Mamici de mai-iunie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
cleo78 spune:
nu shomam...dormim la pranz.
Sa rada iar colegii de mine ca am urme de taste pe fatsa.
17+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
Alysh spune:
Leeloo si Simonix, felicitari pt baietei! Gata fetelor, ca s-a ingrosat gluma, galerie pt carucioare roz ca n-au baietii nostri cu cine sa iasa la plimbare. Pai nu va dati seama ce va fi pe fetitza lui Ylari. Si parca a mai aparut cineva cu fetitza, dar am uitat cine, felicitari si din partea mea!
Luminel, eu zic sa-ti schimbi domiciliu pana scapa nepotelul tau de rubeola. Dr mea mi-a spus la prima eco sa stau departe de copii bolnaviori.mai ales de cei care au bolile copilariei.
Getuza, sfatul meu este sa-ti intrebi noii vecini ce fel de net au. Cu siguranta vor fi multi conectati la o retea de cartier de une poti trage si tu fir foarte simplu (bineinteles faci contract cu furnizorul).
Alina
17+ posibil 
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
simonacip spune:
Andreea, imi pare rau, ce se intimpla, numai de raceli ai parte? Te inteleg in ce stare te afli...ma rfer la dilema : Zynat sau nu...Eu stiu ca e foarte puternic, nu cred ca as lua...Oricum, sanatate multa si mai intreaba...Iar siropul: Sinupret sau stodal??Pupici
Luminel, incearca sa stai in alta parte, chiar daca ai facut bolile copilariei, pot fi foarte periculoase la fat..
Felicitari celor care-si cunosc culoare carucioarelor..
Ylari, stiu sigur ca nu esti obligata sa-ti faci micro, insarcinata fiind, deci...la treaba... si sa vedem pozici de la nunta!!!
David (10 nov 2004) si
Simona
18+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Diana79 spune:
Leeloo si Simonix felicitari pt baietzei. Sa fitzi sanatoase si voi si ei. Numai bine.
Noi luni mergem la ecograf unde speram sa aflam ce este in burtica. Eu zic ca-i baiat iar al meu sotz zice ca-i tot fata. acum vom vedea care din noi s-a inselat. hmmm poate e tot fetitza..sau baiat, ce-o vrea dumnezeu sanatos sa fie. oricum abia astept sa mergem.
Va doresc tuturor celor care poarta numele Sf Andrei la multi ani. sanatate si multa fericire.
Diana
17+ si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
YLARI spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Andreea, imi pare rau, ce se intimpla, numai de raceli ai parte? Te inteleg in ce stare te afli...ma rfer la dilema : Zynat sau nu...Eu stiu ca e foarte puternic, nu cred ca as lua...Oricum, sanatate multa si mai intreaba...Iar siropul: Sinupret sau stodal??Pupici
Luminel, incearca sa stai in alta parte, chiar daca ai facut bolile copilariei, pot fi foarte periculoase la fat..
Felicitari celor care-si cunosc culoare carucioarelor..
Ylari, stiu sigur ca nu esti obligata sa-ti faci micro, insarcinata fiind, deci...la treaba... si sa vedem pozici de la nunta!!!
David (10 nov 2004) si
Simona18+
Daviduchele meu
Hi, hi, hi, stati asa sa ma mai gandesc, hi hi hi!!!!
Stiti ce am facut? Mai aveam putinel pana acasa (eram la intersectie la Crangasi si traversam strada si l-am vazut pe iuby ca se apropie cu masina (era pe banda 2) si tzup, am sarit in masina (ala din masina de langa noi radea... ce o fi crezut????)
Pupici, ma duc sa o ajut pe soacramea la bucatarie.... Dar sunt cu okiu pe voi!!!!
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
cleo78 spune:
Andreea, daca e stodal, din asta am si io chiar la 15cm de mana. E sirop de tuse, extract de plante, si scrie in prospect: nu are contraindicatii la copii< 3 ani+ gravide + alaptare.
De antibeutice, stiu ca unele nu trec prin placenta in anumita perioada a sarcinii; de aceea medicul tre sa ti le prescrie, dupa ce pune in balantsa cele 2 'rautati' si alege ce e mai bine pt amandoi: tu virusata sau tu cu pastile.
Ylari, sigur sunt. Suna (de proba..) la centrele medicale si intrebi cat costa/daca se face cerfiticat medical prenuptial. Si zi si mie
ca sunt in aceeasi situatie.... Eu am sunat, am ramas cu o cifra de pana in 200 roni in cap, in cel mai scump caz, si alternativa: dus la medicul de famelie,care iti da 'pe neanalizate' o adeverintsa ca esti apt si ca ai facut analizele HIV si VDRL (asta e sifilisu )cred.
Daca gasesti...zi si mie,da? ca nu am chef sa mai dau sange. E al meu si al lui bb!!!
VOi faceti si religioasa? pt ca io am intrebat 3 popi, si cand mi-au zis 600 roni cu chitantsa pt 30min de prezentsa religioasa... am zis HOPA, ca il fac pe bb popa, ca se pare ca iese bani repede si multi.
18+ S-AR PUTEA
simonacip spune:
Ylari...ce-or fi spus participantii la trafi?...a calcat fata in strachini (burtica), si acum nu-i mai pasa in ce masina urca...Hihihi![]()
David (10 nov 2004) si
Simona
18+ 
Daviduchele meu
cleo78 spune:
quote:
Ylari...ce-or fi spus participantii la trafi?...a calcat fata in strachini (burtica), si acum nu-i mai pasa in ce masina urca...Hihihi
David (10 nov 2004) si
Simona18+
Daviduchele meu
eu cred ca l-au invidiat pe shofer! Asha...din prima sa culeaga o fata...
18+ S-AR PUTEA
aimee79 spune:

Salutare tuturor!
Va rugam sa ne primiti si pe noi in grupul vostru.
mami Alexandra 17+ si bebe ....baietel spune eco...
UM: 27.07.2007
DPN: 01.05.2008
Asteptam cu nerabdare!
Pupici
YLARI spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Ylari...ce-or fi spus participantii la trafi?...a calcat fata in strachini (burtica), si acum nu-i mai pasa in ce masina urca...Hihihi
David (10 nov 2004) si
Simona18+
Daviduchele meu
eu cred ca l-au invidiat pe shofer! Asha...din prima sa culeaga o fata...18+ S-AR PUTEA
Sarumana, sarumana, fetele!!!! Dragutze cu complimente..... Asa sunt eu, zapacita, o data m-am dat jos din masina, dar am uitat sa il pup si el cu masina a facut un sens giratoriu mic si a ajuns sa imi dea mie prioritate la trecerea de pietoni. Mi-am adus aminte ca nu l-am pupat (pleca in delegatie) asa ca m-am dus, am deschis portiera, l-am pupat, i-am zis ca il iubesc si am plecat mai departe... Hi, hi, hi.... Si soferul din spate, nesimtzitu' a strigat dupa mine "Hei, pai si pe mine? Nu ma pupi?"
Ha, ha, ha!!!!!
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png