai doare maseluta, dar tot trebuie sa ma operez pe sambata...
Asta e.

Mihaser pe tine te cheama Mihaela si pe sotul tau Cristian?
la mine e invers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
eu azi am aflat ca vineri si miercuri sunt in comisia de supraveghere la tezele nationale, mi-e groaza sa nu adorm pe acolo, dar cand ma gandesc la saracii elevi prin ce emotii o sa treaca sper sa nu ma apuce somnul.
sunt fericita ca azi colega care ne sapa pe cateva pe la spate si-a dat drumul la gura si am aflat care e motivul: e invidioasa ca noi ne continuam studiile si facem faculate iar ea e doar cu liceul pedagogic.cum poti fi atat de invidioasa?eu care nu-mi pot tine gura i-am spus ca si ea poate sa faca facultate cum facem noi, mai ales ca o sa intre in vigoare legea ca invatatoarele sa aiba studii superioare, la care ea imi zice ca ii este f greu sa mai invete la varsta ei de 50ani.
sincer o inteleg dar atunci sa lase sapa jos!
va las ca am sedinta cu parintii mai tarziu si sa-mi pregatesc hartiuta.
va pup pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Fetelor, ce inseamna col scurt...? M-am dus la dr de fam cu una si a bagat sperietii in mine, de parca nu sunt eu destul de traumatizata cu ale mele :P
Cica, colul de 36 mm pe care il am e foarte scurt si statul pe scaun toata ziua (cum este cazul meu) il scurteaza si mai tare.

Voi ce stiti despre asta, e adevarat..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cadina, daca al tau e scurt, al meu la 2,40 cm cum o mai fi? Eu am inteles asa: ca atata timp cat e inchis si are o anumita consistenta pe care o sesizeaza dr tau ginecolog, nu e nici o problema, doar ca trebuie mai multa prudenta. Mie dr mea mi-a spus ca mai pot merge la servici, dar sa-mi inchei conturile si din ianuarie sa stau acasa. Am o amica care a avut colul tot de 2 si ceva si a mers la servici pana in luna a 8-a. Deci in cazul tau, chiar nu mi-as face griji! Parerea mea e ca ai un col super ok!

Alina 16+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

YLARI, la dr PArvu.
Cred ca am mai zis.
Sau nu..
am uitat...

O fi de la colul lung si inchis.

17+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput