tanar & nelinistit

tanar & nelinistit | Autor: RUXIV

Link direct la acest mesaj

Buna ,
Cele care ati vazut mai departe , din acest serial, ne mai povestiti si noua ce se mai intampla, va rugam.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Aici ai toate rezumatele de la episoade,timp sa ai sa le citesti...
http://www.cbs.com/daytime/yr/updates/daily/2003/20030215.shtml

Tessie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Tessie, multumesc pentru link.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ruxy, eu si sotul meu (l-am molipsit si pe el!) inregistram Tanar si Nelinistit si ne uitam seara, dupa serviciu. E un mod placut de a ne relaxa impreuna. Pot sa-ti spun care e evenimentul principal acum (daca nu ai citit deja din link'ul de mai sus). Victoria (care e insarcinata) e in coma (a avut un accident) si singura sansa a ei de a supravietui e sa faca cezariana (desi copilul nu e suficient de dezvoltat si nu prea are sanse). Victor opteaza pt cezariana, pt ca vrea s-o salveze pe Victoria, dar Nikki nu e de acord - ea spune ca Victoria ar face orice pt copil, asa ca nu ii lasa sa-i faca cezariana, pt a-i da o sansa bebelusului. Cam asta e...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Si eu urmaream cu interes in tara,apoi aici serialul.Stiam de cbs,dar vazut e mai bine....Urmaresc la italieni dar il mai codeaza.Cine poate sa mai raspunda la ceva intrebari,caci acolo sunt in urma cu mult fata de USA si am multe goluri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Laura,cred ca poti sa il vezi si on line,ca e doar pt USAAsta in caz de se petrec catastrofe cu inregistrarea...zic si eu din ce am patit..Pentru celelate fane-mai sunt ceva fragmente si pe youtube!E tare putin,dar ...Ma enerveaza ca produse personalizate nu livreaza in alta tara!

Mergi la inceput